.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Супер фен Аватара на nymphadora

Най-хубавият ви сън?

Такаа,понеже сънищата са ми много интересни искам да ви попитам кой е вашият най-хубав "романтичен" сън .И съжалявам,ако темата се повтаря.

Град
    Кърджали
    Че сънувам някое непознато момиче с което сме гаджете и сме влюбени един в друг, и това момиче е много красиво, накрая го правим всичко супер хубаво, после като се събудих се опитвах да си спомня момичето, но не можах...

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Charmine
    Че сънувам някое непознато момиче с което сме гаджете и сме влюбени един в друг, и това момиче е много красиво, накрая го правим всичко супер хубаво, после като се събудих се опитвах да си спомня момичето, но не можах...
    Ето ме,скъпи!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

От сигурно близо година насам постоянно сънувам... и досега не мога да се сетя за някой хубав сън. Или ще са крайните кошмари, или поредната глупост... в отговор на което, като се събудя треперя като лист.
    Преминавам през егати Периода явно.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Сънищата с любимия човек са най-хубави.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    От сигурно близо година насам постоянно сънувам... и досега не мога да се сетя за някой хубав сън. Или ще са крайните кошмари, или поредната глупост... в отговор на което, като се събудя треперя като лист.
    Преминавам през егати Периода явно.
    В подобна ситуация съм. Гадост
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    От вчера само една ситуация ми е в главата.И дори сега,когато трябва да си спомня някой наистина трогателен сън,аз пак си спомням онази ситуация,само дето не става за темата,защото не е сън.
    Може би,когато сънувах как отиваме на почивка само двамата във някакъв наистина прекрааасен ... незнам какво беше всъщност,нещо като оазис?!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    +1

Преди 5/6 дена гледах за първи път един от епизодите на Jonas Brothers.И снощи сънувах,че съм е едното момче на плаж... ... Беше супер,не мога да си спомня др такъв сън ...
    П.С.-WTF??!! Как се пише"немога" или "не мога"
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аве има ама не се се6там то4но май с бив6ата ми се целувахме на един мост ама тая ве4ер сънувах котката ми която умря преди 4 години ;(

Прекалено много са
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    много са
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Преди 5/6 дена гледах за първи път един от епизодите на Jonas Brothers.И снощи сънувах,че съм е едното момче на плаж... ... Беше супер,не мога да си спомня др такъв сън ...
    П.С.-WTF??!! Как се пише"немога" или "не мога"
    Пише се не мога - отделно!
    А по темата: Не знам, не си спомням.Но напоследък сънувам гадни сънища, кошмари..
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Че се натискам с приятелката си

Супер фен Аватара на kindergarden
    edin put sunuvax mom4eto koeto xaresvax golo

последният ми сън, беше с момчето което харесвам...

ние сме в един клас, ама аз не съм му казвала, че го харесвам, а той пък до сега не е имал гадже .
    и сънувам си аз, че си седя в коридора пред класната стая и че той изведнъж идва и ме прегръща предполагам, не звучи романтично, ама беше толкова реален и наситен с емоции този сънн.
    иска ми се да се превърне в реалност ...
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Ми сънувам някакво момче в гръб и никога не успявам да му видя лицето,но сякаш е някой познат
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Град
    Пловдив
    Ами в момента се сещам за един сън...присъстваше момче,с което се познаваме от близо 2 години,но никога не сме се виждали.Искаше да сме заедно но знаете,просто връзка от разстояние (аз съм от Пловдив,а той от Казанлък) и връзка по скайп не върви .. просто изпитвахме някакви чувства един към друг,но той така и не се реши да дойде а и за тези 2 години бая ме беше лъгал,затова накрая стана така че си написа на скайп Нелсс и аз го попитах коя е тя от чисто любопитство и той ме блокира доста трогателно нали Та съня де .. сънувах,че се връщам от нещо като екскурзия..и в момента,в който се прибирам вкъщи най-добрата ми приятелка ми казва,че той ще ме чака на залез слънце пред моя блок.Започнах да се оправям..облякох една невероятна рокля и като погледнах през прозореца вече беше залез слънце,а това момче от Казанлък беше отвън с някво Кабрио и изтупан с костюм и рози Много се развълнувах и хукнах по стълбите надолу,за да го посрещна.Но като излязох вече беше много тъмно,а него го нямаше..като се събудих си мислех "Е поне за първи път го видях в сънищата си и все едно наистина беше реалност.."

най-хубавият беше, когато сънувах как едно бифше което мноого обичам ми се натиска ;DD

Мега фен Аватара на Hilary_
    Беше отдавна .. сънувах, че момчето, което харесвах (за него тогава не знаех дали е така) ме беше прегърнало .. седяхме някъде .. и ми каза, че ме обича! След няколко месеца станаха нещата ..

Ами аз подкрепям, че сънищата с любиМАТА са най - 'убавите
    It's too late...

Ммм не си ги спомням вече .. пък и за какво ми е да си ги спомням след като всичките се превърнаха в реалност и хубавите и лошите дори заради човека,когото обичам.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

с момчето което харесвам..че сме заедно..целувки..прегръдки.. ееех да беше реалност

Град
    Таити
    Съгласен съм ! Моите са уникално сладки като сънувам приятелката ми
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Съгласен съм ! Моите са уникално сладки като сънувам приятелката ми
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си