- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс!
Па честито!91 набор ли си или това е просто странно съвпадение от цифри...ако си 91 евала малко хора останаха на тая възраст дето до сега не са правили секс като се има предвид,че бебетата почната от 5 годишна възраст да се ебат.
Няма за какво да се пукаме от яд...ние секс си правим редовно по няколко пъти на де...сега е твоя ред да ни настигнеш.![]()
Чакай..извинявам се за недоразумението-имам предвид,че му правя чест че е изчакал до подходящата възраст...извинявам се ако е прозвучало по друг начин!Първоначално написано от tryYy
Послепис: Бях по-голяма от 14-това, че е пълно с хлапета, които се ебат прекалено малки не значи че аз съм 1 от тях
Аз си мислех, че секс се прави за удоволствие на двамата партньори, но явно съм бил в дълбока заблуда. Сега като прозрях истината, че се прави за да се похвалиш на "някакви" хора съм дълбоко депресиран и смятам да се самоубия.
П.С. И как си сега, като си правил секс. Безсмъртен ли си вече сред другите неправили от класа ? Тоя форум е пълен с необразовани дечурлига.
И какво сега - златен медал ли очакваш да ти връчим?!?!?Първоначално написано от Ordinary91
![]()
Честито! Сега трябва да почерпиш![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Първоначално написано от DJ_Mrav4o
И аз така мисля.Да не беше казвал![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ПРАВИЛ СИ СЕКС?!?! Най-накрая събра за дюшек, а?
и аз кво да направя?! нито си първия, нито си последния![]()
хммм кой ли е първия човек дето е прайл сексПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
![]()
![]()
![]()
гордея се с теб!
Просто аз
Дай сега и отзад да те отворим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А колко тъп трябва да си, за да постнеш във форум, че си се ебал?!![]()
Честито![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Боля ли те много задника?
Можеш ли да си седнеш на дупарата ахах
Summer (h)
браво !Първоначално написано от Ordinary91
аз пък съм на 09128409184 и съм девствен ! Айде ся пукни се ти от яд !
тъпо копче си ей . . . от теб човек няма стане . . . добре ги запомни тия думи . . .
Правих секс, измих си зъбите . . . Пука ли ми ?
тъпа тема от прост човек . .
После като пуснеш тема - " Май ще ставам татко " как да ти отговоря ?
Нали се сещаш, че при положение , че пускаш идиотски теми няма шанс след това да ти отговорят нормално . . .
Поне аз не бих отговорил на човек , на който IQ-то му е по-ниско от това на маймуна . ..
Adam i Eva mn qsnoПървоначално написано от definition
![]()
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
Евала на 18 го направи за първи път... хм.. браво браво аз само до 15 се ударжах девственАй... лек сексуален живот и безаварийна
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
найс ..Първоначално написано от sifilis
п.с. яТ ме, е че си толкова тъп ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
т. 11