- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ссссссеееекссссссс, първият път (СЕРИОЗНА ТЕМА)
Здравей ,
И аз като теб доста се колебаех за първия си път и доста дълго чаках " правилния" избор . Да си го кажем чесно ?! Дали ще е само секс или ще има и любов ВСЕ ТАЯ ! Незнам на колко си но не мисля че си тръгнала да се омъжваш. Така или иначе няма да си завинаги с този човек ! Така че ако му имаш доверие ,че после няма да слушаш от познати кво е ставало в леглото и го има сексуалното привличане действаи ! Няма да загубиш нищо ! само не го прави по принуда или за да му огодиш на него направи го за собствен кеф !! Моя толкова го подбирах и пак съм разочерована ..![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
- Отговора е много прост: ...защото голяма част от момчетата са точно на принципа "дай да го направим 3-4-5 или 6 пъти" пък тогава ще му мислим за чувства, любов и т.н. Аз се самоизключвам от тази част! Колкото "по-лесно" е едно момиче (ако мога така да се изразя) толкова по-бързо умира "тръпката" в момчето...Първоначално написано от sunshinepp
П.С. - Дано не ме набучат на кол останалите от мъжката част заради тези мой думи...![]()
По тая логика като съм го влачила около година и половина без секс трябва да значи, че ще доживеем дълбоки старини заедно.![]()
![]()
![]()
Ми почваш да си зависима от чувствата си. А това... не е полезно. Та помисли над товаПървоначално написано от babity
Интимност ще стигнете. То по голяма интимност от секса няма, и да искаш. А не може всички да са емоционални колкото теб. Това което си описала при много мъже е повече от достатъчно и предела на възможностите им. Та да кажем че това е неговия начин да ти каже че те иска. (Всъщност не знам на какво ниво са отношенията ви, разсъждавам на глас).
Все още си държа на тезата - щом си готова - направи го. За да не съжаляваш после. Точен човек, голяма любов, правилен момент всичко това е абсолютно субективно и се решава единствено и само от теб. Не бъди роб на тия понятия.
Направи това което искаш, по начина по който гоискаш!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^Признавам, че съм впечатлена, а отчасти, може би, и трогната. Благодаря!
Значи почвам да броя дните докато се върнеееее!![]()
Радвам се че успях да помогна
Успех и драскай какво е станало![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много съм съгласна с това мнение. Само че, освен че сексът може да вдигне отношенията ви на по-вискоко ниво, така и може да ги смъкне на по-ниско.Първоначално написано от Bellatrix
Я да попитам аз авторката на темата "за него ли ще се омъжиш". Ако проблема е само да не те зареже след като е преспал с теб изобщо не започвай връзки. Всяка връзка си има начало и край. Моя съвет е да се наслаждаваш на хубавите моменти, а не постоянно "ами какво ще стане ако".
Щом се чувставаш добре с това момче,направи го. К'во ? Няма смисъл да чакаш да сключиш брак за да се кръстосате
![]()
Yep.Първоначално написано от valdesbg
Мисля 4е не е това форума но търкай здравоПървоначално написано от babity
![]()
Нали това говорим? На физическо ниво аз по - зряла от това, което е в момента, надали ще стана, и психически съм готова просто проблема е в това, че всеки ми повтаря колко е важно, колко трябва да е специално, как ще съжалявам до края на дните си ако просто го направя без няк'ви нечовешки силни отношения и т.н.Първоначално написано от dimitar_ak
Първоначално написано от babity
Еееее чак пак до края на дните си едва ли ще го помниш ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не трябва да слушаш другите.
Пък аз никога не съм разчитала на това,че трябва да чакам идеалния, да се обичаме и т.н...![]()
мдамм.. въпреки, че с мен не стана точно това.. ии все пак моя съвет е .. направи го с някой сигурен, но не с любов! така или иначе първият път рядко е от най-хубавите..Първоначално написано от doomkillerr
![]()
Трябваше ли да правиш толкова дълго тва "секс" ...
Брях,брях
Ах, за Бога !!!
Иди на фитнес ПРОНТО
Второ - кво е тва заглавие, да eба ?! "ССССССЕЕЕЕЕЕЕЕЕКККСССС"
НАБИВАШ ГО ТВОЯ МИЗЕРЕН СЕКС В ОЧИТЕ НА ЧИТАТЕЛЯ КАТО КЛИП НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР
и после и нахалства с надпис (сериозна тема)
съжалявам, но колкото и да е сериозно нещо, поднесено по този начин никога няма да чета. Моля GTFO. Пронто.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
щОм все още си задаваш въпроса дали да го направиш или не,то тогава недей.Когато знаеш че го искаш 100%,когато знаеш че това ще е най-хубавият момент с този човек-то тогава го направи.Все пак - ти решаваш но това което казваш "усещам най - невероятната сигурност на света като съм с т'ва момче," , не ти ли отговаря на въпроса ?
Фенче, на който не му понася се изнася! Обещавам най - отговорно и пред всички да не агонизирам дълго поради липсата ти!