- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс играчки
За или Против секс играчките? Ползвате ли с партньора си и действат ли ви възбуждащо. Ако си имате някоя любима споделете и ни разкажете някоя интересна ситуация ако се сещате.
Ако има такава тема сри.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не ползвам, но не съм против. Всеки има право на избор и разнообразие.![]()
I'm inlove with a criminal...
Как може човек по време на секс да мисли за играчки![]()
неизползвам,но бих пробвала.Първоначално написано от Dollystar
Sleda ot liubovta
Е надявам се, че темата не е за най-новия модел на спайдър мен или супер пластичната кукла БарбиПървоначално написано от NewMaster
Неее![]()
Имаме си общ вибратор на име Шошко.Абе ддз, не е изобщо същото. Никой не може да сравнява реалния секс с игрите с вибратори, дилда и тн... Истинският секс е с пъти по-хубав.
Що бре знаеш ли колко е полезно! Нагласяш ги в няква поза и после го имаш на изглед и знаеш как да застанешПървоначално написано от Dollystar
![]()
![]()
![]()
Кфо му е интересното да клатиш нещо дето нито звук издава нито има пулс нито н6?Първоначално написано от XuTPaH
Първоначално написано от Azgalor
Просто аз
Миии за сега не сме ползвали (в началото на връзката ни сме все пак),но определено бих пробвала с някоя играчка
А на моя му е такъв мерак да ме закопчее с белезниците за колата и да ме "отвлече" на вилата им,нооо проблемът е,че леееко загубихме ключовете и ся се надяваме един познат да ни даде единия ключ от служебните му белезници![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
За.Имам си![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
е чи аз по цял ден изнасилвам вибратора ми !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП. И съм доволна
За!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Белезници искам мноовсичко друго ми изглежда брутално
![]()
![]()
Май не зацепваш , че се шегувам!Първоначално написано от Dollystar
аз съм работил в секс шоп има хиляда хиляди глупости има и някой които наистина са готини ама има и страшни глупости а и колко извратени хора има по света не е истина бях изумен![]()