- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- любов без секс
имам следният проблем година и три месеца си ходя с приятелката ми но тя все още не се решава да спи с мен
това нормално ли е при положение че ми е споделяла че е сигурна в мен и че е девствена
моляви даваите съвети как да подходя защото се чуствам вече безсилен и нз как да постъпя
ако приятелката ти не се чувства готова по-добре просто я изчакай![]()
Ако е под 16 не се и учудвай... Не всички момичета са курви и на 13,14 вече се пускат, а ти явно си попаднал на такава - така че не бързай и я изчакай..
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
[b]Еми ако не се чувства готова-я изчакай..Няма какво да правиш
А както каза john95,че вече 13-14 годишните са к***и,а ти се радвай (моето мнение е това)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Еми ако не се чувства готова-я изчакай..Няма какво да правиш
А както каза john95,че вече 13-14 годишните са к***и,а ти се радвай,че приятелката ти е девствена (моето мнение е това)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ти как мислиш дали е нормално или си чука другия,когато ти казва че има да учи?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от kidwestern
![]()
Не е така.! Защото ако момчетата сте готови още на 14-5 години да правите секс при момичетата е друго..!
![]()
И аз съм на същото мнение..ако я обичаш..ще чакаш !![]()
по-добре и кажи, че искаш секс и тва е тя може да не се реши и още 3 години, а може би чака да я подсетиш![]()
НЕ! Не и` досаждай, ще се почувства неудобно. Ако я обичаш истински, ще чакаш!Първоначално написано от ri41
предполагам че в теб възникват съмнения след като ти казва че е сигурна в теб и че е девственна а не е готова за секс...незнам все пак сте заедно от доста време...ако не се реши скоро повдигни темата разбери дали има някаква друга причина освен че не е готова...но ако е това просто я изчакай![]()
може проблема да е в това, че я е страх от забременяване.. ам най-добре намери начин да я убедиш
1во.. има как да се предпазите
2ро.. ще си нежен с нея, за да се чувства добре и да и хареса
3то.. че наиситна я обичаш, и искаш да правиш ЛЮБОВ с нея.. а не секс ;п
успех![]()
Братле, щом е детствена не я закачай. Не е задължително да правите секс, пък и ти я обичаш, това е достатъчно... Секса е подарък от Бога, но само ако дадената двойка има подписан ''граждански брак'' ( е, ти си още малък де), но не трябва да поставяш секса на пиядестал, нека вашта любов бъде детска, а не животинска!![]()
явно твоята приятелка не се чувства готова нзм поговорете и се изяснете по тази тема колкото и неловко да е,защото никой незнае вашите отношения по-добре от самите вас![]()
не е готова още .. изчакай без да си нетърпелив,когато се почуства готова тогава
ако наистина искаш да бъдеш с нея я чакай ако не ти се чака я остави ( ако я искаш само за секс)![]()
според мен се шиба с друг![]()
![]()
1936
така относно предните мнения искам да кажа,че това да си момиче на 14 и да си правила секс не те прави к***а,защото когато обичаш един човек и искаш да му се отдадеш напълно това те оправдава и не можеш да чакаш но ако си била с повече ДА наистина си![]()
така по темата предлагам ти директно да говориш с нея като се поразгорещите малко я питай само "искаш ли да продължим" ако ти каже "не" отговори и че всичко е наред и продължи да я целуваш за да не си помисли че искаш само това но ако каже "да" го оставете за груг ден и подготви опстановката романтично първия път е многооооо важен за нас момичетата![]()
Според мен не я филмираш както трябва. Прекалено много се лигавиш с нея вместо да я напънеш малко. Ако е на 14 си е тъкмо дупе за ебане пък щом за година и кусур нищо не става, то няма и изглед да стане. Внуши и, че е готова по някакъв начин.
Щом не е готова не я притискай, изчакай.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК