.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

И от къде да дойде тази воля???!!!!

Съжалявам, че пускам тази тема, но отстрани изглежда толкова лесно, на думи също... но тия моменти на слабост ме убиват. Пределно ясно ми е , че не трябва да го търся повече, че не го заслужава... все си повтарям, че е за добро, но защо продължавам да го мисля и да искам да го видя, като той така ме нарани?! Какво ми липсва? Достойнство? Вече го загубих напълно... и ми е чудно какво още трябва да направи, за да се откажа...?! Получих "всичко" на тепсия.. като почнем от "не ми пука за тебе вече", "няма да ми липсваш", "целувах се с еди си коя" ... на моменти ме е яд и си казвам КРАЙ! После.. какво?! Все едно всички тези неща ми излизат от главата и започвам да се измъчвам. От няколко дни съм все с приятели някъде, но какво? Пак мисля само за това, докато той си прави кефа. И от там се опитах да се надъхам. Казах си:щом той е щастлив и не му пука, на мен за какво да ми пука?! И ето. Пак пиша тема, защото се чувствам в безизходица. На косъм съм да го потърся и после всичко да се почва отначало:да се самосъжалявам, да си казвам край и пак да губя воля заради тая проклета надежда... Много ме боли без него, без онова добро момче, което беше, което му пукаше. И не знам какво да правя вече...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на nymphadora
    такива сме момичетата,затова момчетата не ни зачитат

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ти така не самосъжаляваш себе си .. а него
    спри да го правиш защото не заслужава ... може би с в тфа състояние защото си много сърдечна ама в момента вредиш само ан себе си .. крайно време е да спре да ти пука ..та той ти казва буквално направо ко прай и т.н .. кво още ше чакаш да направи? трябва ти воля ..хз трябва да се пребориш с себе си и да си кажеш че този човек не заслужава и капка внимание от твоя срана ... и после вече да си готова да му го кажеш на него или да му го покажеш..
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хей здравей отново

Едно от определенията за воля е: "действия или липса на такива, насочващи личността към определена цел, игнорирайки всички неща, моменти и фактори водещи към обратното". Та, това коетот и се случва е наптлно нормално. Просто игнорирай тия моменти, когато искаш да го търсиш. Знаеш че ще се унижаваш като го търсиш, знаеш че ще си губещата. А знам че не искаш да изглеждаш така. Следователно - Не прави нищо с него

Надежда няма. Ти си втълпяваш че има такава и се самонавиваш за всичко останало.

И така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Град
    Мбабане
    тва все едно го е писало някакво желе с пръсти !
    ае, буу, как може да САМОсъжаляваш друг ?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    из4акаи да мине малко време И след вси4ко което ти е казал ти говори6 за "надежда"

В момента,в който се появи желанието да го потърсиш,заглуши това желание с нещо друго.Вместо него,потърси приятел,приятелка.Излезте. акто казаха-игнорирай тези моменти.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не прави нищо с него

Надежда няма.

До болка позната история.. не знам какво да ти кажа.. трябва ти воля да повярваш, че той не те заслужава! Да не ослепяваш съвсем и да намериш друго момче, което ще те уважава и цени.Както и да ти звучи има и такива момчета. Горе главата! Просто майната му и точка знам, че не е лесно , но с инат всичко се постига! Успех!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    В момента,в който се появи желанието да го потърсиш,заглуши това желание с нещо друго.Вместо него,потърси приятел,приятелка.Излезте. акто казаха-игнорирай тези моменти.
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    такива сме момичетата,затова момчетата не ни зачитат
    Много точно казано.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Щом ти говори неща от сорта на : Не ми пука за теб ,натискам се с други и т.н не си заслужава да ходиш да се унижаваш .. Четох предишната ти тема ,в която си писала ,че виждаш ,че няма смисъл да сте заедно повече .. Понякога сърцето е грешен съветник ,то те води към него ,но разумът ти говори истината ,която ще те предпази от по-нататъчната болка . В началото ще бъде така ,ще мислиш само за него ,цялото ти същество е в шок ,нормално е .. И аз направих грешката да се връщам много пъти ,да говоря и убеждавам и то най-грешния човек и се убедих ,че колкото по-бързо се съвземеш и приемеш реалността ,толкова по-лесно и пълноценно ще превъзмогнеш болката . Има едно клише : Ако има 1 нещо ,което те кара да плачеш ,има поне 1000 ,които могат да те накарат да се усмихнеш ,само трябва да ги потърсиш Потърси ги и ти и успех!!
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

От начина, по който пишеш оставам с впечатление, че мисълта за него не ти носи нищо освен болка. Любовта приключва в момента, в който чувството е неприятно. Трябва да осъзнаеш сама за себе си, че само събираш гняв към въпросния човек, а това е губене на време. Щом рабереш какво пропускаш, докато го търсиш и мислиш за него ще събереш сили да продължиш напред.

Повтаряш си какво говедо е и как те е наранил многократно.Аз в момента това правя.Разглеждаш всички моменти,в които ти си правила жерви за него,а той не ти е върнал жеста по никакъв начин и се е държал тъпо и грубо.Спомняш си всичко,което е направил и виждап за пореден път,че е идиот.Тогава си казваш,че нито си грозна,нито си тъпа и затова заслужаваш момче,което те обича и цени и не ти прави проблеми за глупости.Няма да го търсиш,това ще ти е най-голямта грешка.Пак казвам,че и аз това правя в момента,защото скъсахме съвсем наскоро и не се обажам изобщо.Може и да те боли,но не го показвай.В момента,в който се влюбиш отново ще забравиш всичко.
    Успех.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ако продължаваш да бъдеш добра с него, ще те направи на 2 стотинки. Сериозно. По-лошо ще става.

Много ме боли без него, без онова добро момче, което беше, което му пукаше. И не знам какво да правя вече...
    Еми няма го доброто момче. Край.

Спокойно, утре ще срещнеш друг.
    Иначе moon_flower по-нагоре е права, добре е да опиташ нейната стратегия.
    И аз се хабях за един глупак в продължение на доста време, но разбрах нещо много важно - към критериите за избор на момче, освен външност, трябва да включа и това, как се държи с мен, как действа на егото ми, прави ли ми комплименти и така. Да се държи с уважение. Но и ти трябва да му го ПОКАЖЕШ, че заслужаваш респект.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от JoeBanana
    тва все едно го е писало някакво желе с пръсти !
    ае, буу, как може да САМОсъжаляваш друг ?
    Това е най - суровия потребител на тийнпроблем

не се занимавай с човек,
    който не отвръща на чувствата ти.
    това е загубена кауза.
    любовта трябва да е двустранна,
    а не ти да даваш до безкрайност,
    а той да се е*ава с нея.
    това не е любов, а безумие.
    всяко нещо си има граници и щом те са преминати - край!
    няма бъдеще в такава връзка.
    тегли чертата и започвай на ново,
    следващият вече те чака.

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF

Re: И от къде да дойде тази воля???!!!!

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    ... Много ме боли без него, без онова добро момче, което беше, което му пукаше...
    ами така или иначе той вече се е променил, не е същият (както пишеш)
    не е "онова добро момче, което беше, което му пукаше"
    е, като не е, за кво трябва да мислиш за някой "непознат", един вид
    I'll take your brain to another dimension

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си