.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Пълен диск (С:)

Проблема е следният,запълних диск С и за това повечето неща изтрих а други ги преместих в диск D но не мога да си обясна,защо продължава да ми показва че имам само 3GB свободни в С при условие,че аз премахнах почти всичко...просто не знам с какво толкова е пълен...няма дори е 1 ГБ в него а ми показва че са заети 34 ГБ...ще съм много благодарна ако някой каже мнение по въпроса
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    Never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Фен
    Град
    София
    Windows заема няколко гига байта. В Temporary Internet Files може да имаш също много заето място ако отдавна не си зачиствала боклуците от интернет.
    My KAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh

Цитирай Първоначално написано от Nathan
    Windows заема няколко гига байта. В Temporary Internet Files може да имаш също много заето място ако отдавна не си зачиствала боклуците от интернет.
    Да това е възможно, но неможе да заема толко много памет. Проблемите може да са много.
    Като прочетох допитването ти веднага се зачудих откога не ти е преинсталиран комп. Ако можеш сама да го преинсталираш това е най-сигурното решение на проблема ти, ако ли не - опитаи така изтрии интернет "буклучетата" както Nathan е написал. След това провери за скрити файлове (те са голям проблем).
    Ако проблема не е в горепосочените възможностите, намери човек да ти преинсталира комп.

И един съвет от мен - инсталираи си чистачка и на 2 седмици почистваи с нея ДИСК-C, също така няма да е зле на същия период (две седмици) да дефрагментираш всеки един диск.

Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Да това е възможно, но неможе да заема толко много памет. Проблемите може да са много.
    Като прочетох допитването ти веднага се зачудих откога не ти е преинсталиран комп. Ако можеш сама да го преинсталираш това е най-сигурното решение на проблема ти, ако ли не - опитаи така изтрии интернет "буклучетата" както Nathan е написал. След това провери за скрити файлове (те са голям проблем).
    Ако проблема не е в горепосочените възможностите, намери човек да ти преинсталира комп.

И един съвет от мен - инсталираи си чистачка и на 2 седмици почистваи с нея ДИСК-C, също така няма да е зле на същия период (две седмици) да дефрагментираш всеки един диск.
    Temporary Internet Files съм ги изтрила направих всичко възможно...казаха ми че може и да е вирус обаче пък антивирусната нищо не намира.А дори ми се случи преди малко колкото повече изтиравх толкова повече се запълваше (макар че то не остана за триене останаха 5-6 снимки и съвсем малки програмки ) честно...стресирах се сега от 3ГБ останаха 2 не е преинсталиран от 2 години някъде мисля че определено му е време
    благодаря за отделеното време
    Never
    Never!

Цитирай Първоначално написано от Lady_003
    Цитирай Първоначално написано от Kopu

Temporary Internet Files съм ги изтрила направих всичко възможно...казаха ми че може и да е вирус обаче пък антивирусната нищо не намира.А дори ми се случи преди малко колкото повече изтиравх толкова повече се запълваше (макар че то не остана за триене останаха 5-6 снимки и съвсем малки програмки ) честно...стресирах се сега от 3ГБ останаха 2 не е преинсталиран от 2 години някъде мисля че определено му е време
    благодаря за отделеното време

ха това че антивирусната не ти засича вируса не значи че нямаш.... никоя антивир. не работи на 100%.... :P

Супер фен
    Ако ти е включена опцията за автоматично правене на System Restore Point може и от там да губиш няколко GB също ... ако имаш нещо в кошчето го изтрий може да си смъкнеш програмата Tune Up и с нея да почистиш C-то ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Знам,че има нещa които отнемат ГБ ама все пак е невъзможно да са 38 ГБ...защото аз наистина нямам нищо в С но както и дае ще се преинсталира и това е
    Never
    Never!

Просто пусни един CCleaner и си изчисти кошчето..

Направих го все пак не съм толкова тъпа да не съм си изчистила кошчето и да пускам теми тук
    Never
    Never!

"Lady_003" - отвори си Windows Explorer и прегледай размерите на отделните папки там...

- Според мен има няколко вероятности за този проблем:
    1. Сваляш файлове от интернет на диск "С", като тук включвам файлове свалени с програми като "Flash Get", торент програми като "uTorrent" и т.н., както и свалянията от браузера...
    2. Windows-а си сваля автоматични ъпдейти, като същевременно си прави бекъп файлове със старите неща...
    3. Компютъра ти се е заразил с вирус, който копира 1 файл по 10 000 000 пъти и т.н.
    4. Имаш прекалено много инсталирани програми или игри на компютъра в папката "Program Files"
    5. Имаш големи файлове свалени на "Десктопа", а както всички знаем те се записват на "С"-то...

П.С. - Разбрах от коментарите ти, че дял "С" е с размер около 38-40 GB, но не разбрах с какъв Win си?

Единствените файлове,които свалях от интернет на диск С са музика и снимки...които вече съм изтрила.Торенти,като филми или някакви по-гомели програми са в диск D,защото той е 260 ГБ (въпреки,че след като се запълни вече абсолютно всичко ми е в D) За игри имам само една игра GTA която също е в D.Така...единственото нещо което остава да имам в С са програмите,които са общо 2 ГБ...тогава с какво толкова са заети всички тези останали GB?За вируса казах...антивирусната не открива нищо,но знам ли може и да има
    С Windows XP съм
    Never
    Never!

С Windows XP съм
    Добре - нека аз да направя равносметката тогава...

- Уиндоуста ти заема място около 700-1300 МВ, но хайде да го закръглим на 1.5 GB
    - Да кажем, че виртуалната памет "pagefile" е около 2 GB
    - Програми каза, че нямаш много, но да ги сложим 4 GB
    - Другото до колкото ти самата каза си го преместила на дял "Д"

Равносметката: приблизително 7,5-10 GB заето пространство и около 30 GB свободно такова... В момента сигурно се чудиш, къде е изчезнало - нали така?!?! Предполагам решението на проблема е елементарен, но така на изуст не се наемам да говоря повече!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    С Windows XP съм
    Добре - нека аз да направя равносметката тогава...

- Уиндоуста ти заема място около 700-1300 МВ, но хайде да го закръглим на 1.5 GB
    - Да кажем, че виртуалната памет "pagefile" е около 2 GB
    - Програми каза, че нямаш много, но да ги сложим 4 GB
    - Другото до колкото ти самата каза си го преместила на дял "Д"

Равносметката: приблизително 7,5-10 GB заето пространство и около 30 GB свободно такова... В момента сигурно се чудиш, къде е изчезнало - нали така?!?! Предполагам решението на проблема е елементарен, но така на изуст не се наемам да говоря повече!
    Да ясно...ами много ти благодаря все пак за отделеното време
    Never
    Never!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми