- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трагедия....
....
Такъв карамбол от "о" и "у" не бях виждал...С мъка го изчетох...Бях зашеметен от "двулмя", но нищо...
Първо реши ти какво искаш. А и най-добре кажете на приятелката на тоя Чочо. Горкото момиче. Не е случило нито на приятелна, нито на гадже
ЧЗВ:
-връзка
-специално
-двоумя
-приключа
And so on...
зан4и тои е и с двете вие нз коя постъпка е по долна твоита или неговата,поне може6е да бъде мъж и да се раздели с приятелката ти.А как да запази6 приятелството ви нз,аз ли4но никога не бих простила такова не6то да ме лъжат в о4ите....А и нз как търпи6 неговото държание,къв е тои 4е 6те те удря и 6те се мисли за твои собственик.
А и престани да говори6 тя ква била,4е била с еди колко си,4е за бебето...то и ти не си по добра стока...Ни6то ли4но,не искам да те обиждам,но много се дразня на такива "приятелки"кат теб
Не! В никакъв случей не казвай нищо на приятелкaта си.. постави се на нейно място (че си имаш гадже и тя ходи с него тайно) Ако ти го каже след 1 година как би се почувствала ? Просто и намекни, че Чочо не е за нея, защото ако ти спреш да се виждаш с него, той ще се вижда с друга и едновременно ще лъже ИвиОпитай се да прекратиш всякакъв контакт с него, и се опитай да отвориш очите на Иви (но не с историята:тайната връзка) Успех!
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
аз пък съм на мнение,че трябва да и кажеш и й кажи за шамара и че си исакла да й кажеш,ще ти прости,кажи и че си сбъркала,но съжеляваш и че той те заплашва и незнаеш,какво да правиш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ЕКШЪН !
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
"Гаджето на най-добрата ми приятелка ми налита и иска да спи с мен а аз не искам да и го причиня"
Това ли е сбития преразказ на оня чаршаф? Ако да - авторке оттегли се тогава.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Говори с родител..
или и кажи истината..![]()
Вафла..
Хора незнаете ли да пи6ете сбит преразказтези романи не ми се 4етат
![]()
Горката ти приятелкаако те знае каква си...по-добре и кажи,вместо и двамата да я лъжете