.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Питка

  1. #1

    Питка

    значи решавам аз от известно време да се изявявам като готвач, така де, понеже баба е и ни се предава уж по семейна черта вкусното готвене, та, замесих си аз сега 1 питка само не знам колко време трябва да втасва тестото, на някой известно ли му е?
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

  2. #2
    Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Регистриран на
    Jan 2009
    Мнения
    2 189
    около 2 часа мисля

    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

  3. #3
    благодаря, най- после отговор!
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

  4. #4
    [quote="Jus7DreamBoy"]около 2 часа мисля

    2часа ли не,не,не 10часа бъзикам се
    =]

  5. #5
    Мега фен Аватара на iiordanova
    Регистриран на
    Jun 2009
    Мнения
    3 409
    2 часа ?
    Аз мисля , че около 30 мин .. до колкото съм запозната
    .

  6. #6
    ^ Еми, то зависи къде точно оставяш тавата с тестото. Баба има печка, не знам каква е всъщност, но е една голяма такава, може и да се сяда на нея, да се лягааа и като остави там тестото, общо-взето за половин час става, ама то нормално. Върху нагрят метал бързо става.

  7. #7
    Питай баба си, щом е готвач. Тя най-добре ще знае.

  8. #8
    Голям фен Аватара на stelit0
    Регистриран на
    Jun 2009
    Мнения
    884
    Цитирай Първоначално написано от Luciernaga
    ^ Еми, то зависи къде точно оставяш тавата с тестото. Баба има печка, не знам каква е всъщност, но е една голяма такава, може и да се сяда на нея, да се лягааа и като остави там тестото, общо-взето за половин час става, ама то нормално. Върху нагрят метал бързо става.
    акомолираца печка!!!

  9. #9
    Голям фен Аватара на tanchu
    Регистриран на
    Feb 2009
    Град
    Пловдив *
    Мнения
    758
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Питай баба си, щом е готвач. Тя най-добре ще знае.
    +1

  10. #10
    Мега фен Аватара на ameli
    Регистриран на
    Jan 2009
    Мнения
    4 152
    айде айде, втаса вече
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

  11. #11

    Регистриран на
    Jun 2009
    Град
    [На Метри От Земята]
    Мнения
    2 772
    малко късно отговарям и може би вече сте изяли питката , но.. когато се омесе тестото му се прави дупка с пръст и се завива, когато тая дупка се запълни е готово за печене :P
    Просто аз

  12. #12
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Питай баба си, щом е готвач. Тя най-добре ще знае.
    ++

  13. #13
    Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Регистриран на
    Jan 2009
    Мнения
    2 189
    питката сигурно вече отдавна е изядена няма нужда да качвате темата нагоре ...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

  14. #14
    Нямам представа като времетраене колко е, но като видя, че се надува двойно и я мятам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си