- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехите ви от Теранова
Не можах да намеря такава тема затова реших аз да направя![]()
Харесват ми дрешките им и затова ще се радвам да пуснете снимчици на дрехите и аксесоари ви от този магазин.Аз имам чанта и едно якенце от там.По-късно ще пусна снимки,сега чакам вашите
И да попитам - на колко време сменят колекцията ?![]()
имам имааам тъмно зелена жилетка/ръкави,бял пуловер и един супер секси топ/рокля,ама ме мързи да снимам![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Купих си супер сладката чантичка преди няколко дена от там.
Ето и снимка.
http://prikachi.com/files/1252439F.jpg
Извинявам се за шнолата на дръжката, гаден навик.![]()
^много е сладка!колко струваше и имаше ли други цветове?
честно казано от Терановата пазарувам само ако има намаления някакви,защото каквото и да си говорим не са чаак толкова качествени дрехите за цените им(да,някои са супер евтини,ама има такива,които просто са с космическа цена,а изглеждат адскии зле
)
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Мерси.
Ами имаше намаления и струваше 10 лв.
Имаше и бяла с мини маус.![]()
Имам 3 тениски, горнище, пуловер, потник, пола и колан (веднъж мерих едни дънки, много добре ми стояха, но имаха някакво гадно петно и се отказах, още ме е яд) . В моя град няма Теранова, но ако съм в София и имам време отскачам до мола. Пъъък снимчици... някой друг път.
![]()
Чантата е страшнаМного ми харесва,и си я зела на супер цена
![]()
просто усещам как ще се ходи до Молачанта номер 11 мисля да е бяла
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Мерси и да чантата наистина е много сладурска, аз дето не обичам много много да нося чанти и едвам си харесвам, тая така ми грабна окото, че нямаше как да не си я взема.![]()
Да,и аз не обичам много да нося чанти,само за училище .. и на мене тая ми хареса,извадила си късметПървоначално написано от magicfairy
Браво
![]()
аз пък обожавам!спортни предимно,но все пак.нося тооолкова много неща-гиганско портмоне,телефони,ключове етс. ,че без чанта нз какво ще е
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
аа кой не знае клошарника ТерраНова със парцалите с дупките и разлепените колании и със кривите шевовееееееи въпреки това сладките продавачиииииии :P
-Пух? - каза Прасчо.
- Да! - отговори Пух.
- Нищо - каза Прасчо, хващайки го за лапичката.. Просто исках да съм сигурен,че те има Пух...
оОо надушвам скорошно ходене до Терановата .. Че може да се намери нещо на сносна цена и хубавко...като тая чантичка...![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
еми принципно всеки сезон,ама може през 1-2 месеца да пускат по нещо новоПървоначално написано от sunshine955
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
ОГЛЕЖДАЙ ЗА ДУПКИ !!!!!!
-Пух? - каза Прасчо.
- Да! - отговори Пух.
- Нищо - каза Прасчо, хващайки го за лапичката.. Просто исках да съм сигурен,че те има Пух...
и на мен мн ми хареса чантата.
Тъй като в моя град няма ТРН пазарувам от там само когато ходя в Бургас и то не винаги..последният път като ходих нещо не ми харесаха дрешките.
Ето една снимка(сори,че дрехите са намачкани,ама не ми се гладеше)
http://img526.imageshack.us/img526/4...cture023lv.jpg
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ахх .. супер саПървоначално написано от slynchoo
тениската и ракавите са просто върха
![]()
Тениската е много сладка, само дето всяка 2ра има такава.Ама пак ме радва.Първоначално написано от slynchoo
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
В Теранова съм влизал 3 пъти, всеки път си тръгвам отвратен от нещата които се продават и най-вече купуват там... последният път харесах един шал та него взех, но другите неща са трагедия, но за тея пари то това се очаква...
Ръкавите са страхотнииииии.Първоначално написано от slynchoo
мерсиии![]()
и помня,че не бяха мн скъпи..19 лв. май.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз от там имам предимно блузи с къс ръкав, по за лято-пролет стават, ама аз винаги съм с къс ръкав
Имах и едни панталони от миналата година, лилав и син и до днес още им няма нищо, но на много от блузите щампите им се отлепят от прането и се разтягат много.
По-късно може да снимам някои неща![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()