- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Или илИ?
Въпроса ми е следния: От гаджетата които сте имали до сега повечето по нета ли сте се запознавали с тях или директно?![]()
Лично .. Само с 3 съм се запознал в нета
There is no right or wrong, only fun or boring
по нета![]()
директно и смятам че така е по-добре защото си по-сигурен от колкото по нета като не знаеш кой е отсреща
Лично .. само 2 по нет-а![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
2 гаджета съм имала до сега. С бившия ми се запознах в една дискотека а със сегашния ми приятел в един сайт за запознанства и се срещнахме чак след 2 месеца писане (защото беше в чужбина). От сегашната си връзка съм по-доволна може би защото още преди да тръгнем и изобщо да се видим си бяхме изяснили много неща които при директен контакт се научават в доста по-лъсен етап.
лично![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
по пощата
с нито едно гадже досега не съм се запознавала по нета.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+++ :Д:ДПървоначално написано от sunshinepp
![]()
The blood that binds us ..till death unites us
е едно с морозв код.
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
\Първоначално написано от 258
/ \
/
времет0 тu uztuча
Първоначално написано от d3sincet0y
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Само сегашното ми е от туки ..![]()
![]()
иначе директно ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3