.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво да правя?

И така моята история започна преди около 2 месеца.Значи вече бившата ми прителка започна да ме харесва<като преди това харесваше бившият ми най-добър приятел.И така малко по-малко станахме гаджета.Всичко си вървеше добре,но преди няколко дни тя говорила с баща си и той явно и е казал нещо и тя реши да ме остави(на именния ми ден),въпреки че твърди че ме обича и аз я обичам много.И сега един ден ми пише<че ме обича и няма значение какво мисли баща и,на другият ден ми казва,че трябва да изчака да се прибере(защото не е в БГ) и аз вече не знам какво да правя,а я обичам много.Моля помогнете ми

Re: Какво да правя?

имам чувството, че това момиче се опитва само да те разиграва..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Мисля,че е кучка...
    Брях,брях

Град
    Таити
    Еми пълна шматка която незнае какво иска в крайна сметка Кажи и че няма нищо за гледане да седне и да реши иска ли да е с теб или не... Не може да обичаш един човек ама само защото баща ти ти е казал нещо и ти вече край
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Еми пълна шматка която незнае какво иска в крайна сметка Кажи и че няма нищо за гледане да седне и да реши иска ли да е с теб или не... Не може да обичаш един човек ама само защото баща ти ти е казал нещо и ти вече край
    поговорете

Девойката явно е много повредена. ;д

Поредната девойка, която незнае какво иска.. Щом те обича толкова много, какво я интересува мнението на баща и ? А и да не е някоя ограничена да не може да си има приятел
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    обаждаш и се и я питаш

''искаш ли да сме заедно или не''

и без да ти казва ще си помисля и така нататък ако има нещо към теб няма какво да му мисли

искай отговор веднага
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Разиграва те,да избира-дали да бъде с теб или не.Така само си гyбите времето.

Голям фен Аватара на azida
    защо въобще се занимаваш с бивши. . . минало заминало и аз обичак бившия си но скасахме и го приживях и както вече казах живота продължава

Цитирай Първоначално написано от azida
    защо въобще се занимаваш с бивши. . . минало заминало и аз обичак бившия си но скасахме и го приживях и както вече казах живота продължава
    и аз, и аз!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    имам чувството, че това момиче се опитва само да те разиграва..
    то не е само чувство-истината е това..мацката най-вероятно е раздвоена дали те иска или не и за да не излезе тя лошата използва баща си под предтекст,че не е добре да сте заедно..
    според мен трябва да и кажеш да избира-или е с теб или не...средно положение,в което да не си наранен няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си