.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Мега фен Аватара на babity

Ссссссеееекссссссс, първият път (СЕРИОЗНА ТЕМА)

Така де, за секса иде реч. Имам една чисто морална дилема. Винаги е като е ставало дума за секс и всички наоколо са ми казвали да чакам подходящия, да чакам чувствата, голямата първа любов, да чакам вътрешното усещане за сигурност, редовното: "Ако имаш дори и едно съмнение по - добре изчакай". Даже се е случвало да изляза от нас с мисълта, че точно тази вечер ще е "голямата вечер" и точно като се кача в колата да ми презвъни някоя приятелка и да ме разубеди.

Обаче... Някакси пораствам, в смисъла на това, че и моите хормони се разбушуваха или по народному казано: иде ми да си търкам гъза по саксиите вече. И пак имам колебания. Просто се притеснявам, че не мога да предвидя как ще се чувствам аз след като го направя. Нямам връзка, това, че съм правила секс с някой няма да го върже за мен, наясно съм. Аз знам, че между мен и НЕГО нещата не са както трябва, но сме стигнали до там, че се въртим в един омагьосан кръг. Той очевидно няма намерение да гради отношения с мен, аз се изнервям от факта, че му угаждам на всички мераци кажи-речи само да се сети за нещо си, скарваме се, известно време сме сърдити, после се виждаме, мили сме, радваме се да се видим и пак по старому.Не съм малка вече, обаче ме е страх да рискувам. Обаче въпреки всичко съм сигурна, че дори и да не се обвържем с тоя човек (а ние няма), на 100000000% съм убедена, че после няма да ме зареже.

Питам: Струва ли си да чакам повече? В смисъл, това, че няма да съм в най - перфектната връзка на света ще направили непременно спомена по - неприятен? Аз имам чувства, усещам най - невероятната сигурност на света като съм с т'ва момче, въпреки всичките ни проблеми, а и той говори за няк'ви чувства (въпроса е, че само още не сме изяснили какви са xD). Дайте ми малко акъл бе!

П.п. Не ми мрънкайте, че темата не е за тук. За тук е! Защото засяга по - скоро онази страна от секса, свързана с чувствата и бла бла бла, отколкото къде ще ми го натрещи и дали ако не "изстреля" спермата, а само леко я пусне мога да забременея!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    не слу6аи никои освен себе си,ти наи-добре знае6 дали си готова или не и дали иска6.А мое ли4но мнение е 4е 6те ти е много по-хубаво и запомня6то се с някого когото оби4а6 и те оби4а.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс

Re: Ссссссеееекссссссс, първият път (СЕРИОЗНА ТЕМА)

Цитирай Първоначално написано от babity
    Аз имам чувства, усещам най - невероятната сигурност на света като съм с т'ва момче, въпреки всичките ни проблеми, а и той говори за няк'ви чувства (въпроса е, че само още не сме изяснили какви са xD). Дайте ми малко акъл бе!

преди всичко трябва да сте наясно с чувствата си

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я здравей

Тази темичка ми хареса.

На въпроса ти отговора ми е - Не, недей да чакаш. Секса като акт е чисто физическо удоволствие и размяна на секрети. Секса НЕ бива да се обвързва с любовта. Може да има секс без любов, както и любов без секс. Кое доколко ще е така кактоочакваме - не го обсъждам. Любовта и емоционалното обвързване нямат нищо ама нищо общо със секса.

Нека поясня - секса е страхотно допълнение къмлюбовтана двама души. Любовта също е страхотно допълнение към секса между двама души. И двете неща съществуват самостоятелно и независимо едно от друго.

Затова прецени си - искаш секс, искаш любов или искаш и двете. Грешен избор няма

Щом чувстваш сигурност и имаш чувства някакви,кактои тойима някакви значи нещата са окей. Спомена няма да е по неприятен само защото не си в перфектната връзка. Напростив ще остане хубаво усещане и страхотенспомен(ако наистина е било такова). Направили сте това коетоискате, в момента в който искате, по начина по койтоискате. И не сте навредили на никого. От тук следва че сте направили нещата правилно.

Така че - щом се чувстваш готова - налази момчето, или го остави той да те налази После е лесно

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

^Да де, то това ясно, ама мен емоционалната страна на нещата ме притеснява. Моите чувства са се развили до там, че искам да стигнем до по - високо ниво на интимност, докато при него чувства се изравяват по - скоро в "добре де, виждам само теб от толчав град, малко ли ти е?". Искам го, мнооого го искам, обаче ме е страх, че след като вече го направим няма да мога да различа хептен секса от чувствата.

Според мен пък точно секса с човек,на когото се доверяваш..който е твоята половинка може да се откъсне от чисто физическия контакт.Може и да е твърде наивно да мисля така,но..не знам и аз.

Иначе по отношение на твоя проблем...така погледнато..търсиш отговор на въпроса,трябва ли първия ти път да е с човек,с когото едва ли не сте родени един за друг..ами не.А и при положение,че във вашата връзка нещата са изключително объркани ,не виждам причина да чакаш тази `истинска любов` ,която може дори и да не се появи.

Според мен,по време на въпросния `първи път` трябва да се абстрахираш от любовната му страна,защото така или иначе едва ли ще ти е много хубаво..поне при повечето е не е.Но колкото повече...ами как да кажа...развиваш сексуалния си живот съответно трябва да се развиваш и в емоционалната страна с момчето с което споделяш леглото си x]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Супер фен
    Е щом е за секс става дума, не трябва ли темата ти да е в раздела "СЕКС". Или аз нещо пропускам.. *признавам си не прочетох написаното, ама все пак..*

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Е щом е за секс става дума, не трябва ли темата ти да е в раздела "СЕКС". Или аз нещо пропускам.. *признавам си не прочетох написаното, ама все пак..*
    тогава прочети,последните няколко реда и ще разбереш
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    Знам ли и аз,майна
    И кво питаш сега,майна - да го давам ли барабанчето или да не го давам?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    тогава прочети,последните няколко реда и ще разбереш
    Едвали ще го направя но карай (: Peace all \\//

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    И кво питаш сега,майна - да го давам ли барабанчето или да не го давам?
    ...
    Брях,брях

Re: Ссссссеееекссссссс, първият път (СЕРИОЗНА ТЕМА)

Така де, за секса иде реч. Имам една чисто морална дилема. Винаги е като е ставало дума за секс и всички наоколо са ми казвали да чакам подходящия, да чакам чувствата, голямата първа любов, да чакам вътрешното усещане за сигурност, редовното: "Ако имаш дори и едно съмнение по - добре изчакай". Даже се е случвало да изляза от нас с мисълта, че точно тази вечер ще е "голямата вечер" и точно като се кача в колата да ми презвъни някоя приятелка и да ме разубеди.

и на мен ми го казваха и бла бла бла и той ми го казваше, но знаеш ли сега предпочитам да не го бях правила с човека когото обичах, защото сега най-много ме боли за това, че го направих а вече не сме заедно и изпитвам 1 ужасно, отвратително чувство! Ако някой ме попита бих казала да го направи с някой сигурен, но не и да си влюбена в него..може много да те нарани! това е моето мнение! защото така се чувствам!

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Според мен пък точно секса с човек,на когото се доверяваш..който е твоята половинка може да се откъсне от чисто физическия контакт.Може и да е твърде наивно да мисля така,но..не знам и аз.
    И аз така смятам!

По отношение на проблемине на авторката:
    - Първо според мен момчето хич не е за теб, като визирам в това историята Ви и емоционалната страна на нещата, чувствата и т.н. Все пак спомена, че момчето нещо увърта в показването на тези скрити у него "чувства".
    - Второ - щом си спокойна и сигурна с този човек, смятам че няма да е грешка да правите секс...

П.С. - Абе решението си е изцяло твое какво да правиш! Щом си мислиш, че си готова и го искаш - ми направи го...

Чакай, чакай. Не се ли изразява сигурността в това да си сигурна, че няма да те зареже веднага след това, а също и, че няма да те порне от никъде? Започвам да се обърквам повече....

Чакай, чакай. Не се ли изразява сигурността в това да си сигурна, че няма да те зареже веднага след това, а също и, че няма да те порне от никъде? Започвам да се обърквам повече....
    а ти смяташ, че това което казваш е любов!

Бих казала само,че ако му се доверяваш ако ти е спокойно и хубаво с него няма смисъл да чакаш .. Повече чувства - повече болка от спомените след това.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Paradise
    Сексът далеч не е чак толкова велика и сериозна крачка, каквато всички казват. Аз го направих за пръв път с човек, когото обичах. Е и? След сексът не се чувстваш променен. Поне не емоционално. Нищо особено не се променя.
    А и сексът може да скрепи отношенията между двама души. Може да ги направи на една идея по-високо ниво.

"babity" - Нали ти самата спомена, че не очакваш след "евентуалното" правене на секс, това да задържи момчето до теб!
    Все пак прави разлика между чувствата и "физическата близост"...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    "babity" - Нали ти самата спомена, че не очакваш след "евентуалното" правене на секс, това да задържи момчето до теб!
    Все пак прави разлика между чувствата и "физическата близост"...
    ок прав си за задържането, но би ли ми дал обяснение защо се случва това!??

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Напротив, казвам, че това е сигурност, любовта... любовта е друго!

Напротив, казвам, че това е сигурност, любовта... любовта е друго!
    мхм ..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Не го мисли толкова,когато-тогава.Като дойде подходящият момент,ще го усетиш Ако не искаш да ти е първия-няма какво да се насилваш и да се питаш дали е време.Когато на теб ти е кеф и с когото на теб ти е кеф,тогава ще стане

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ти ще го почувстваш на момента,виж ние не можем да ти кажем отиди и се ебете или нещо такова,просто,както го чувстваш ти самата отвътре,а й довери се на интуйцията си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

За кое "това" става на въпрос, че нещо изгубих нишката...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    За кое "това" става на въпрос, че нещо изгубих нишката...
    защо след като момче и момиче се изебат, а преди това са имали да кажем няква месечна връзка, няма голяма гаранция , че той няма да я заебе.. след като я мине?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си