- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- коя Рокля?
Говорим за модел, не за цвят. Цветът може да е всякакъв. Коя най ви допада?1?2?3?
![]()
Третата![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ако трябваше да избирам някоя от тези,определено щеше да е втората
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ако е за теб - според мен първата най-много ще ти ходи![]()
третата (без розите..или поне с по-малко)
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..
Мъжкото ми мнение е, че втората е най-изчистена, елегантна, стилна и възбуждаща.![]()
![]()
.. учудена съм. приятноПървоначално написано от Gwendoline
![]()
+ ако помага
тялото ми е ... оформено нека кажем, не съм твърде слаба, не съм дебела и имам голям бюст (за тялото ми, иначе е само 90)
руса съм.. това не знам какво помага хаха естествено руса, леко чуплива коса..доста отвратителна за манипулиране хаха
амм.. имам сивозелени очи..
ааа и само да отбележа, понеже втората малко пада странно, че е от същия плат като другите две(а именно сатен) и при движение изглежда като тях.
ии.. да.
Цената е приблизително една и съща.![]()
^ Не беше ли пуснала някъде снимки, на които си с третата рокля?
Ако е така, много ми харесва как ти стои :P
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
мда, добре ми седеШЕ хахПървоначално написано от viksit0y
кофти снимки, от телефон пф..
пак мога да я имам де
![]()
и на мен ми харесва първатаПървоначално написано от Zaharinka
третата е най-модерна . и за мен е най-елегантна
как според вас ще изглежда първата, с цвета на третата?
Важното е ти да се харесваш и как ти ще се чвстваш най-добре...
Според мен първата е най-кичестата от всички в какъвто и да е било цвят, а мен изчистената елегантност най ми харесва, защото от нея лъха стил и добър вкус.![]()
Съгласна с ОбамаПървоначално написано от amk933
![]()
лъха и скука хахаПървоначално написано от amk933
не ща да съм шаферка нали се сещаш
Сички ще блестят в злато и сребро и с тва пусто лилаво хаха, аз ще си седа като flowergirl ей там отстрани, така си го представям ххах
А тези трите специално..са едни от най-чистите рокли, които доста добре стоят.. не съм се спряла със сигурност, но са един доста добър вариант.
Мерси за мнението иначе, говорила съм с др мъже по въпроса, мнението им се дублира с твоето![]()
И сега остава въпроса.. на кой да угодя.. на мъжете.. жените.. или на себе си.
^На себе си.
Но мисля, че не ме разбра. Имах предвид, че от 3те, 2та е най-изчистената и, че за това най ми харесва. Не да си направиш някакъв квадратен едноцветен чаршав, от които наистина лъха скука. Направи 2та в точно този цвят и ще си неотразима. Ти какво си измислила иначе?
Доста ми е странно да пиша в женска тема, бтв.![]()
жените тва искат, мъжете да се интересуват :FПървоначално написано от amk933
ето и клипче, ей сега го "сглобих"
амм..да.. има две други рокли + изброените първо. аа последната без гадното елече хаах
Кофти качество, сори за тва.. даже и бъг от vbox .. еми каквото се види-види.
http://vbox7.com/play:9e7aef0e
Честно казано и 3те не ми харесват, но първата е най-добре.Втората не е и тя чак толкова лоша, но модела е като че ли за по-пълни момичета и ти като си слаба, ще създава илюзията, че си пълна.Първата е по-разчупена и това и е предимството. Третата изобщо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.