- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тайна? Или пък не :Х
Предавали ли са ви приятели? Но наистина много гадно. Случвало ли ви се е да кажете на някой нещо и той да го раздрънка. Какво правите в случая. Аз още съм бясна. Причината? Една моя така наречена приятелка разказвала на майка си с пълни подробности за купони, на които дори не е присъствала и то за всекиго по отделно. Разказвала и е кой какво е пил и дали някой е пушил и колко. Кой какво е правил . И то не само един път. Това сигурно от повече от година. Кой с кого се събирал, какво е станало и въобще за всяка дори и маловажна издънка, като естествено спестява нейните. Ще кажете че не е чак толкова престъпление да споделя с маика си неща които не засегат която и да било от двете. Ами хубаво, ама маика и днес беше на кафе с маийка на друга приятелка (да я нарека Х) и съвсем случайно вече майката на Х знае абсолютно всичко за всички, нищо че даже не ги познава. Майката на "приятелката" ѝ е разказвала дори за личния живот на едно от момичетата в най-големи подробности. Чудех се дали да ѝ "обясня" колко ме е "разочаровала", но реших че няма за какво да се хабя за нея. Освен това не е казала само на майка си. После чудно защо ли половината клас ме разпитва какво е ставало...
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on