- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Epiltech-натурална епилация?
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
za bolkata moga da ti kaja tova...as biah po4ti sviknala s kola maska...a sas smolata na epiltech imam 4ustvoto 4e epilaziata e bezboleznena..;)!!! no tva sigurno zavisi ot 4ustvitelnosta na kojata...
![]()
ооо просто няма как веднага пращам имейл да поразпитам и си го поръчам![]()
пише да се загрява до 40 градуса това няма ли да ми изгори кожата :Д и след като няма да си купувам устройството за загряване малко се притеснявам да не взема да се обезобразя![]()
spokoino...niama da sa izgori6.
temperaturata na tialoto e 36 gradusa...40 gradusa e mnogo mauka raznika..![]()
я разкажи повечеПървоначално написано от desy83
след колко време поникват космите
ey desy83 6te kaje6 li koi produkti si si vzela.. smi dali si vzela i nagrevatelq.. 6ot nz bez nego kak 6te se zagrqva..hm.. v mikrovalnovata??sa6to se 4udq dali ako si vzema obiknoven eksfoliant ot magazina dali 6te ima sa6tiq efekt?? ti spazvala li si striktno instruckiite i sedmicata za podgotovka?
a i poneje si pisala predi pove4e ot mesec plz kaji dali ima nqkakvo podobrenie v rezultata..i tn :}
mersi predvaritelno![]()
абе само аз ли не разбрах колко пари е това... иначеее мн се зарибих мн мн мн искам да си купя такова, защото кола маска не искам да опитвам
![]()
![]()
Амм.. нещо не ми вдъхва доверие това![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Е ще може ли да се затопля на котлон, примерно?![]()
![]()
Не ми се дават пари и за нагревател..
Аз предпочитам с кола маската. Такива работи ме съмняват много.![]()
Ами добре ми изглежда, имам някакви съмнения, ама гледам и Деси, и коментарите в youtube са положителни. . мисля да го пробвам и ще пиша отзиви. . само да се навия![]()
Побутвам темата.
Поръчах си една кутия, след няколко дни ще пиша отзиви![]()
Ще следя темата, защото това ме заинтригува особено начина на епилиране- изглежда толково лесно и безполезнено. Ако има ефект си струва парите.
34лв е,на бг ценаПървоначално написано от Freshnes
Пише, че е 10 лв. за цялата страна.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
има промоция една кутия от смолата с нагревателя за 110лв,а да не говоря другите промоции кви са за по 200лв и нагоре
Гледайте кви чудеса върши...
http://www.youtube.com/watch?v=I54fTXvgUUI
Много се запалих от това нещо..На крачка съм да си го поръчам обаче ме интересува наистина може ли да се ползва без да си купувам нагревател,че ми излиза доста солено xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Разбира се.Първоначално написано от blondeVIP
![]()
Значи, аз си я поръчах с наложен платеж, като им писах по мейла, след което те ми отговориха с цената - ок. 50 лева общо с доставката и платежа, питаха дали още искам да ми я доставят и аз казах да. Сряда я поръчах, четвъртък ми писаха и им отговорих, понеделник дойде.
В общи линии това си е просто кола маска, но зелена и с мирис на дърво.Нагревател не съм си поръчвала, загрях си я на водна баня. Малко бавно загря, и то само една част от дясно, ама аз си я пробвах веднага.
В последно време се бръсна, но пак не ме боля особено. Все пак не си я купувайте само защото не боляла, не е чак толкова голяма разликата. Кожата наистина стана много мекичка.
Амм, това е.
Искаш да лажеш,че дали с кола маска дали с това все едно и също е,така ли?А иначе лесно ли се махат с тая маска,смисъл както по клипчетата показват?Първоначално написано от Christine
Ами почти същото е, но няма лентички и май наистина боли по-малко. Много лесно се отлепя, да.
Първоначално написано от Christine
vapros4ekolko vreme e gladko sled tova? pove4e li otkolkoto s kola maska? iiii za kolko epilacii stiga 1 opakovka
misi predvaritelno