- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ужасна болка
Значи проблема е че нещо мн гадно ме заболя между слепоочието и главата.. Незнам дали е от това че днес цял ден съм пред телевизора или пък пред компютара да обаче досега като съм седяла по така повече на компа не ми е било така. А да и днеска като излизах нещо погледнах към слънцето и ми стана мн гадно на очите ся напрао така ме болят очите че напрао не се търпи ако ида на очен лекар дали ще ми изпише някакви капки или пък може да нося очила.. това е само временно ли е тоест до утре дали ще ми мине .. какво да правя, съвет? На вас ставало ли ви е така![]()
Ъ, не ми е ставало тъй, но знам че ако имаш проблеми с очите мооже да те боли главата и то там дето казваш.Иди на очен най- добре.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
О.оПървоначално написано от Davitrov
![]()
![]()
![]()
може да имаш синузит
аа и очите те болят... незнам.
най-добре отиди на лекар![]()
По повод на горното изказване да си свръхчувствителна към миризми, допир, шум, светлина? Пулсиращо ли е главоболието?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хм не съм.. ся това където писах беше от вчера .. вече съм по-добре обаче като седна примерно пак за 1-2 часа на компа и пак почва да ме боли.. сиг нещо се претоварват или ддз..Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Абе от компа е наспи се и щи мине ама намали стоенето на компа
къде го виждаш това слънце посред зима?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Около Съб Ное 07 ще да е билоПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мене ме боли между ръката и лакътяПървоначално написано от Apricote
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
преглеждани ли са ти в скоро време очите?ако не са най-добре отиди на очен, защото не е шега работа... моя саученичка ,която има мн малки дьоптри 0.75 и .050 като започне да се напряга ,за да види нещо продалжително време започват да я болят слепоочията... Дълбоко се самнявам да е от слънцето,а също така ако не са ти наред очите е възможно да те болят при продалжително седяне пред компютър...особено ако не ти е хубав монитора...
Мигрена е .. и аз съм така помагам си с аулин ходих по доктори насам натам никой нищо не успя да ми каже та покрай въпросната мигрена ми откриха проблем и на очите но си мисля, че тези 2 неща нямат нищо общоПървоначално написано от Abigoria
.. Така е е*ало си е майката
![]()
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
хубавия ми стар акаунтПървоначално написано от haritov
лоша модераторка![]()
сори за спама темата е стара
ОДИН!!!
Щом те болят очите мисля, че това е само от компа и телевизора. Щом не ти се е случвало до сега това...то не мисля, че ще е нещо друго. Апък ако очите ти нещо се зачервяват от слънцето или нещо подобно, отиди на лекар. На вярно са се възпалили. Ще ти изпишат само капки!![]()