- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-хубавият ви сън?
Такаа,понеже сънищата са ми много интересни искам да ви попитам кой е вашият най-хубав "романтичен" сън.И съжалявам,ако темата се повтаря.
Че сънувам някое непознато момиче с което сме гаджете и сме влюбени един в друг, и това момиче е много красиво, накрая го правим всичко супер хубаво, после като се събудих се опитвах да си спомня момичето, но не можах...![]()
Ето ме,скъпи!Първоначално написано от Charmine
![]()
![]()
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
От сигурно близо година насам постоянно сънувам... и досега не мога да се сетя за някой хубав сън. Или ще са крайните кошмари, или поредната глупост... в отговор на което, като се събудя треперя като лист.![]()
Преминавам през егати Периода явно.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В подобна ситуация съм. ГадостПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
The blood that binds us ..till death unites us
От вчера само една ситуация ми е в главата.И дори сега,когато трябва да си спомня някой наистина трогателен сън,аз пак си спомням онази ситуация,само дето не става за темата,защото не е сън.
Може би,когато сънувах как отиваме на почивка само двамата във някакъв наистина прекрааасен ... незнам какво беше всъщност,нещо като оазис?!![]()
![]()
Преди 5/6 дена гледах за първи път един от епизодите на Jonas Brothers.И снощи сънувах,че съм е едното момче на плаж...... Беше супер,не мога да си спомня др такъв сън ...
П.С.-WTF??!! Как се пише"немога" или "не мога"![]()
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Аве има ама не се се6там то4но май с бив6ата ми се целувахме на един мостама тая ве4ер сънувах котката ми която умря преди 4 години ;(
Прекалено много са![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
много са![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пише се не мога - отделно!Първоначално написано от shokoladchety
А по темата: Не знам, не си спомням.Но напоследък сънувам гадни сънища, кошмари..![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Че се натискам с приятелката си![]()
![]()
![]()
последният ми сън, беше с момчето което харесвам...
ние сме в един клас, ама аз не съм му казвала, че го харесвам, а той пък до сега не е имал гадже.
и сънувам си аз, че си седя в коридора пред класната стая и че той изведнъж идва и ме прегръщапредполагам, не звучи романтично, ама беше толкова реален и наситен с емоции този сънн.
иска ми се да се превърне в реалност ...
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Ми сънувам някакво момче в гръб и никога не успявам да му видя лицето,но сякаш е някой познат![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Ами в момента се сещам за един сън...присъстваше момче,с което се познаваме от близо 2 години,но никога не сме се виждали.Искаше да сме заедноно знаете,просто връзка от разстояние (аз съм от Пловдив,а той от Казанлък) и връзка по скайп
не върви .. просто изпитвахме някакви чувства един към друг,но той така и не се реши да дойде а и за тези 2 години бая ме беше лъгал,затова накрая стана така че си написа на скайп Нелсс
и аз го попитах коя е тя от чисто любопитство и той ме блокира
доста трогателно нали
![]()
Та съня де .. сънувах,че се връщам от нещо като екскурзия..и в момента,в който се прибирам вкъщи най-добрата ми приятелка ми казва,че той ще ме чака на залез слънце пред моя блок.Започнах да се оправям..облякох една невероятна рокля и като погледнах през прозореца вече беше залез слънце,а това момче от Казанлък беше отвън с някво Кабрио и изтупан с костюм и рози
Много се развълнувах и хукнах по стълбите надолу,за да го посрещна.Но като излязох вече беше много тъмно,а него го нямаше..като се събудих си мислех "Е поне за първи път го видях в сънищата си и все едно наистина беше реалност.."
най-хубавият беше, когато сънувах как едно бифше което мноого обичам ми се натиска ;DD
Беше отдавна .. сънувах, че момчето, което харесвах (за него тогава не знаех дали е така) ме беше прегърнало .. седяхме някъде .. и ми каза, че ме обича! След няколко месеца станаха нещата ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами аз подкрепям, че сънищата с любиМАТА са най - 'убавите
It's too late...
Ммм не си ги спомням вече .. пък и за какво ми е да си ги спомням след като всичките се превърнаха в реалност и хубавите и лошите дори заради човека,когото обичам.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
с момчето което харесвам..че сме заедно..целувки..прегръдки.. ееех да беше реалност![]()
Съгласен съм ! Моите са уникално сладки като сънувам приятелката миПървоначално написано от 0nem0retIme
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико