.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Истинска любов

Значи... преди 3 години се разделихме с едно момче, което беше първата ми любов, аз отидох в друг град и оттогава не сме се виждали. Ходила съм много пъти в предишния град, където живеех, с надеждата да го видя, но така и не успях. Аз все още го обичам и не мога да спра да мисля за него. Някакви предложения как мога да го забравя? Мерси.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Еми ти си в друг град Аз бях 4ак в Испания и пак неможах да забравя моми4ето ми намери си ново занимание

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Няма такова нещо..Времето лекува (както казват) = ама май при теб няма ефект..
    Намери си някакво занимание..Излез с приятели..И си намери момче,с което да се обичате..Но и тогава няма да можеш да го забравиш,защото все пак ти е "първата любов"..Винаги ще си го носиш в сърцето си
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Благодаря много.
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    еми опитаи да се свърже6 с него (предплагам му има6 тел.,скаип ),кажи му 4е 6те идва6 в града,4е би искала да го види6...Предполагам няма да откаже,независимо как сте се разделили Едва ли някога 6те го забрави6 все пак е първата ти Любов,но пробваи с друго мом4е,което може да те направи 6таслива

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    релаксирай повече
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    еми опитаи да се свърже6 с него (предплагам му има6 тел.,скаип ),кажи му 4е 6те идва6 в града,4е би искала да го види6...Предполагам няма да откаже,независимо как сте се разделили Едва ли някога 6те го забрави6 все пак е първата ти Любов,но пробваи с друго мом4е,което може да те направи 6таслива
    Тенкс, обаче проблема е там, че му нямам нито телефона (изгубих му някъде номера) и нито скайпа (тогава нито аз, нито той имахме скайп). Имам само информация за него в един сайт за баскетбол, но няма телефон и т.н.

Имах такъв случай .. момчето беше от София , а аз съм от Ямбол ... идваше само лятото и просто неможех без него .. Намери си занимание , за да забравиш за него - излизай с приятелки , ходи на кино ; ама не на тъжни и романтични филми ; и най-вече много смях , аз лично се смея много с моите приятелки. То е минало вече ... може да имаш чувства но опитай се да го забравиш , намери много нови приятели и надявам се,ново момче ..
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lucksy
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Тенкс, обаче проблема е там, че му нямам нито телефона (изгубих му някъде номера) и нито скайпа (тогава нито аз, нито той имахме скайп). Имам само информация за него в един сайт за баскетбол, но няма телефон и т.н.
    ми от някои об6т познат

Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    Имах такъв случай .. момчето беше от София , а аз съм от Ямбол ... идваше само лятото и просто неможех без него .. Намери си занимание , за да забравиш за него - излизай с приятелки , ходи на кино ; ама не на тъжни и романтични филми ; и най-вече много смях , аз лично се смея много с моите приятелки. То е минало вече ... може да имаш чувства но опитай се да го забравиш , намери много нови приятели и надявам се,ново момче ..
    Благодаря на всички! Ще ви послушам..

Цитирай Първоначално написано от Lucksy
    Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    Благодаря на всички! Ще ви послушам..

За нищо.Много ми харесва тук.Времето минава ай-така
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Ако си загубила всякъкви контакти с него... Ще го забравиш.... НЕ СЕ УПТВАЙ, да го видиш пак... След като искаш да го забравиш...
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Няма такова нещо..Времето лекува (както казват) = ама май при теб няма ефект..
    Намери си някакво занимание..Излез с приятели..И си намери момче,с което да се обичате..Но и тогава няма да можеш да го забравиш,защото все пак ти е "първата любов"..Винаги ще си го носиш в сърцето си

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Ако си загубила всякъкви контакти с него... Ще го забравиш.... НЕ СЕ УПТВАЙ, да го видиш пак... След като искаш да го забравиш...
    +
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не живей с миналото.)
    Времето и музиката лекуват, но все пак трябва да си го изживееш.
    Наричай ме идея на полудял отшелник,
    изваял своя свят от полъха на нежност.
    ...
    Раздялата ми с тебе и с мене бе раздяла.

Мега фен
    3 години?! ти нормална ли си, бе момиче?! стегни се! прогубваш си най- хубавите години в глупости! остави го тва момче в миналото и започни да живееш!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на azida
    намери с нещо, с което да се разсеяш - ново занимание и обърни просто нова страница - живота продължава

Re: Истинска любов

няма формули за забравяне.. направи това направи онова, щом не го забравяш значи има защо.. а ако ти сама не си наложиш, че трябва това да стане просто никой друг не може да ти помогне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си