- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рускините са най-добрия избор
Не мислите ли, че рускините по черноморието са неоправдано подценени като любовен продукт на любовния пазар?
Според мен те са идеалния любовен продукт. Високо качество на НИСКИ ЦЕНИ. Дъ бест чойс евър.
Българките са неоправдано скъпи, пък и май само опаковките им са лъскави. За германския любовен пазар да не говорим, макар че там започна да се подобрява качеството на младото поколение.
Абе рускините са дъ бест
+11111111111111111Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
\Първоначално написано от gogo4o4o
/
Просто аз
Руските са гадни комунистки. Бих им казал само "самая развратная шлюха" ! BG Girls forever![]()
(колкото и прости да са повечето) ^^
Ако продължаваш да гледаш на жената независимо от коя националност като стока бъдеще нямаш.. По темата Българките са най-хубави![]()
Имаше такъв лаф, ако гледаш на жената като продукт, нямаш бъдеще в търговията.Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Не съм го чувал но съм бил близко![]()
Рускините идват тук, за да се изшибат.. Такова им е възпитанието просто..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от KandidatZaSlava
Хахахаха смях се поне минута на това с глас, честно. "Гадни комунистки"браво.
+++Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
какво точно символизира тази емот икнока, че всички така усърдно я подкрепят?Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
Апф... к'во значение има к'ва националост е ?И все пак българките ДЪ БЕСТ!
![]()
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Да ве един фр на татко е на 50 и не6то и си търси рускиниПървоначално написано от jazzman
не 4е е сме6но даже е тъжно
ама е писал в един сайт 4е търси деву6ки
и татко се ебава с него и вика бабу6ки
ама наистина 4овека изглежда мн млад за годините си и търси такива на по 20
или некви студентки
и той един негов фр го е викнал да види у-6тето на дъ6теря му и там зарибява каките (за мен са каки) и дъ6тарята казва на ба6та си някоя може да му върже само ако има нялко млрд.лв.
![]()
замислял ли си се колко тъпо звучи темата ти .. ?Първоначално написано от jazzman
![]()
![]()
Рускините т'ва .. рускините онова .. само знаете да плюете българките!!!Като не ти изнасят и за теб са само "продукти" си набии една най - добре ..
![]()
д*ба и скапания общ знаменател .. не се научихте, че той НЕ важи за всички и т'ва си е ..![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Да бе. Това си го чул някъде и сега ми ръсиш тука мъдрости из форума. Просто се изразявам образно....Първоначално написано от AlokiNn
.... пък и не е лъжа, че любовта си е маркетинг. Важно е как се позиционираш на пазара, т.е как рекламираш стоката си. Не си ли се е случвало много по-скапани момичета(момчета) от тебе да бъдат с някой, който много те кефи, но този някой е обърнал внимание именно на тях, а не на теб.
Това е точно защото те по-добре са се "рекламирали" от теб. Много често качествена "стока" остава "непродадена"![]()
хахахаххаха я елате в Кранево или Албена през лятото 1 кутия презарвативи няма да ви стигне![]()
![]()
![]()
![]()
който бил знай![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Всъщност донякъде разбирам нервния ти невъздържан изблик. Нормално е човек да се ядосва, когато знае, че руският еквивалент ще бъде избран за сметка на бг версията. Така е в путешкия бизнес.Първоначално написано от Hilary_
))
а ти бавноразвиваща ли си ?! Той говори кат цялоПървоначално написано от Hilary_
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
..Първоначално написано от jazzman
![]()
![]()
Даже не виждам смисъл да споря с теб .. много зле ..![]()
Priceless .. <3
а ти откъде сиПървоначално написано от haritov
С колко рускини си спал? Има ги различни. Има и доста буйни екзмпляри, които са способни да "окрякат" Златни Пясаци и да заглушат гларусите.Първоначално написано от Lettuce
не е така гаранирам тиПървоначално написано от Lettuce
пък рускиня българка американка се е жена едни жени са добри други не националността няма нищо общо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
добрич на 30 мин път от въпросните места марширутки на всеки 30мин имаПървоначално написано от awerw
![]()