- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо така се получава?
Гледах един филм (еротичен) ,а бе момче и момиче - приятели от доста време... Тя си има приятел,той само нея си има... Онази накрая остава сама и фактически има само добрият си приятел. На края на филма остават на плажа и след малко разговори той и предлага да се оженят... Тя казва "Да" и после го правят... Е въпроса ми е - не им ли влиза пясък в дупето?
отговор : не, само в оная работа на жената влиза пясък
дай боже пък да не се намери някой рак или мида, че да ощипе на мъжа.... червея![]()
Ще ти кажа като пробвам.Напомни ми на детските ми години! Ох като малка колко бях извратена...редовно вечер преди да заспя си представях мама на плажа вързана с въжета за скалите и 10/20 мъже я изнасилват...петима отпреде,5 отзаде,1 в пъпа, 2ма в устата....само ушите съм пропускала...
Не ме съдете била съм на 9 годинки с голямо въображение и почнах да обръщам внимание на това след като всяка вечер чувах как наще го правят.
![]()
не,представям си букаке в/у роднина и BDSM с тебПървоначално написано от tryYy
PS-аз съм невинен и девствен![]()
батаф манафа д'ге... мое ли си толкоз прос уе
GTA Stunting
разгонена си - яко секс за тебеПървоначално написано от graphicflower
![]()
И за т'ва се изисква некъф акълПървоначално написано от Bixel
![]()
нистаа само с яденеПървоначално написано от t0d1t0
![]()
GTA Stunting
Не..Споко![]()
..
А и кво ако й влезе - нали дупето не е твое![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Пхаха викам няква такава сериозна темаДали им влиза пясък у дупарата.. а де.. сигурно , ама и на други места влиза сигурно. Аз за т'ва или на камък или с хавлия на пясъка. Иначе мн шит...
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
пак ще ГО ядеш ..явно един път не ти стига ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на всички ли трябва да кажеш,че сме правели секс?
Станислава