- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Epiltech-натурална епилация?
Някой пробвал ли е този продукт и може ли да сподели мнението си за него и дали го е виждал да се продава по магазините или е само по пощата?
http://www.epiltech.bg/component/content/article/3
http://www.youtube.com/watch?v=K8nmQ6_pzm4
Смолата Epiltech е новият естествен метод за епилация
За да имате гладко и привлекателно тяло Вие трябваше да бъдете подлагани на "варварски практики" и болезнени процедури, които оставят своя отпечатък върху кожата в продължение най-малко на три дни. А всеки метод има своите недостатъци: кремът Епилатор се състои от киселини, които горят косъма, и дразнят кожата, без дори да елиминират корена на косъма; колата маска е травмиращ метод за кожата и понеже тя е с химически състав къса косъма, често без да извади луковицата му, което води до раздразнение и фоликулит; бръснача увеличава експоненциално растежа; лазера е много скъп, трябва да се направи от експерт и не винаги е гаранция за резултат. Накратко, винаги има нещо, което не е наред!
Сега е време за промяна, дошъл е момента да върнеш красотата на тялото си без компромиси, да се наслаждаваш на всеки момент с радост и спокойствие. Epiltech е решение на вашите нужди.
Ние свързахме лепящата сила на натуралната смола от растението Colofonia с успокояващия и забавящ ефект на протеолитичните ензими, с добавени етерични масла и "подправени" с целия опит на нашите служители, за да решим окончателно проблема с ненужното окосмяване.
Конкретно папаин, е протеолитичен ензим от клас хидролази, който се извлича от неузрели плодове от папая (Carica Papaya), и се използва в козметични продукти за епилация, защото има свойство да забавя растежа на косъма по тялото.
Bromelain, се намира в големи количества в стъблото на ананаса и е в състояние да насърчава противовъзпалителни действия и резорбция на отоци, помага да се успокои кожата от травмата на извличане на косъма.
Етеричните масла от Здравец и Larrea се свързват с ензимите и създават пречки за подхранването на луковицата, което води до пълното й атрофиране, и краиното елиминиране на косъма. Те също така оставят кожата много мека и хидратирана почти седмица.
Естествената смола покрива косъма по цялата му дължина и дълбочина, и благодарение на неговата лепяща сила позволява изваждането на косъма с едно нежно движение, което не позволява скъсването му, и безболезнено отстраняване без да травматизира кожата.
Няма противопоказания за употребата на продукта, може да се използва и от хора, които страдат от разширени капиляри, ултра-чувствителна кожа, хипертрихоза.
На пазара със сигурност можете да намерите много продукти за епилация, бръснене, кола маска, кремове, спрейове, ... но всички те крият проблеми. И аз съм сигурен, че ти ги познаваш всичките.
* Това е време, за да пробваш нещо ново.
* Epiltech ви дава епилация без компромиси.
* Тя не причинява фоликулит.
* Не дразни кожата.
* Естествена е.
* Забавя растежа.
* Може да бъде използвана по цялото тяло, дори след солариум или някаква друга процедура.
* Лесен е за употреба!
Epiltech: Решението на проблема Ви!
500ml = 17EВРО
Ако наистина чуя добри отзиви от хора, ЛИЧНО ИЗПРОБВАЛИ този продукт, бих си го купила.![]()
А иначе може да си купите и 3 за 34ЕВРО
Ще те намеря ли някога... ;(
На мен също.Първоначално написано от heiress
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
i as sa6to imah samnenia..no nakraia re6ih da si napravia podaraki 4esno kazano dosta dobro e...a nai mi haresa 4e po4ki nikakva bolka ne sa ose6ta..!!! a obeskosmiavaneto stava po dobre ot kolata maska..
^![]()
на мен ми звучи като обикновена кола маска, просто описанието е доукрасено..![]()
![]()
desy83 разкажи нещо повече. Заслужава ли си парите? Хубаво ли мирише? Има ли дълготраен ефект?
mirizmata ne moga da ia opi6a..priatna e..
za dalgotraina efekt o6te ne moga da ti kaja..izpolzvah ia predi edna sedmiza..i ne zanam..
no po princip niama ni6to op6to sas kola maska..
s kola maska vse papki mi izlizaha..a sas tazi "smola" ne!!!
mislia 4e si struva parite..i sledva6tia pat smiatam i da kupia i ot drugite produkti..
a nai mi haresa na4ina po koito sa izpolzva..vi6te klip4eto v saita!
Видях клипчето и е много яко как се използва, няма лентички и подобни глупости..Първоначално написано от desy83
А косъмчетата от корена ли се изкарват?
kosmite izlizat ot korena..po izpolzvanata smola sa vijdat celite!!! a za kpuvaneto 4eres internet niama pritisnenia..to stava 4eres paypal..a paypal e ot nai sigurnite..ako ne polu4i6 stokata ti vra6tat parite..
![]()
Не ми допада..прилича ми на обинковена кола маска! Аз съм си с епилатора и самобръсначката..такива нови методи и техники нямам намерение да ползвам..
Моля ако още някой го е пробвал да пише приликите и разликите с колата маска ... болката каква е, ефектът също ? И колко примерно стига за обезкосмяването на цели крака или цели ръце ... да си направим горе-долу сметка колко да си вземем ... мерси предварително !
Аз много искам да го пробвам, но проблема е, че нямам кредитна карта на разположение (до колкото схванах трябва кредитна или дебитна карта, за да се поръча..). Да знаете от къде другаде мога да си го поръчам без да е нужно кредитна карта и т.н.?![]()
Ами не може от другаде ... иди утре в някоя банка и подай документи за ВИЗА ЕЛЕКТРОНПървоначално написано от KumchoValcho
Напълно безплатно е и след 5-6 дни ще ти е готова
или помоли приятел, който има такава да му преведеш пари и той да ти я вземе
Ще чакам ако има още отзиви и при още малко плюсове и хваления ще си взема и аз !
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
Бих си го купила основно заради зоната на триъгълника, защото въпреки че търпя кола маската там, много би ме облекчило нещо по-безболезнено... Обаче ако няма същият ефект или боли пак толкова, не виждам смисъл.
Освен това забелязах, че се нагрява със специален нагревател - някой знае ли дали това може да се направи по друг начин или задължително трябва да си купя комплект...?
Иначе всичко изглежда просто идеално, край на грижите с окосмяването навсякъде... И ако нещата са такива, каквито ги описват, не само, че си струва парите, ами и даже са му малко![]()
.:The Greatest Thing You'll Ever Learn Is Just To Love And Be Loved In Return:.
Брей![]()
Просто аз
Айдеее чакаме отзиви![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
майка му стара май никой няма отзиви за това чудоняма да рискувам
![]()
Досега отзивите в тази тема бяха доста добри, нз какво повече искаш...
Zdr, moly da mi kajete, koito go probval da opishe bolkata, a po tochno da y sravni. Blagodary.
Адски много я искам. Имам много приятели, които са доволни от нея, но аз нямам кредитна карта, пък и тук е вилна зона и поща няма.
До колкото знам от приятели болката е минимална и е адски по-малка от тази при обикновенната кола маска. Косъмчетата се изтръгват от корените и не остават пъпки, а ако ползвате и другите продукти даже и зачервявания няма.
Вече съвсем сериозно обмислям да си я купя.Обаче нямам толкова пари наведнъж...хмм...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Можете да платите и с наложен платеж, т.е на мястото на доставката, когато получите продуктите. За целта ни изпратете имейл на sales@epiltech.bg Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , като включите трите си имена, адрес за доставка, продуктите, които желаете да закупите и GSM или друг телефон за връзка. няма нужда от кредитна или дебитна карта![]()
Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти