.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

правилно ли постъпва ?

здравейте ... Един фр ми сподели нещо и тъй като той е с мен у нас (доста честичко) а аз съм постоянно в форума и той ме помоли да пусна една тема от негово име щот неможе да се регне че няма НЕТ....
    и така --> значи той е девствен .. няма гадже и си търси от има няма 1,2 години и никога не намира подходящата а от 1 год и повече вобще и гадже няма и сега се е запознал с едно момиче и е решил да се пробва с нея ... до тук добре но той не я харесва и просто иска да се пробва за да е готов ?? няма чувства към нея а иначе момичето е хубаво давайте му съветчета ..
    п.п. моля без коментари от сорта на "знам ги аз тея приятели" ... и т.н. аз си имам момиче и т.н. помагайте на него
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Тя е човешко същество не може просто така да си я изпробва, за да се подготви .. пфф мислете някой път и за другите освен за себе си!

Постави м утака въпроса .. приятно ли ще му е ако някое момчие го използва по същия начин без чувства?

не мисля че постъпва правилно. както каза колежката и на него не би му било приятно някой да го използва ей така без да има някакви чувства ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Тя е човешко същество не може просто така да си я изпробва, за да се подготви .. пфф мислете някой път и за другите освен за себе си!

Постави м утака въпроса .. приятно ли ще му е ако някое момчие го използва по същия начин без чувства?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да ви имам пубертетското мислене...

И какъв точно съвет искаш не разбрах?Как да зариби момичето и да я използва ли...ай сиктир ходете си пишете домашните.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А според теб постъпва ли правилно..
    Попитай него - дали ще му е приятно,да го използват по същия начин

Първо да си намери едно сериозно момиче,пък после да мисли за секс
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Щом мисли само за себеси ... да си праска една и да ляга да спи ....
    П.С Момичетата не са опитни зайчета ... !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

аз пък си мислим че нямаш приятел а това си ти :Д:Д:Д
    aLL SaM Ve eBaL

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    А според теб постъпва ли правилно..
    Попитай него - дали ще му е приятно,да го използват по същия начин

Първо да си намери едно сериозно момиче,пък после да мисли за секс

Да хване да си гледа даскалото, то момичета колкот искаш, ще намери.

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Да хване да си гледа даскалото, то момичета колкот искаш, ще намери.
    ей вижте и аз му казвам но той иска чужди мнения и тъй като форумчето е супер той искаше тук ! кфо съм виновен аз ??
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от Ma3x
    аз пък си мислим че нямаш приятел а това си ти :Д:Д:Д
    аз пък мислим, че ти си простак аз написах де ма простаци като теб колкото щешшшшш

Град
    Знам ли и аз,майна
    Кажи на приятеля си да тегли една патка на кучката.Само аз казвам истината брутално и директно, без да ме интересуват филмите, в които са се вкарали невинните тийн принцове и принцески.Сексът не е никакво използване, щото е за двама, майна

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Е като е хубава и не е някава чума защо да не и тегли една патка? Тва с тая любов и чувства е пубертетско изпълнение... Като попораснете ще видите, че такова нещо като любов няма и ще започнете масово и безразборно да се чифтосвате!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland

Re: правилно ли постъпва ?

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    здравейте ... Един фр ми сподели нещо и тъй като той е с мен у нас (доста честичко) а аз съм постоянно в форума и той ме помоли да пусна една тема от негово име щот неможе да се регне че няма НЕТ....
    и така --> значи той е девствен .. няма гадже и си търси от има няма 1,2 години и никога не намира подходящата а от 1 год и повече вобще и гадже няма и сега се е запознал с едно момиче и е решил да се пробва с нея ... до тук добре но той не я харесва и просто иска да се пробва за да е готов ?? няма чувства към нея а иначе момичето е хубаво давайте му съветчета ..
    п.п. моля без коментари от сорта на "знам ги аз тея приятели" ... и т.н. аз си имам момиче и т.н. помагайте на него
    (#) ...thats a cookie...

Град
    София
    Хора ?! Я се осъзнайте пич кажи на фр-то ти да й каже че иска просто секс и тя ако се навие да действат .. никой не се е родил научен
    Exorcism !

Град
    ДжойнтЛенД

Re: правилно ли постъпва ?

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Цитирай Първоначално написано от playboyche

Не е правилно!Тя случайно да не е запалка от магазин за лев та да я пробва!?Или някаква вещ?!
    да права си тя можеби не е като теб
    One 4 the money , two 4 the show

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl

ако е толкова отчаян за секс, едва ли ще се дърпа

абе да я прасне девойката па после кой откъде е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си