.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: vitamin C

Повече от фен Аватара на angel4eto966

vitamin C

знам че има такива теми много използвах търсачката но не намерих това което ме интересуваше. Ако пия vitamin C преди цикъла има ли шанс ваобще да не ми идва щото аз знам че като вече ти е дошло и като пиеш ти спира? Другото което ме интересува е по колко хапчета трябва да се пият? И последно има ли наистина ефект щото доста хора казват че жърши работа но нещо не ми се вярва . Е казвайте.........

До преди година, кото ми дойдеше и първите 1-2 дни ме "заливаше". Пиех по 1хапче сутрин и 1 вечер преди лягане тези 2 дни. Така ми се нормализираше... Не ми е спирало, но знам, че не е хубаво да се пият каквито и да било хапчета, докато си в цикъл.... На някои им действа с обратен ефект, познавам момичета, на които много им се усилва... Това знам аз

С витамин С едвали ще ти се отложи определено не е толкова силен...с него може само да ти свърши по-рано и все пак се иска повече от 1 хапче за тази цел,а това изобщо не е полезно...не си играйте с цикъла така ще дойде време и ще съжалявате само при наистина спешни случаи си позволявай да го забавяш или ускоряваш и то с помощ от гинеколог
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    Never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    знам че не е много правилно но предполагам че тази нощ ще ми дойде и не ми се иска на Нова година да съм като водопад. Досега никога не съм го правила и не знам даже дали ефект ще има

Град
    в света на приключенията ..
    н всеки витамин С действа различно познавам хора които като го пият не им идва а на други още на дргия ден са на червено така че не пий нищо.. няма смисъл или опитай ако искаш..

На всеки му действа различно, а и не е хубаво да се пие ЧЕСТО с такава цел.Ако искаш пробвай, но.. не знам, както ти си прецениш за добре, само че дано не се получи обратният вариант, че ще е кофти.Ако искаш нищо не пий.. няма смисъл.Е, да, кофти ще ти е, но..Абе, както искаш, твоя работа.
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си