Ами в момента се сещам за един сън...присъстваше момче,с което се познаваме от близо 2 години,но никога не сме се виждали.Искаше да сме заедно но знаете,просто връзка от разстояние (аз съм от Пловдив,а той от Казанлък) и връзка по скайп не върви .. просто изпитвахме някакви чувства един към друг,но той така и не се реши да дойде а и за тези 2 години бая ме беше лъгал,затова накрая стана така че си написа на скайп Нелсс и аз го попитах коя е тя от чисто любопитство и той ме блокира доста трогателно нали Та съня де .. сънувах,че се връщам от нещо като екскурзия..и в момента,в който се прибирам вкъщи най-добрата ми приятелка ми казва,че той ще ме чака на залез слънце пред моя блок.Започнах да се оправям..облякох една невероятна рокля и като погледнах през прозореца вече беше залез слънце,а това момче от Казанлък беше отвън с някво Кабрио и изтупан с костюм и рози Много се развълнувах и хукнах по стълбите надолу,за да го посрещна.Но като излязох вече беше много тъмно,а него го нямаше..като се събудих си мислех "Е поне за първи път го видях в сънищата си и все едно наистина беше реалност.."