Има една от моя клас, която постоянно се прави на интересна, филмира се и иска всички да и обръщат внимание.Мисли само за себе си и за момчета.Ходи с по 5,6 наведнъж и момчетата от нашия клас и обръщат внимание - харесват я.Естествено не всички.Има много гаден характер.Поне на мен не ми харесва.Преди бяхме приятелки с още няколко момичета.Карали сме се и винаги сме се сдобрявали, но вече ни е писнало от нея и не е в нашата компания.Не сме в лоши отношения, но се отдалечихме от нея.За другите не знам, но аз я мразех и преди това, и не съм казвала на никой.. Тя се промени.И макар, че винаги е била егоистка и използвачка, дори копирвачка и превземка, повече от хората я харесват.Не си обяснявам това..![]()
Момичетата се движат с нея, защото момчетата я харесват и покрай нея и тях може да ги харесат, а момчетата я харесват, 'щото са глупави и загорели.
а тя се е променила от толкоз много вниманиеПървоначално написано от AFT
Ми момичето явно обича да е в центъра на вниманието и да е важна, а момчетата я харесват, понеже обичат такива като нея. Общо взето съм съгласна с горните мнения.
Много тъпо мнение се получи, дано все пак разбереш какво имам впредвит![]()
Живей за мига!
Оо, тя винаги говори как ще бие някой, но винаги нищо не става. Но ще се радвам някой ден да си получи заслуженото.Първоначално написано от Zarity
Аз не си падам много по такива неща.
![]()
Силните не говорят а действат...
Звучи ми като Курв..... Мноооооооого Лека Жена!
Търси внимание... Избива комплекси...
Проста психология![]()
![]()
![]()