- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли ви, когато..
харесва ни да търкаме.. има ли нужда да питаш![]()
![]()
![]()
Точно с тези натискания кадето и да е и търкането долу и жените и мъжете се вазбуждат самоче жените се побъркват(говоря при повечето) щот нещете да свършите работата тука .. и още повече се побъркват ... но ако след тва ви хванат някаде няма такова изцеждане![]()
Exorcism !
Е естествен0, че ни харесва :P Мен ме зад0в0лиха в един парк късн0 вечерта и издивях..на всичк0т0 0тг0ре наблиз0 имаше и спряла патрулка![]()
![]()
разбира се че ми харесва и на мене и на него сам си е признавал че на улицата още иска да ме изнасили хД
"търкат" ...........
Да харесва ми... не знам защо но като се замисля 90% от натисканията ми са на публично място.
Първоначално написано от Biskfitka
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
харесва ми да го прававя и на мен да го правят .....![]()
One 4 the money , two 4 the show
+Първоначално написано от Addiced
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
на теб може ли да не ти харесваПървоначално написано от pebals
![]()
![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Иронията ти е неуместна![]()
Споделям мнение...........ако не ти харесва си е твой проблема![]()
ЦЕНЗУРА!
II. Права и задължения на потребителите
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
kalpazanka
Нямам какво да добавяПървоначално написано от ozzy
![]()
"на публично място" ..... нее,предпочитам в тях на спокойствие.Първоначално написано от anonimchetou
мн е приятно искам да сам невидима в такива моменти и приятеля ми де :Д
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
разбира се ... много е готино