.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Спешно!!

Спешно!!

Скъпи съфорумници...искам за Нова Година да направя изненада на баща ми.Те са разделени с майка ми и той живее в Лондон и си търси гадже.Така че, ако някой от е дете с разведени родители може да ми пише.Току виж нещо може да стане..

Голям фен Аватара на crazymm
    а бабите може ли да си предлагаме
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Курви4ки търси6 тука ги има много на правилното място си гледай ся коя 6ти напи6е имат някои снимки за аватар която ти хареса идва с тебе

baaaaaaaaaad idea..
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

днешното поколение..
    ужас
    Стягай се, бе!?

ПС:Нещо май ми намирисва на ебавка..
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ти си луда
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Боже, до къде стигнаха..
    Трагично е!
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Супер фен Аватара на kindergarden
    tva na film4e mi namirisva probvai moje da go vzemat ot disney

чАКАЙ малко , ти търсиш момиче за баща си? ето няколко варианта:
    1 отиди на околовръсното
    2 може да намериш гадже за баща си или 2 - рата си майка , в сайт за запознанства
    и ........... 3
    3 мисля , че тва не е твоя работа . Ако баща ти искаше да си намери приятелка , сам щеше да се справи.
    Моя съвет е да не му се мешаш в любовния живот
    тфа е мн лоша идея
    (:

OMG -- ne si nared

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    ОМГ..Много лоша идея
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Предлагам 200 кила прасе,200 кила сливова и един бидон с кисело зеле,майна

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    много филми гледаш
    Memento mei, memini tui!

Направо нямам думи...ти от небето ли падаш о.О
    Първото,което е,че нямаш никфо право да се бъркаш в живота на баща ти,що се отнася до това дали си търси гадже или не и второ тфа е уникално тъпа идея ;]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    Боже, до къде стигнаха..
    Трагично е!
    ++++++

Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    Боже, до къде стигнаха..
    Трагично е!
    Амииии... той се опитва да търси нова мама за неговия си тати... Няма нищо лошо... само дето ще му излезне скъпо
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от crazymm
    а бабите може ли да си предлагаме

Влязла си яко във филма
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    аа в Лондон ?! Аа баща ти толкова ли е зле, че дъщеря му търси гадже ? аа GTFO ? Пронто !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Таити
    Много злеееееееееЕеЕеЕеЕее
    There is no right or wrong, only fun or boring

Защо да е луда? Не мисля че е приятно да имаш разведени родители и да ги гледаш самотни.Браво за идеята!Смятам че доста трудно можеш да направиш нещо по въпроса,въпреки това опитай.Има агенции за запознанства,в които можеш да предложиш баща ти и следователно да търсиш неговата половинка (ако разбира се знаеш какво иска той) има сайтове за запознанства,който са нещо истинско и след като направиш профил на баща ти може да се отзове някой.Не бързай да тръгваш на първата жена която ти падне,обмисли хубаво какво би му допаднало.И отново повтарям,смятам че трудно би станало.Успех все пак.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от Stef93
    Защо да е луда? Не мисля че е приятно да имаш разведени родители и да ги гледаш самотни.Браво за идеята!Смятам че доста трудно можеш да направиш нещо по въпроса,въпреки това опитай.Има агенции за запознанства,в които можеш да предложиш баща ти и следователно да търсиш неговата половинка (ако разбира се знаеш какво иска той) има сайтове за запознанства,който са нещо истинско и след като направиш профил на баща ти може да се отзове някой.Не бързай да тръгваш на първата жена която ти падне,обмисли хубаво какво би му допаднало.И отново повтарям,смятам че трудно би станало.Успех все пак.
    1во не е тя човека който трябва да сватосва баща си за която и да е
    2ро не мисля че тук е мястото където може да намери някой съфорумец с разведени родители и да се правят на сватосници
    3то има сайтове за запознанства и т.н. но трябва ТОЙ да изяви желание и да се регистрира и да се занимава.Как може дъщеря му дето е на 15год. сигурно да реши на него какъв тип ЖЕНА би му допаднала най-много.Пък и само от профила на някакви жени не може да се определени дали тя е точната за него
    4то Дори и да намери някоя която според нея ще е идеалната заместничка на майка и... нали и тази жена трябва да опознае баща и да не е само така лапето харесва някоя и казва искам таз да ми е втора майка...
    яяяяяяяя се осъзнайте малко
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Цитирай Първоначално написано от Stef93
    1во не е тя човека който трябва да сватосва баща си за която и да е
    2ро не мисля че тук е мястото където може да намери някой съфорумец с разведени родители и да се правят на сватосници
    3то има сайтове за запознанства и т.н. но трябва ТОЙ да изяви желание и да се регистрира и да се занимава.Как може дъщеря му дето е на 15год. сигурно да реши на него какъв тип ЖЕНА би му допаднала най-много.Пък и само от профила на някакви жени не може да се определени дали тя е точната за него
    4то Дори и да намери някоя която според нея ще е идеалната заместничка на майка и... нали и тази жена трябва да опознае баща и да не е само така лапето харесва някоя и казва искам таз да ми е втора майка...
    яяяяяяяя се осъзнайте малко

Прав си че не е тя човека който трябва да му намира жена,но има такива случаи,от които и от такива неща се получава нещо.Защо да не опита след като мисли че ще помогне,не вярвам да му навреди по някакъв начин.
    За мястото че не може да намери деца с разведени родители и да ги сватосват след това-Така е,явно не съм разбарала че търси точно това.
    Не разбрах че момичето е и на 15.
    За много от нещата си прав,просто идеята на мацката ми харесва,има случаи в които точно децата намират подходящите половинки за разведените си родители.Казах-Не смятам че ще стане,нека просто опита щом го желае.Какво толкова?

не ми изглежда толкова спешно.. но майка ми и баща ми май ще се развеждат да ти ги предложа?! две разновидности са.. МЪЖКО и ЖЕНСКО?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си