- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-хубавият ви сън?
Не помня да съм имала хубав сън с любимия човек... Рядко го сънувам. Отначало всичко си е нормално, пък после все лоши работи се случват. Например, че се разделяме, че той заминава на някъде, че ми изневерява, всякакви простотии, но това бяха най-големите кошмари, които съм имала.
Btw, тези неща ги сънувах след като се разделихме.
![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
точно,,,
и аЗ наистина преминавам през ЕБАХТИ ПЕРИОДА ..
If I played you like a toy?
на скоро сънувах как барам една съученичка за пържолата, иначе е имало много други![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не знам кога точно беше , но сънувах приятелката ми. Ходихме на екскурзия - не помня точно къде , но беше извън България.И се настанихме в един хотел. В една стая по принцип трябваше да останем 3-ма човека.Аз бях с нея и още едно момче , не помня точно кое беше момчето , мисля че ми беше познат. Така по едно време останахме само аз и моето момиче. Обстановката беше романтична , никой не ни безпокоеше , леглото беше хубаво , имаше пълнолуние. Тя почна да ме целува супер нежно и ме гледаше много влюбено , по погледа и се разбираше , че ме иска. Почнах да я събличам и точно , когато моментът за същинската част настъпи се събудих...
Колко съм се опитвал да заспа след това само аз си знам![]()
![]()
По принцип не помня сънища , но този няма как да го забравя![]()
![]()
![]()
Еми може да се каже, че често сънувам подобни сънища, но в повечето случаи сънувам някакви непознати момчета и като се събудя не им помня лицата...Иначе примерен сюжет: запознавам се с некое готино и свестно момче, обичаме се и т.н., абе простотииСкоро пък сънувах един бивш съученик
Не съм го виждала от 2 години...Нещо ми се обесняваше в любов
...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
дааПървоначално написано от 0nem0retIme
![]()
Просто аз
хм.... преди години беше.... с бившия смотаняк спяхме в нас следобеда... а аз сънувах сегашния си приятел ^^ ебати кефа![]()
Сънувах го снощи...
Момчето,което обичам най-после спря да се прави на надут и ми призна,че ме обича и всичко се нареди...![]()
И беше просто прекрасно...![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Най-хубавият ми сън досега е , че съм супер здрава анаболна машина
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
ми нз ако направите тема в която трябва да опишем кошмар ще се сетя за 28934 ама романтичен сън сега не се сещам
![]()
![]()
той си е само за мен.![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
най-якия беше преди години кат осънувах че пикая и ми става едно топличко и приятно. и събуждам се след 2 минути и гледам съм се напикал![]()
тва няма момче дето да не го е сънувало! лудия сън, жалко че вече остарях и не сънувам такива яки работи, а все некакви голотии дето не ми става топло и приятно, а не мога да се обърна само... нищо като стана на 99 ще имам дежа вю - пак ще си пикая на сън
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сетих сееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то не е точно сън защото чувах само гласа но може да се нарече
сънувах че ми викат "мамо...мамоо" и се стреснах на повечето хора може да им се тъпо, глупаво още какво ли не но аз много се зарадвах дори не знам защо
![]()
така е, чувствоо да си с човека, който обожаваш не може да се сравни с нищоПървоначално написано от 0nem0retIme
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
![]()
2 мнения няма
![]()
и аз такаПървоначално написано от LittleMissSunshineE
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Беше преди месец. Понеже ми е доста симпатичен Спас Делев от ЦСКА (и не само той де) и явно доста съм си мислила за него рпеди да заспя после го сънувах..
Бяха целия отбор, имаше мач в моя град и те бяха гости за 2 дена. Въобще не помня как сме се срешанли, а само че първия ден бяхме заедно и до тук.. Вече е 2рия ден малко преди да си тръгнат беше дошъл вкъщи и през цялото време нищо. Стана време да тръгва, стана облече си якето, а аз само го гледах и нищо друго... след което той ме прегъра и целуна по гушката и прошепна че още предишния ден е искал да го направи, направо настръхнах! ТОЛКОВА БЕШЕ МИ РЕАЛНО, че усещах, че сънувам но и от друга страна все едно беше наистина! В този момент тръгнах да го целуна по бузката и му казвах, че още следващата седмица ще ида до София и точно в тоя момент майка ми светна лампата да ми каже къде ми е оставила пари.. ЛЕЛЕЛлеллеле... толко много и се ядосахх... после се опитвах да заспя и непрекъсното си мислех за това, което съм сънувала, за да заспя пак и да си допродължи съня но уви..
Иначе често сънувам и помня до този момент, че почти съм будна или не знам как да го обясня знам, че сънувам и си повтарям съня наум, за да не го забравя като стана, но винаги го забравям, после само помня, че е било нещо хубаво..![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Най-хубавият ми сън е свързан с Джесика Алба, сеш се?![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Амии бях си харесала едно момче от България, от Пловдив, но аз не живея вече там, но наистина му бях хвърлила око и тъй като като си бях в България 2 дни по-рано от заминаването ми отидох в Кърджали при дядо ми бях решила да бягам за 1н ден до Пловдив, за да го видя/вече ест. не го харесвам/, но просто и до ден днешен от време на време сънувам сънища, че отивам в България ,но съм в Кърджали, бягам от там и отивам в Пловдив, обаждам му се и то с белгийската карта даже на сън си виках еййй с тоя роуминг сега
и му казвам да дойде до пазара /
/ и той идва след, което му се мятам на врата.
)))) Не знам защо, но е един от най-яките ми сънища
![]()
Иначе на последък сънувам само кошмари или секс със непознати![]()
Не си спомням скоро да съм сънувала такъв сън.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Преспах с най-добрата си приятелка, лошото е, че след това се сбъдна.![]()