- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- черни точки
една моя приятелка ми каза,че черните токи по лицето могат да се махнат като завриш на котлона вода и после си сложиш лицето върку тенджарата.И стоиш няколко минути и после ги стискащ и излизат.Някои знае ли други методи за премахване на черните точки
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Това е най-ефективния метод за махане на черни точки.
Иначе може с ексфолиант, но той просто маха черничкото върху точките и не ги изкоренява.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НАЙ-МНОГО ДА СИ ИЗГОРИШ ЛИЦЕТО![]()
Освен ако не е ВРЯЛА тенджера...![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Мисля, че искаше да каже, че просто трябва да си запари лицето. По-добре е в един леген да сложиш лайка и да сипеш отгоре вряла вода, след това да си сложиш кърпа върху главата и да си сложиш лицето върху легена, за да ти се отворят порите от парата..Първоначално написано от Bibz
Ползвай някаква козметика..На гарниер може да опиташ..Добри са
Иначе най-добрия вариант е козметик
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
да води се парна баня.. може да се сложат и билки в зависимост от кожата![]()
Просто аз
ОМФГ! Кво се смеете момиче е право, а този метод се казва инхалация, когато застанеш така над тенджерата с вряла вода, от парите, порите се разширяват и така по - лесно излизат черните точки в последствие. Не ти го препоръчвам горещо, защото порите започват да не се стесняват в един момент и ставаш като с малки дупчици на лицето :/
Аз ползвам почисваща вода и гел, който се нанася на влажна кожа, разтърква се и се отмива - на Biodermaполезни са и помагат, но са малко скъпи
![]()
Hello! <3 Peace & Love // I love rock 'n' Roll
Еми и аз имам черни точки по носа и са много гадни ... гледам да не използвам много козметика върху лицето си ... и аз го правих това с горещата вода и определено има ефект, но трябва постоянство ... моите доста намаляха, но сега пак имам ... някой знае ли колко често е добре да се прави тази инхалация ??( Честита Нова година на всички
![]()
)
точно тея са пълен боклукПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
козметик-цакаш 10 лв и излизаш с ново лице ;д
If I played you like a toy?
тва не го знаехПървоначално написано от vesinka899
![]()
точно тея са пълен боклук![]()
козметик-цакаш 10 лв и излизаш с ново лице ;д
я кажи ако си от софия къде да "цакнем" 10лв и да излезнеме с ново лице![]()
Казва се парна баня.Лицето не си го слагаш върху тенджерата,а над тенджерата и се загъваш с кърпа,за да може парата да не излиза навън.И във водата се слагат билки.Първоначално написано от vesinka899
Ако 89 значи,че си набор '89 ...![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
колко често трябва да се прави и кави да са билките(или няма особено значение) ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
За парната баня и аз не знам колко често ... четох, че е добре по 2 пъти на година, но на мен ми трябва по - често... наистина, ако някой знае нека да отговори ... иначе наистина има ефект ... вчера си правих ( слoжих лайка вътре) и днес почти нямам черни точки вече ... ще си направя и днес и за понеделник съм бомба
... отнема не повече от 10 мин
![]()
Ходя на месец-два на козметичка.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Не мога да кажа колко често,но да речем веднъж месечно.А за билките - аз слагам лайка,може и липа.Предполагам,че може и други билки.Зависи от действието им.Първоначално написано от tonie__
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
кажете някоя добра козметичка,защото и аз трябва да отда, а ме е страх да отда при някаква случайна,защото братовчедка ми отиде при някаква козметичка това лято и направо я обезобразиха..За София става въпрос.
и колко седиш над водата ? и как точно става-седиш примерно 30минути и после на огледалото стискаш здраво или още докато си над водатаПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
стоиш над водата около 20мин. завита с кърпа за да не излиза парата и след това пред огледало стискашПървоначално написано от tonie__
после е добре цялото лице да се мине с ледче
![]()
Просто аз
Аз пък не издържам толкова много ... стоя по 5 мин. , колкото да ми се изпоти лицето и да се зачерви ... после пред огледалото не стискам, а взимам една от ония бабешките фибички и като натисна с нея и те се махат ... не е нужно да стискаш, че да се подуеш ... после слагам крем ЗДРАВЕ и всичко е ОК ... вчера имах много черни точки - сега нямам... много съм доволна
... няма да съжалявате ... сега казах и на едни приятелки и те си правят в момента
![]()
На мен ми казаха да разтрия лицето с хавлиена кърпа след това. Добре ли е?
добре значи отивам сега,пълня тенджерата,слагам лайка,седя 10-20 минути,после на огледалото да стискам и мисля после да се измия с един гел-тоник на Ейвън,който много хидратира и почиства.Добре ли е или да я оставя ненамазана?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче