.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: страх ме е

Лелеее майкоооо Какво значи страх ме е да си направя тест?!?!? Вместо да занимаваш целия форум с твоите страхове че си бременна ходи си направи тест за бременност!!! Как искаш да ти се даде съвет като ти даже не знаеш какво се случва?!?! Аз как да разбера какво да те посъветвам - боб ли да хвърлям!?!?! Аре ходи се осъзнай малко и тогава пиши по форумите!!!

обзавеждай децка стая !! бебето е на път ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Голям фен Аватара на Emilen
    Това, което обсъждате като "аборт без родител", се нарича КРИМИНАЛЕН АБОРТ. И много често довежда до траен стерилитет(безплодие) при жените! Сега всичко ти се струва като игра, но след години, когато ще ИСКАШ дете, няма да ти е все едно. Доста над вашите години съм и мога да ти кажа: ВЕДНАГА си избери с кой от родителите си да се консултираш! Нещата вече не опират до срам! Ако не те е срам да си свалиш гащичките пред момче, ще събереш сили да го съобщиш на родителите си, които харесвани или не-са те отгледали! 11 дена е сериозно закъснение и вероятността да си бременна е много голяма. Препоръчвам ти теста да го направиш пред майка си!

По тъмно ти се будиш,тормозиш се и чудиш..Защо ли закъснява така те притеснява..

ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТТ ..
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Голям фен Аватара на Emilen
    Наблягам на думата "веднага", защото си подсигуряваш достатъчно време за оптимално решаване на проблема после.
    Недей разчита много на това, че тестът ще е отрицателен... най-добре е веднага да го направиш. А това да си играеш със здравето си зад гърба на родителите си, просто не си го помисляй! Със сигурност ще се паникьосат, но по-добре от теб ще преценят какво да се направи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си