Беше преди месец. Понеже ми е доста симпатичен Спас Делев от ЦСКА (и не само той де ) и явно доста съм си мислила за него рпеди да заспя после го сънувах..
Бяха целия отбор, имаше мач в моя град и те бяха гости за 2 дена. Въобще не помня как сме се срешанли, а само че първия ден бяхме заедно и до тук.. Вече е 2рия ден малко преди да си тръгнат беше дошъл вкъщи и през цялото време нищо. Стана време да тръгва, стана облече си якето, а аз само го гледах и нищо друго... след което той ме прегъра и целуна по гушката и прошепна че още предишния ден е искал да го направи, направо настръхнах! ТОЛКОВА БЕШЕ МИ РЕАЛНО, че усещах, че сънувам но и от друга страна все едно беше наистина! В този момент тръгнах да го целуна по бузката и му казвах, че още следващата седмица ще ида до София и точно в тоя момент майка ми светна лампата да ми каже къде ми е оставила пари.. ЛЕЛЕЛлеллеле... толко много и се ядосахх... после се опитвах да заспя и непрекъсното си мислех за това, което съм сънувала, за да заспя пак и да си допродължи съня но уви..

Иначе често сънувам и помня до този момент, че почти съм будна или не знам как да го обясня знам, че сънувам и си повтарям съня наум, за да не го забравя като стана, но винаги го забравям, после само помня, че е било нещо хубаво..