.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на cookie_master

Малоумна постъпка

Една приятелка се заяжда с едно момиче в импулсчитУуУ.И решава да си направи регистрация и да я обижда от нея.Добре де,нека си я обижда,обаче тя почва да си пише по профила от фалшивата регистрация "обичкам те,мило","ти си ми всичко" и т.н.И понеже с въпросното момиче сме много добри приятелки,момичетата с които се е заяждала решават,че аз съм момичето което ги обижда.Сега всички ме питат защо го правя,а аз се опитвам да им обясня,че това не съм аз.А моята приятелка ме заплаши,че ако кажа на някои,че това е тя ще качи моя снимка във фалшивия профил или ще започне да приказва на всички,че това съм аз.Не искам да си развалям отношенията с тези хора само защото на нея не й допадат.Нямам представа какво да правя..
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    ми е** им маиката и ти им сложи техни снимки уе? двулични лаиненца сериозно ем заплахата с заплаха
    не знам паролата на профила
    МОМИЧЕ!

Кой клас си? Момичето не ти е приятелка . Заплашва те - о, и ти я заплаши. Ако имаш фотошоп, даже аз мога да ти помогна и имаш нейна снимка - да направим едно колажче с чуждо, голо тяло и нейната глава, но ги постави хубаво . Качи си я на телефона, кажи и на момичетата, които на ти вярват цялата история. Момичето ще блъфира, а ти й покажи снимката от телефона ти - даже й позволи, да ти я изтрие. Но ти ще имаш копие и дори и да сложи твоя снимка, ти ще сложиш нейна и ще я разпространиш.

Цитирай Първоначално написано от carry3
    Кой клас си? Момичето не ти е приятелка . Заплашва те - о, и ти я заплаши. Ако имаш фотошоп, даже аз мога да ти помогна и имаш нейна снимка - да направим едно колажче с чуждо, голо тяло и нейната глава, но ги постави хубаво . Качи си я на телефона, кажи и на момичетата, които на ти вярват цялата история. Момичето ще блъфира, а ти й покажи снимката от телефона ти - даже й позволи, да ти я изтрие. Но ти ще имаш копие и дори и да сложи твоя снимка, ти ще сложиш нейна и ще я разпространиш.
    искам сериозни отговори.к'ви са тея глупости..ще я заплашвам...да не сме в детската градина...
    МОМИЧЕ!

ами поговори с нея да си признае, че е тя
    защотото така ти създава проблеми на теб
    и кажи, че ако искат да й правят нещо ти ще им попречиш и ще ги сдобриш
    ама знай, че това момиче не ти е никаква приятелка
    Coco Chanel <3

Цитирай Първоначално написано от OneDayInNewYork
    точно така ще направя.мерси
    МОМИЧЕ!

Мии ОК, за известно време се опитай да не дружиш с тази "приятелка". Очевидно е, че иска да играеш по нейната игра и в момента тя се мисли за шефка. Ако познава добре характера ти, тя има голямо предимство. Освен ако изведнъж не смениш "тактиката".
    Окей, виж сега, напрактика единственото, което това момиче може е да пусне твоя снимка в този профил. Тези момичета, които са понесли обидите защо не подозират приятелката ти, а теб? Ако ви познават добре, то тогава би трябвало да знаят коя каква стока е .

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    няма за какво, стискам палци да се оправят нещата
    Coco Chanel <3

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    няма за какво, стискам палци да се оправят нещата
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Много глупава ситуация.

Град
    around the world !
    Оо, бисквитка, другарченце..

Успокой топката, кажи на това въпросно момиче, което заплашва под чужда самоличност (твоята) , че постъпва долно, ако има нещо да каже на тези момичета - да им го каже в лицето, а не задклавиатурна биячка,терористка и т.н. Спокойно обясни на момичетата, че това не си ти, даже ако трябва не влизай в скайп няколко дни, така онази като пише, ще можеш да докажеш, че не си ти, защото не си сядала. Или пишете на админите в импулс да засечът IP адресите. И все пак - ти като знаеш, че не си ти, твоята съвест е чиста. Обясняваш спокойно на момичетата, че не си ти и няма за какво да го правиш, тъй като нищо не са ти направили. А онази ако продължава, вземи мерки. Дори да качи твоя снимка, се дръж на положение. Не вярвам снимката, която ще качи да бъде много нова и така .. Успех, ако има няк'ви усложнения, пиши тук да оправяме кашата.

А можеш ли да дадеш линк към този въпросен профил, защото имаше един такъв случай .. с абсолютно същото каквото казваш ти .. псуваше момичето и си написа на профила обичам те или нещо такова .. глупава работа общо взето. Моля те , дай линк да видя дали става дума за същото момиче.
    ... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!

Цитирай Първоначално написано от MirCa1
    А можеш ли да дадеш линк към този въпросен профил, защото имаше един такъв случай .. с абсолютно същото каквото казваш ти .. псуваше момичето и си написа на профила обичам те или нещо такова .. глупава работа общо взето. Моля те , дай линк да видя дали става дума за същото момиче.
    не помня регистрация(някъде по хронологиите ми е),но знам,че "приятелката ми" ги е обиждала вчера
    МОМИЧЕ!

Мерси за отговорите
    За малкото време с което успях да поговоря с нея вчера,успях да й обясня,че нищо не печели с тези глупости.Тя обаче се е запънала "Щом и мен ще ме обиждат и аз ще ги обиждам,нека и на тях да им е гадно".Пфу,като малко дете е
    МОМИЧЕ!

Град
    Horrorwood
    Защото най-вероятно на акъл си е малко дете. При много малко хора физическото развитие отговаря и на менталното, мила. Вкарай солидната доза игнор към тази, която те заплашва с подобни глупости и спокойно обясни на другите хора, че това не си ти, и че някой явно си прави много лоша шега с всички вас. Ако са хора на място биха те разбрали.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Пиши на тея от Импулс да изтрият профила на приятелката ти. Кажи им, че е фейк профил, което си е така доколкото ми изглежда.

На колко сте?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Не ти е никаква приятелка..Но Поговори с нея - мисля,че това ще е най-правилното решение..А ако не те разбере - изобщо да не ти пука какво ще направи,кажи истината на другите ти приятели / и как те е заплашило..Мисля че ще разберат..
    Успех !!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Ае ше ви е*ба майката и на импулсовте толкова сте затъпели целия нардо с тоя тъп сайт

Цитирай Първоначално написано от meganet
    Ае ше ви е*ба майката и на импулсовте толкова сте затъпели целия нардо с тоя тъп сайт
    еми така е.тоя импулс и тоя скайп
    МОМИЧЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си