Айде обсъждайте тука всички видове дрехи..
аз пари нЕмам, ама си ходя с последните модели на перито и адидаса![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Аз пазарувам само от два магазина![]()
Немат марки, ама вадят бахти яките деколтета, човек![]()
Всичко що е лъскаво-насам![]()
Мечта ми е да си напазаря нещо от някоя от ваще марки, ама нещо не се нося спортно![]()
А дефакто в тая тема ко по-точно трябва да обсъждаме? щото май пак не схванах...
евалата батеискам и аз некой ден като теб
![]()
Верно е странно.Първоначално написано от ClockworkOrange
![]()
кквото ми хареса и имам вазможността си го земам
не робувам на марки
nice,a?
В дрехите ме интересува здравината главно, броя на джобовете, цвета(никакви ярки цветове и по-възможност без черно) както вида и състава на плата. Естествено и цената - скъпи дрехи не обичам, ако ще е скъпа трябва да е вечна или пък да е супер здрава или с тясно предназначение нетърпящо компромиси.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
аз пък залитам по тениски, не знам що..
но и суичерите обичам.. джоб задължително тряя има качулката не ми е толкова важна..
nice,a?
Пълен парадокс и това е най-смешното. Да имаш дрехи за 1000 лева и да нямаш 50 ст. за бира. Т'ва как му се викаше някой да ми припомни ???
Термото, евала мойто момче. И като се носиш в последни модели фред перита и адидаси та к'во ? ?? Нещо по-силен ли ставаш. Или може би по красив, щото за по умен не съм видял честно казано...
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
като ги носи и почва да пикае бензин майнаПървоначално написано от realantisocial
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и аз като си сложа нещо на пери пикая бензин![]()
стиляно искаш ли да ти пусна едни снимки на твойта любов![]()
Аз си купувам евтини дрехи, щото нямам пари.![]()
Спортно се обличам. Любимата ми по-евтина марка е Only.
баx та в лудия майнаПървоначално написано от ClockworkOrange
кой е мойта любов?Първоначално написано от tuzaro
Купувам всякакви дрехи, без значение какъв стил, цвят, кройка и т.н. са. Важното е да ми харесат.
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
ония с пайжината на лакътяПървоначално написано от cherinka
Предимно нося кецове + някви дънки + кожен колан + тениска + часовник на лявата рака и гривна на дясната![]()
фанелки с дълъг ракав нямам само тениски нося и 2 жилетки имам, суичери също не нося.
А относно марките нося , ESPRIT , SISLEY , Fred Perry ( само кецове и тениска имам на фред пери ), united colors of beneton, terranova![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Имам един суичер и една тениска на Фред Пери и ги нося с удоволствие.Не защото е модерно или нещо такова, а защото са ми много удобни.
ИначИ и аз обичам да нося широки дрехи.През лятото задължително облекло са ми колекцията от баскетболни къси, широки панталони.Обожавам ги, майна!![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Пък аз нямам дрехи, които да ми стават май. Всичко ми е голямо. И то такива съм си ги купувала.![]()
Не обичам да се нося с много прилепнали и елегантни дрехи.И аз ходя развлечена, общо взето...
Нося дрехи, които са ми по възможностите.
Радвам се на това, което имам.
Смятам, че съм си изградила някакъв приличен вкус...![]()
много обичам да си купувам суичъри и тениски
иначе марката не ме интересува,важното е да ми харесва![]()
МОМИЧЕ!
качулката е супер практична дреха
даже имам две, на които вече циповете им са дали фирА, но още не ги оставям, и ги нося постоянно в къщи![]()
I'll take your brain to another dimension
Аз мразя качулки, защото ми ****** прическата тотално и ми се накъсва косата. :/
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Аз съм по същия начин. Не си купувам вече ФП, защото стана много претенциозна, лесно разпознаваема, пък и да си го кажем честно... класическите модели на фп ( говоря за шъртове ) вече са на изчезване.
Предпочитам Hooligan Streetwear (hardcore clothing), Ben Sherman, Adidas както и някои други по-малко разпознаваеми марки.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.