- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- коя Рокля?
Извинявайте, ама втората е толкова гадна, че направо вече се хващам за главата как може толкова много народ да си пада по супер лайняни работи. Вижте я в клипчето, стои като торба с картофи и това не е до мнение и вкус, а си е черно на бяло. В темата за високи обувки приемате някакви невъзможни кичозни боклуци за красота и точите лиги по тях, а в други теми сигурно е и по-зле положението. Имам чувството, че повечето момичета нямат разсъдък...
Към авторката - според мен е най-добре да ги пробва още веднъж и да избере тази рокля, която нейните очи виждат за красива и сама да реши коя и стои най-добре и да не "угодява на тоя и на оня", защото, честно ти казвам, ако избереш втората за бала си, ще е сигурно най-голямата грешка.![]()
от показаните в темата първата рокля е ужасна. според мен тя е твърде кичозна с тези камъни и напомня за фолка, а авторката едва ли е почитателка.
и трите показани рокли не ми допадат. е втората малко повече със своята простотата и елегантност.
моето мнение е, че трябва да заложиш на последната рокля от клипчето с болерото. И точно това "елече" добавя завършеност на тоалета. с нея съм сигурна, че няма да сгрешиш за бала.
![]()
та и на мен не ми допада нито една но...из между трите 1-та най-ми хареса(въпреки че и тя не ми харесва,но...) . Цвета е интересен...не смятам че е кичозна....просто защото моделът носи колие и се създава такова впечатление. 3-тата също не е ужасна...замисъла е хубав,но нещо определено куца...Стигнахме и до 2-та....ами втората определено бие на очи с простота,но с елегантност![]()
в никакъв случай...а и деколтето е толкова ужасно
и не само то де....
3та е най-стилна и интересна,а за разкика от повечето 2та най не ми допада![]()
1и2 ама 3 за мен е много НЕ МОЙ ТИП![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
Аз бих облякла третата ..![]()
![]()
Първоначално написано от MoMoXiXi
Напълно съм съгласна!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Втората ми харесва най-много.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Ммм, третата![]()
nicolepcd
първата рокля
Иииии айде моля ви се , престарахте се с тоя попфолк , някои хора дето видят малко блясък за акцент , и внезапно биват обляни от неукротим прилив на морал , че било фолкаджийско.
Първата рокля си е достатъчно стилна , лека и феерична , включително и с бляскавия акцент на ЧАСТ от нея , който си е съвсем на мястото , за да бъде отписана мигновено далеч от чалга-списъка. Те всъщност и трите за си съвсем елегантни и стилни , но първата поне ми прави впечатление с перфектен баланс между изчистеност и акцент , и освен това е с право деколте , което доказано отива на всички , а и субективно на мен ми е любимо
Втората ми е прекалено семпла , на третата точно едната голяма роза ми е малко в повече , ама добре де малко издребнявам , пак са си хубави![]()
съгласна съмПървоначално написано от BlackWings
просто първата е най-хубава особено с това колие, което е на клипчето стои страхотно
втората- мм не ми харесва прекалено изчистена и е мн обикновенна, а третата също е хубава ама ми прилича на тея рокли, които ги носеше хубавата Елена от филма
където се носят в Рим
Незнам, ти си реши, но според мен първата е най-хубава
![]()
П.С: ако си ти на клипа си мн красива :P
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Ох, утрепах се да чета хаха
Връщам се от newyear трипчето и чак сега се докосвам до интернет
Мерси НАИСТИНА много на всички за мненията.
"Не ме интересува хорското мнение" няма да важи за бала, защото точно хората ще ме гледат. Ако ще се обличам за себе си или за приятеля си, нищо специално не бих облякла, той ме харесва и по одеало : D
Final summation..
ОБщото на трите рокли, е че не са в България a.k.a отпада варианта да ги пробвам и да се харесам с някоя.
Другото общо е че една и съща мацка ги носи на клиповете, а тя.. има огромен задник хаха. Нищо общо с мен в тяло, аз съм пухкава, но чак толкова не![]()
Ппюсове
Пробвала съм третата, има снимка на първите страници някъде и мога да гарантирам поне качеството на роклите и да преценя как ще "пада", понеже както казах плата е еднакъв при трите.
Евтини са, и са доста семпли.
По отделно..
Първата
още от първо разглеждане за нея се хванах. Тя ми е.. любимата може да се каже. Колебая се за цвета..твърде тъмен ми е, или ще е тюркоаз, един тон по светло от снимката, или ще е сивкав като третата рокля. АКО, нали, купя нея. За толкова коментираната горна част, мога само да кажа... на НИто една дреха от гардероба ми аз нямам нито мъниста, нито лепени камъчета.. мразя и не понасям такива неща. Но на роклята... това и е чара просто. Това я прави красива и толкова изискана, на пук на логиката.
Втората
не ми харесва цвета ОПределено. Деколтето ще ми стои добре, защото е твърдо и ще държи бюста НА място хаха Но наистина.. пуста семплост, прекалено някак Не за бал ми се струва.
Третата, пробвана вече, гарантирам,
стои невероятно. НО, е некомфортна. Понеже има една презрамка само и ... натежава от едната страна и се получава супер гадна асиметрия.
Иначе е много хубава, а розите... да кажем не са ми проблем въпреки че са в повече.
И последната, от клипа-синьо черната..
Харесва ми. Наистина е хубава и младежка, по лека и неизискваща, по динамична и свежа. Бюста пак ме притеснява, strapless момента, но ще се измисли нещо. Също съм се чудила, понеже има опция, дали да не направя черните пайети на топа-златисти. Преди да оругаете хаха, имайте предвид че съм руса и може би само на руса жена злато не и стои кичозно и циганско. Въпреки че не го харесвам...
И така.. да..
![]()
продължавайте да пишете мнения, аз продължавам да чета и да мисля![]()
Третата.
Running is my drug and I am overdosed ..
more?