.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Здравей ,
    И аз като теб доста се колебаех за първия си път и доста дълго чаках " правилния" избор . Да си го кажем чесно ?! Дали ще е само секс или ще има и любов ВСЕ ТАЯ ! Незнам на колко си но не мисля че си тръгнала да се омъжваш. Така или иначе няма да си завинаги с този човек ! Така че ако му имаш доверие ,че после няма да слушаш от познати кво е ставало в леглото и го има сексуалното привличане действаи ! Няма да загубиш нищо ! само не го прави по принуда или за да му огодиш на него направи го за собствен кеф !! Моя толкова го подбирах и пак съм разочерована ..
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    защо след като момче и момиче се изебат, а преди това са имали да кажем няква месечна връзка, няма голяма гаранция , че той няма да я заебе.. след като я мине?
    - Отговора е много прост: ...защото голяма част от момчетата са точно на принципа "дай да го направим 3-4-5 или 6 пъти" пък тогава ще му мислим за чувства, любов и т.н. Аз се самоизключвам от тази част! Колкото "по-лесно" е едно момиче (ако мога така да се изразя) толкова по-бързо умира "тръпката" в момчето...
    П.С. - Дано не ме набучат на кол останалите от мъжката част заради тези мой думи...

Мега фен Аватара на babity
    По тая логика като съм го влачила около година и половина без секс трябва да значи, че ще доживеем дълбоки старини заедно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от babity
    ^Да де, то това ясно, ама мен емоционалната страна на нещата ме притеснява. Моите чувства са се развили до там, че искам да стигнем до по - високо ниво на интимност, докато при него чувства се изравяват по - скоро в "добре де, виждам само теб от толчав град, малко ли ти е?". Искам го, мнооого го искам, обаче ме е страх, че след като вече го направим няма да мога да различа хептен секса от чувствата.
    Ми почваш да си зависима от чувствата си. А това... не е полезно. Та помисли над това

Интимност ще стигнете. То по голяма интимност от секса няма, и да искаш. А не може всички да са емоционални колкото теб. Това което си описала при много мъже е повече от достатъчно и предела на възможностите им. Та да кажем че това е неговия начин да ти каже че те иска. (Всъщност не знам на какво ниво са отношенията ви, разсъждавам на глас).

Все още си държа на тезата - щом си готова - направи го. За да не съжаляваш после. Точен човек, голяма любов, правилен момент всичко това е абсолютно субективно и се решава единствено и само от теб. Не бъди роб на тия понятия.

Направи това което искаш, по начина по който гоискаш!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

^Признавам, че съм впечатлена, а отчасти, може би, и трогната. Благодаря!

Значи почвам да броя дните докато се върнеееее!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Радвам се че успях да помогна

Успех и драскай какво е станало

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В сърцето му!
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Сексът далеч не е чак толкова велика и сериозна крачка, каквато всички казват. Аз го направих за пръв път с човек, когото обичах. Е и? След сексът не се чувстваш променен. Поне не емоционално. Нищо особено не се променя.
    А и сексът може да скрепи отношенията между двама души. Може да ги направи на една идея по-високо ниво.
    Много съм съгласна с това мнение. Само че, освен че сексът може да вдигне отношенията ви на по-вискоко ниво, така и може да ги смъкне на по-ниско.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Я да попитам аз авторката на темата "за него ли ще се омъжиш". Ако проблема е само да не те зареже след като е преспал с теб изобщо не започвай връзки. Всяка връзка си има начало и край. Моя съвет е да се наслаждаваш на хубавите моменти, а не постоянно "ами какво ще стане ако".

Щом се чувставаш добре с това момче,направи го. К'во ? Няма смисъл да чакаш да сключиш брак за да се кръстосате

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Затова прецени си - искаш секс, искаш любов или искаш и двете. Грешен избор няма
    Yep.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: Ссссссеееекссссссс, първият път (СЕРИОЗНА ТЕМА)

иде ми да си търкам гъза по саксиите вече.
    Мисля 4е не е това форума но търкай здраво

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Я да попитам аз авторката на темата "за него ли ще се омъжиш". Ако проблема е само да не те зареже след като е преспал с теб изобщо не започвай връзки. Всяка връзка си има начало и край. Моя съвет е да се наслаждаваш на хубавите моменти, а не постоянно "ами какво ще стане ако".
    Нали това говорим? На физическо ниво аз по - зряла от това, което е в момента, надали ще стана, и психически съм готова просто проблема е в това, че всеки ми повтаря колко е важно, колко трябва да е специално, как ще съжалявам до края на дните си ако просто го направя без няк'ви нечовешки силни отношения и т.н.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Нали това говорим? На физическо ниво аз по - зряла от това, което е в момента, надали ще стана, и психически съм готова просто проблема е в това, че всеки ми повтаря колко е важно, колко трябва да е специално, как ще съжалявам до края на дните си ако просто го направя без няк'ви нечовешки силни отношения и т.н.

Еееее чак пак до края на дните си едва ли ще го помниш ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не трябва да слушаш другите.
    Пък аз никога не съм разчитала на това,че трябва да чакам идеалния, да се обичаме и т.н...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    защо след като момче и момиче се изебат, а преди това са имали да кажем няква месечна връзка, няма голяма гаранция , че той няма да я заебе.. след като я мине?
    - Отговора е много прост: ...защото голяма част от момчетата са точно на принципа "дай да го направим 3-4-5 или 6 пъти" пък тогава ще му мислим за чувства, любов и т.н. Аз се самоизключвам от тази част! Колкото "по-лесно" е едно момиче (ако мога така да се изразя) толкова по-бързо умира "тръпката" в момчето...
    П.С. - Дано не ме набучат на кол останалите от мъжката част заради тези мой думи...
    мдамм.. въпреки, че с мен не стана точно това.. ии все пак моя съвет е .. направи го с някой сигурен, но не с любов! така или иначе първият път рядко е от най-хубавите..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Трябваше ли да правиш толкова дълго тва "секс" ...
    Брях,брях

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ах, за Бога !!!

Иди на фитнес ПРОНТО

Второ - кво е тва заглавие, да eба ?! "ССССССЕЕЕЕЕЕЕЕЕКККСССС"

НАБИВАШ ГО ТВОЯ МИЗЕРЕН СЕКС В ОЧИТЕ НА ЧИТАТЕЛЯ КАТО КЛИП НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР

и после и нахалства с надпис (сериозна тема)

съжалявам, но колкото и да е сериозно нещо, поднесено по този начин никога няма да чета. Моля GTFO. Пронто.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

щОм все още си задаваш въпроса дали да го направиш или не,то тогава недей.Когато знаеш че го искаш 100%,когато знаеш че това ще е най-хубавият момент с този човек-то тогава го направи.Все пак - ти решаваш но това което казваш "усещам най - невероятната сигурност на света като съм с т'ва момче," , не ти ли отговаря на въпроса ?

Фенче, на който не му понася се изнася! Обещавам най - отговорно и пред всички да не агонизирам дълго поради липсата ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си