- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му вярвам ли?
Здравейте. Дълга е историята ми, но ще се опитам да я съкратя. Компанията ми е голяма. С всички се познаваме от съвсем мънички. Някой сме на 17, други вече на по 19.. Уважаваме се много и си споделяме всичко. До тук добре. Едно от момчетата ми е хмм.. харесала съм си го от 6 клас.. Ами той просто е прекрасен
Преди всичко е добър приятел и винаги ме е слушал и разбирал. Миналият месец с компанията бяхме в един бар. Всички сме от един квартал и след като се прибрахме, пред блоковете останахме само аз и въпросното момче. Той ме целуна .. попитах го защо го прави, но той само измълви, че така искал и продължихме да се целуваме
. Всичко си остана до тази целувка и на другия ден нещата потръгнаха по старому. До вчера
беше сам у тях и ни покани на купон. Всички си пийнахме, забавлявахме се. Той ме помоли да сляза с него до долния етаж за вино. Слязохме и аз си събувах обувките, изправих се и той стоеше срещу мен.. вдигна ме на ръце и.. пак ме целуна. Аз седях като гръмната, защото си мислех, че всичко от предния месец е било само целувка.. Той ме сложи да седна, гушна ме и ми каза Обичам те...............
![]()
![]()
Честно, това ме разби от всякъде! Обичах силно един човек и след като ме остави не бях изпитвала нищо по- специално към никой. Но това момче.. а и тея думи.. не знам дали да му вярвам! Хем беше пийнал, хем го познавам много добре. Той обичаше една девойка, но не се получи между тях.. обаче имам чувството, че още я обича! Много пъти ми е казвал да не забравям, че най- важна е първата любов, а неговата първа любов е тя. След малко отивам у това момче с 1 момиче да чистим след снощи и ми е много старнно как ще се държи.. Утре, на НГ, ще сме заедно и...ужасно ми е объркано, не знам какво да правя.. НЕ ЗНАМ!
![]()
Според мен той е забравил 1-вата си любов и иска да започне на ново, след което може би е влюбен в теб .. Ако и утре има такива мигове с него, го попитай изпитва ли нещо към теб или всичко е под влиянието на алкохолаАко ти каже да.. то от там нататък всичко ще се изясни и ще стане по-лесно
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
пияните казват истинатаМоже би те харесва,нз 4ак оби4 ми е странно.Но определено има не6то към теб,мисля 4е 6те е наи-добре да поговорите и да се изясните.А това за първата Любов не мисля 4е е то4но така,едва ли е наи-важна,но съсъ сигурност е незабравима
![]()
МдаамПървоначално написано от izlishna
Пък и да не забравяме,че под влияниие на алкохолеца се казва по-лесно истината.Може да е искал да ти го каже преди време,но сега е събрал смелост.И аз съм тъй![]()
Брях,брях
Защо да не я обича след като се познават от малки и той винаги я е подкрепял във всичко ? Даже е нормално.. Според мен тя има шанс със негоПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
то и аз мисля 4е има 6анс с него,но както казах наи-добре да поговорят 6тото тои я обърква-единия ден я целува на другия се едно не е било.Първоначално написано от izlishna
ами според мен иска да продължи напред,защо не поговорите и не се изясните,какво ще става м/у вас![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Съгласна съм с горните мнения , че сигурно е забравил първата си любов и може би иска да бъде с теб . Поговори с него , когато е трезвен .
Memento mei, memini tui!
Аз мисля друго.. Той си мисли, че тя има само приятелски намерения към него и се страхува да бъде отхвърлен, както и да загуби ценното приятелство с нея.. За това да пробва така, както казах по-гореПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
..
Кико
Ама странно създание е човека. Мрънкате че момчетата сме свине и само искаме да ви наебем.
В твоя случай момчето е дошло на крака при теб и си е казало всичко точно както е, по страхотно романтичен начин и определено е бил искрен. Не не е бил пиян, макар и да е изглеждало така.
Защо при всичко това продължаваш да се правиш на 2 и половина и да търсиш причини да НЕ направиш това което искаш?
Човека е изтъкан от страхове, съмнение и липса на вяра. Тъжно, но факт.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
дам така е пияните си казват всичкои нямам кво да добавя , съгласна съм с всички мнения по- горе
![]()
и късмет![]()
^ беше на 4 големи джина и 2 водки, ама добре, не е бил пиян..щом казваша ако са се случиили и други неща и почти се е стигнало до секс, тогава какво, любов ли му викаш?
Хора вярвайте ми, че не е никак розово, не знам какво да правя..
благодаря на всички ви..![]()
Ами обясни по-точно какво е, че да можем да ти даваме по-точни съвети.. Ти си разказала историята и после викаш повярвайте ми не е толкова розовоПървоначално написано от takeabreathe
![]()
..
Кико
след целувката и обичам те, целувките станаха далеч по- страстни и интимни.. и се стигна почти до секс .. но не го направихме, защото аз не пожелах, а той беше настойчив.. обаче през цялото време ми повтаряше Обичам те, ти не ме ли обичаш? .. ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооох![]()
Първоначално написано от takeabreathe
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да, точно такава реакция очаквам ..![]()
![]()
Аз мойто мнение си го казах.
А ти си чупи главата и се терзай колкото искаш. Секс, кекс курабийки - разбираш ли че сама си поставяш ограничения, които не искаш.И после мрънкаш да ти кажем какво да направиш за да ги махнеш. Е малко енагло, не мислиш ли?
Съвет - човека все някога ще изтрезнее. Припомни му какво ти е казал. И гледай реакция.
Dr. Gregory House
Може просто да е искал да спи с теб , но може и да има някакви чувства.Пак повтарям горното си мнение - изяснете се когато той е трезвен !Първоначално написано от takeabreathe
Memento mei, memini tui!
макар и под формата на заяжданеПървоначално написано от valdesbg
- благодаря.
даде ми кураж да не съм страхливка и да поговоря с него..
![]()
Авторке - ако се бях заял сега щеше да ме псуваш до 9-то коляно. Показах ти нещата от по различен ъгъл. Както виждам имало е ефект
Успех![]()
Dr. Gregory House
не, аз не обичам да псувамблагодаря все пак, благодаря много.
![]()
Абе недей да иэпадаш в такива дълбоки раэмисли и страсти.
Ако го искаш и ти - вэимайте се и BE HAPPY.
Пък каквото стане.
Ай сиктир.Нали энаеш,че понякога проблемът идва не от невнимание,а от прекалено вэиране. ; ) - 100% true.
[size=7][b][u]fosse cos
Остави се на момента, няма смисъл да го мислиш, защото така или иначе няма да си отговориш ей така, седейки вкъщи и чудейки се. Времето само ще покаже, а на теб ти остава да живееш в настоящето и да се справяш с текущите си занимания.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Целуни го и ти и айде газ напреде![]()