- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най странното място на което сте мастурбирал/а
Не бъдете скромни,споделете,дайте някакви идеи![]()
Първоначално написано от graphicflower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В кабинета на замесник-директора докато той говореше с директора и родителите ми колко неприлично съм се държал в часовете.... най голямо удоволствие ми достави това че се изпразних в джоба на сакото му което беше оставил там ! ^_^![]()
![]()
е той ръце и пишка няма ли , че сама се буташ ?!?!?Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
В морето, в гората :Д
като бях лятото на работа и бях много загорял едно момиче ми се търкаше...ама само до там и просто не издаржах и си праснах една ножка![]()
![]()
и какво мастурбиране е тогава о.ОПървоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Навсякъде на радиус 100 метра от вкъщи
Само аз ли съм в къщи а не в рейсове даскало катерушки (където децата си играят) ?!??!
Ейй значи развалихте се...Най - яко вкъщи, иначе секс на вън е яко .. ама да мастурбирам на вън.. тря съм многоо пиян
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Ами ако за мастурбиране се счита не мойта ръка а ръката на бившото гадже, значи в една кръчма, на косъм беше да се омаже положението![]()
az te podkrepqm i az samo v ka6ti na nai spokoino kogato sam imal nyjda![]()
и аз в даскалото ама на 2-рия чин и то много пъти![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
^ Това номера със притискането на краката ли?![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
с наште и още две семейства бяхме на една река и бяхме паркирали колата много близо и аз отидох уж да говоря по телефонаа един път бях в на леля офиса и имаше една много готина жена супер направена,възбудих се много и отидах в градската тоалетна щото беше най-близо
![]()
А и аз така ама на във физикатаПървоначално написано от fire_magic
![]()
Иди се прегледай бе, момче съмПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
когато бях на урок по немски на госпожата телефона й звънна и аз знам че тя говори поне по 10-15 минути и набързо.. ;dd и тъкмо идваше и аз точно в тоя момент свършвах и докато тя изкарваше някви учебници, а аз уж правех упражнения се оправих huahxuahuDD
На покрива на блокане се ебавам
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick