Здравейте. Дълга е историята ми, но ще се опитам да я съкратя. Компанията ми е голяма. С всички се познаваме от съвсем мънички. Някой сме на 17, други вече на по 19.. Уважаваме се много и си споделяме всичко. До тук добре. Едно от момчетата ми е хмм.. харесала съм си го от 6 клас .. Ами той просто е прекрасен Преди всичко е добър приятел и винаги ме е слушал и разбирал. Миналият месец с компанията бяхме в един бар. Всички сме от един квартал и след като се прибрахме, пред блоковете останахме само аз и въпросното момче. Той ме целуна .. попитах го защо го прави, но той само измълви, че така искал и продължихме да се целуваме . Всичко си остана до тази целувка и на другия ден нещата потръгнаха по старому. До вчера беше сам у тях и ни покани на купон. Всички си пийнахме, забавлявахме се. Той ме помоли да сляза с него до долния етаж за вино. Слязохме и аз си събувах обувките, изправих се и той стоеше срещу мен.. вдигна ме на ръце и.. пак ме целуна. Аз седях като гръмната, защото си мислех, че всичко от предния месец е било само целувка.. Той ме сложи да седна, гушна ме и ми каза Обичам те............... Честно, това ме разби от всякъде! Обичах силно един човек и след като ме остави не бях изпитвала нищо по- специално към никой. Но това момче.. а и тея думи.. не знам дали да му вярвам! Хем беше пийнал, хем го познавам много добре. Той обичаше една девойка, но не се получи между тях.. обаче имам чувството, че още я обича! Много пъти ми е казвал да не забравям, че най- важна е първата любов, а неговата първа любов е тя. След малко отивам у това момче с 1 момиче да чистим след снощи и ми е много старнно как ще се държи.. Утре, на НГ, ще сме заедно и...ужасно ми е объркано, не знам какво да правя.. НЕ ЗНАМ!