- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам 1 момиче.
Харесвам 1 момиче но незнам дали тя ме харесва или .. ддз.Можили да ми кажите как да и предложа или още е рано.Аз поне я зарибявам от 1 седмица 2-3 пати излезнахме на кафе а - у.Аз я целунах на кафето гушкахме са и се страхувам ако и предложа че ше ма зарежи пак ако ма зарежи незнам ... моляте помогнете ми ...
Сорри за правописните грешки ако имам
Целувка с език или без .. важното че е целувка
Еми щом си я целунал и сте се гушкали, значи те харесва!![]()
Така че няма за кво да се притесняваш.
П.П. Би било добре да намалиш подписа си.![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Ти си жалък.
Купи си буквар. И речник по правопис. Научи се че хората казват "Не" понякога.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
сорри но новак сам тука ако ми кажиж от каде ще е добре :P
Разкарай жалката снимка от подписа си. Трябва ли директно да ти се каже всичко?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не винаги нещата стават така както ги искаш
ама ако искаш чакай тя да ти предложи (ако ти предложи)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Предложи и , рискувай... Няма смисъл само да се измъчваш... Давй смело..Според мен те харесва, ако не те харесвапе нямаше да излезе с теб 2-3 пъти или там колкото каза.... Мое мнение
![]()
Ам ... не мисля че тя ше ми предложи ... все пак тр момчето да предложи .. на нова година ше сме с нея тогава ше и предложа пак каквото стани ;( ;( ;( ...
WTF DUDEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ВИЖДАМ СЕБЕ СИ В ТВОЯ ПИК...
![]()
![]()
![]()
В смисъл супер много ми приличаш на мен хахаха не казвам, че ми крадеш снимка ГЛУПОСТИ.. ПРостоооооооооооо сууупер много явно си приличаме
![]()
или поне на тази снимка приличаш на мен .. DAMN IT бахти филма
едит - пича скри линка ама ето го http://prikachi.com/files/1252662q.jpg
ето и една моя снимкаhttp://c4.ac-images.myspacecdn.com/i...0f9d526e73.jpg мисля, че има прилика. Или просто съм откачен
![]()
![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
ебавка?![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Много сте ми интиресни... дица... ама ни са нацелувахме... напрегръщахме... наебахме се.... ама незнам дали ме харесва... как да и предложа... Добре де... Аджаба туй женското ако не те е харесвало мислиш ли, че ще те е целунало? Закво трябва да я питаш... Искаш ли да ми бъдеш гадже... :/ ОоиИпОу боже...
It's too late...
Ей дечко... ти си знаел да четеш ли бе симпатяга... ай да те изям аз тебе... млъквай и трай да не спамим тука уе улигофрен..... или и ти искаш да питаш ама такова ние няма ли да станем гаджета...![]()
It's too late...
Отиди и й кажи..А и щом сте се целунали и прегръщали,явно те харесва..
Давай смело - Риск печели,риск губи..
Успех !!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Може би тя чака да и предложиш и ако ти изпуснеш този момент, може да изпуснеш нея.. И да! Не се страхувай да бъдеш отхвърлен![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от sexyto0o93
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от 0nem0retIme
Memento mei, memini tui!
Аве смело и кажи и 6те бъде6 мн изненадани аз така се притеснявах но ми каза да и бе6е мн яко
![]()
Първоначално написано от valdesbg
Аh, Jeez ..
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Да й предлжиш?!Нещата стават от само себе си, ще разбереш, когато вече сте обвързни, само не я питай : "Искаш ли да си станем гаджета?", защото ако не е толкова слабоумна, ще те отреже на секундата..
оооооооооо ГОСПОДИ! Вие мъжете сте по- страхливи от жените . вие сте ходили на кафе , НЯКОЛКО ПЪТИ , бас ловя , че седи в тях , поддисната , защото ти не знаеш какво да правиш. ехоооооо тя чака да й предложиш. давай и не му мисли , ако ти откаже , не го приемай навътре , ималое , има и ще има други моми4ета , който няма да ти откажат!!!! ДАВАЙ
(: