.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Първото впечатление

Здравейте и съжалявам че пускам такава тъпа тема.Значи как да го кажа, в моето училище ходя с едно от по-известните момчета а аз съм толкова смотана и обикновенна.Онзи ден той ме заведе в едно заведение където бяха неговите приятели и когато той влезна пръв и аз след него свички млъкнаха и след 3 секунди вскисчи направо си умираха от смях зяпаха ме сякаш съм паднало от небето.Следващата седмица ще ходин пак и този път искам да направя добро първо впечатление.Не мога една свястна прическа да си направя наистина съм много смотана.МОЛЯ ВИ кажете ми ако има някакъв начин да си направя свястна прическа и да се гримирам като хората.

Повече от фен Аватара на silviau66
    Пусни една снимчица... Защото не всяка прическа стой.. на всички.. Ейй и съм сигурна, че не си смотана.. По скоро тези, които са ти се смяли са смотани.. А понякога когато човек е с малко мозък (малоумен/тъп) дори и да се промениш той си остава тъп... Така че има голяма вероятност да не е в теб проблема, но все пак да се върнем на първото...Пусни пикче...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ами мисля, че една жена трябва да се грижи за себе си (било то с гримове, било по др начин- зависи от разбиранията) само и единстввено заради себе си, т.е. не да се променяш заради приятелите на гаджето ти, ако не те харесват такава, той нали си те харесва, няма защо да се правиш на магистралка, защото утре ще се гримираш и ще си направиш прическа и те пак ще ти се смеят, другият път ще дойдеш още по разголена и "готина", а на 3-я вече ще искаш да си промениш и поведението, за да им се харесаш, това се нарича конформизъм... Ако ще променяш нещо в себе си , го направи по свое желание и вътрешно убеждение

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    ами мисля, че една жена трябва да се грижи за себе си (било то с гримове, било по др начин- зависи от разбиранията) само и единстввено заради себе си, т.е. не да се променяш заради приятелите на гаджето ти, ако не те харесват такава, той нали си те харесва, няма защо да се правиш на магистралка, защото утре ще се гримираш и ще си направиш прическа и те пак ще ти се смеят, другият път ще дойдеш още по разголена и "готина", а на 3-я вече ще искаш да си промениш и поведението, за да им се харесаш, това се нарича конформизъм... Ако ще променяш нещо в себе си , го направи по свое желание и вътрешно убеждение
    много правилно.Напълно съм сагласна.И пусни снимка.

Съжалявам не знам как да кача снимки ето ми импулса http://www.impulse.bg/TrAqNa4eTo

Първо започни малко със самочувствието.
    И какво толкова не си харесваш?

Не мога да се гримира не мога прическа да си правя и косата ми винаги прилича на маруля.Използвам преса и маша за коса но не мога да си направя никаква прическа.Случва се да използвам и лак и пяна за коса но обикновенно си пъска в очите или без да искамм изяжда лака за коса.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    спред мен си си много добре А и како ти пука какво мислят приятелите му,важното е тои да те харесва А и може би са се държали така за6тото не те познават по характер,бъди себе си,имаи пове4е само4уствие и дори мисля 4е може да станат и твои приятели А за косата може да пробва6 примерно къдрева (с ма6а или пяна ),за грим не мисля 4е ти трябва не6то пове4е от спирала и гланц,може и пудра

Цитирай Първоначално написано от traianat8
    Не мога да се гримира не мога прическа да си правя и косата ми винаги прилича на маруля.Използвам преса и маша за коса но не мога да си направя никаква прическа.Случва се да използвам и лак и пяна за коса но обикновенно си пъска в очите или без да искамм изяжда лака за коса.
    Ако мислиш, че не може да се гримираш, помоли някой да ти помогне или въобще недей, да не положението да стане трагично. А за косата с пресата не е толкова трудна работа-изгледай някои клипчета в youtube.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ще ти отива ако си изправиш добре косата,за да имаш добър ефект си хвани горния пласт да остане най-долния изправяш го пускаш нов и така,по-малко по-малко и ще си супер,после я среши с едър гребен,но не много а леко и малко,за да не се развалиш айде успех за другия път

Помолих сестра и да ме гримила ама после се отказах защото тя обича по икстремни цветове и кожата ми не е мн бяла и не всичко ми отива.Иска само да придам повече обем в корените и да си загладя краищата защото винаги когато съм с пусната коса е настрани и имам чувството че излитам.

Град
    Пловдив
    не си ли много малка да мислиш за такива неща?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Според мен си хубава...

Супер фен Аватара на nymphadora
    много си чаровна,пробвай с малко черен молив+спирала,а може и фдт и ще си муцка а за косата си направи някаква маска за повече блясък

Пфф ми да ти кажа много си хубава... *** ги приятелите на тоя... Пробвай да си защипеш бритона назад с фибичка.. И косата я накъдри.. Поне на мен ми се струва, че ще ти стой добре..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    не си ли много малка да мислиш за такива неща?
    На 15 съм

Град
    Пловдив
    95 си,следователно за мен си малка за гримове и подобни.пък и на колкото и да беше,лицето си е супер детско и не ти отива да се киприш
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Re: Първото впечатление

Цитирай Първоначално написано от traianat8
    Здравейте и съжалявам че пускам такава тъпа тема.Значи как да го кажа, в моето училище ходя с едно от по-известните момчета а аз съм толкова смотана и обикновенна.Онзи ден той ме заведе в едно заведение където бяха неговите приятели и когато той влезна пръв и аз след него свички млъкнаха и след 3 секунди вскисчи направо си умираха от смях зяпаха ме сякаш съм паднало от небето.Следващата седмица ще ходин пак и този път искам да направя добро първо впечатление.Не мога една свястна прическа да си направя наистина съм много смотана.МОЛЯ ВИ кажете ми ако има някакъв начин да си направя свястна прическа и да се гримирам като хората.
    Според мене си много хубава, но просто ти липсва самочувствие! А щом не можеш сама да си направиш прическа и грим.. помоли някоя твоя приятелка да ти помогне. Или отиди на фризъор..

мисля да изразя мнението си отстрана не на външния ти вид,а на връзката ти с това момче каза,че бил от по-популярните в училището,а той на колко е? ако е по-голям от теб може да има вероятност приятелите му да ти се смеет защото си малка,а не защото си смотана или нещо подобно с бифшия ми имахме такъф проблем приятелите му не ме харесваха защото сам мн по-различна от тях но не знам при теб как стоят нещата

Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    мисля да изразя мнението си отстрана не на външния ти вид,а на връзката ти с това момче каза,че бил от по-популярните в училището,а той на колко е? ако е по-голям от теб може да има вероятност приятелите му да ти се смеет защото си малка,а не защото си смотана или нещо подобно с бифшия ми имахме такъф проблем приятелите му не ме харесваха защото сам мн по-различна от тях но не знам при теб как стоят нещата
    Права си това също е вариант..

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Не се разваляй още от сега с гримове МОЛЯ ТЕ остави ги ш***ните комплексари неговите т.н. фр не са нищо особено щом гледат само външния вид не всички момичета стават така да се каже известни в скуул защото имат визия а защото се правят на надути пуйки без мозък даже има няколко момичета от даскалото в което уча те направо са си грозноватички не ставай като тях просто не си заслужава да имаш фр под налягане и като си в беда вс да се правят на разсеяни

Супер фен Аватара на sunshine955
    имаш много хубави очи - подчертай ги, с молив, спирала
    може да си изправиш косата . Успех

Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    Приятелят ми също е на 15.Приятелите му също са на 15 и 16.Всичките са футболисти и ходят с най-нащонтените момичета от даскало.

Град
    Пловдив
    ^ еми хубаво те да ходят,ама на теб на лицето ти според мен грим няма да ти отива.имаш супер детско изражение(и като се направиш жялата на вафли изглеждаш още по-малка),смени прическата,купи си хубава спирала и червило с подходящ цвят и тва е,което можеш да направиш
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен
    Мда...а ти си едно много чаровно момиче и сега ще се повлечеш по акъла на футболистчетата и ще тръгнеш да вземаш пример от натоканите им 15 годишни мадами...

Е,много жалко ако го направиш,защото изглеждаш точно така,както е нормално за възрастта ти и не виждам смисъл да се чувстваш ''твърде обикновена''. + това си красива,така че съм сигурна,че ако започнеш да се контиш от сега само ще се загрозиш.

И ако все пак държиш да сложиш нещо, според мен ще ти отива да си сложиш малко очна линия в края на окото. А за прическата експериментирай още с каквото се сетиш(хващай я с разни фиби от тук-от там... ) и може да стане нещо хубаво и различно от обичайното

Въпроса е да не прекаляваш и да си запазиш тва невинно изражение,което те прави чаровна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си