.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

онлаин закупуване на iphone от Чужбина

исках да попитам дали някои си е купувал от технодилърите от Чужбина(например в някои сайтове се предлагат iphone/i като този линк тук http://www.bezplatno.net/listing-257...NOKIA_N97.html ) .. ? Притеснява ме факта Че първо парите трябва да се преведат, а след това пускат поръЧката . Не са малко пари и за това исках да попитам.
    http://www.bezplatno.net/listing-435...unlocked_.html

Знам само едно, че в Ebay няма да те излъжат

Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    Знам само едно, че в Ebay няма да те излъжат
    И аз съм на същото мнение! Едно приятелче си купи доста неща от "немския" E-bay и до сега всички са пристигнали без проблеми. Все пак хубавото при него е, че една негова приятелка е в Германия. Той сам наддава за нещата в системата и след това превежда парите, но стоките не ги пращат до България, защото на много продовачи не им се занимава, а ги пращат на наговата приятелка... Много изгодно си купи различни неща, като понякога разликата в цените е 3-ри пъти по-малка!

..

Въпроса е, Че исках тоЧно от този доставЧик да си го купя и като гледам цените в eBay са доста високи. :S

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Не ги гледай обявите в тоя сайт. Цените са малки, обаче продавача не е в България. Лесно ще те излъжат.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Не ги гледай обявите в тоя сайт. Цените са малки, обаче продавача не е в България. Лесно ще те излъжат.
    Абсолютно грешно мнение според мен Цял свят продава там и естествено, че продавача няма да е от България . Много малко българи продават

аз редовно пазарувам само че от ибей .. за сега нямам никакви проблеми всичко е точно готино и пристига ..

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Абсолютно грешно мнение според мен Цял свят продава там и естествено, че продавача няма да е от България . Много малко българи продават
    Говоря за сайта на авторката, не за ибей.
    В Ибей е ясно, че няма да те излъжат, само защото санкцийте после са тежки.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си