.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Раздвоена ..

Такаам .. на 16 години съм и имам приятел на 21, той е от Бургас, а аз от Ямбол .. запознахме се лятото, всичко беше перфектно идваше всяка седмица по 2 пъти и се държеше супер мило 1 месец по-късно правихме секс .. беше ми първия път. След това той ми каза колко много ме обича и държи на мен и аз, разбира се, му повярвах нямаше по-мил човек от него.. държеше се с мен сякаш съм принцеса, угаждаше ми за всичко.Дотук добре сега вече сме заедно от 5 месеца почти, а аз не съм го виждала от 3 месеца все има работа и просто не идва чувствам се предадена, защото наистина мислих че той иска да е с мен и ме обича, но явно нещата за него стоят по съвсем различен начин винаги се оправдава с работата си бил много зает или събота и неделя искал да си почине малко и не идва.. Просто не идва.Започнахме да се караме за най-малкото нещо.Просто искам да е до мен и дори и да не се виждаме често поне да си говорим, да си споделяме, а аз дори и това не получавам.Никакво внимание, за споделянето да не говорим на него трябва да му се измъкват думите с ченгел от устата нищо не иска да споделя просто, когато си пишем или говорим единственото нещо което казва е обичам те и дотам свършва разговора, а когато твърдо бях решила че няма да съм с него повече той ми каза че не искал да се разделяме искал да сме заедно обичал ме .. Да ама аз не получавам това от което имам нужда просто искам някакво внимание от негова страна .. Преди 2 седмици се запознах с едно момче на 17 от моя град обаче той тренира в Берое (Стара Загора) супер добро момче излизаме всеки ден разходки, кафета просто е уникален държи се много добре и винаги се интересува как съм как ми е минал деня и просто си споделя с мен с 2 думи двамата са пълни противоположности а и да добавя това момче е нямало приятелка до сега казва ми че е чакал момиче като мен искал е някоя, с която не само да се прегръща и целува и така нататък, а иска и приятел и аз точно това търся но не знам простооо всичко е толкова объркано .. и сега просто съм разделена на 2 нямам си на идея какво да правя.. вие какво бихте направили в такава ситуация ?
    Аз се съмнявам !

live for the moment and be yourself ..

Ако това момче 2-рото (свободното) ми харесва като характер, човек като цял.. бих избрала него.. За какво ми е приятел, който не ме отразява изобщо В една връзка не само обичта е важна.. Къде остана доверието, подкрепата, разбирането, споделянтето и всичко останало ?
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Град
    Таити
    Ми след като не получаваш това от което имаш нужда няма за какво да стоиш и да се измъчваш в Бургазлията.Опитай с момчето от твоя град което се държи много по добре с теб и се интересува как си и т.н.
    There is no right or wrong, only fun or boring

Връзка от разстояние не си е работа, пък типа от Бургас ако толкова се интересуваше от теб щеше все да дойде 1 път за тия 3 месеца да те види не мислиш ли?

То май така ще стане накрая .. Няма какво повече да се измъчвам и да вярвам, че нещо ще се промени явно само се заблуждавам и аз не знам защо все още се опитвам да променя нещата, то ако само едната страна го иска няма как да стане ..
    Аз се съмнявам !

Цитирай Първоначално написано от mopsU
    То май така ще стане накрая .. Няма какво повече да се измъчвам и да вярвам, че нещо ще се промени явно само се заблуждавам и аз не знам защо все още се опитвам да променя нещата, то ако само едната страна го иска няма как да стане ..
    Така си е няма сми да се мъчиш (hug)

Град
    Таити
    Права си няма смисъл просто да се занимаваш обърни внимание на футболистчето и дано да ви се получат нещата
    There is no right or wrong, only fun or boring

Остави момчето от Бургас.Просто те разиграва.Няма смисъл да се тормозиш с него.
    Обърни внимание на другото момче.Ако имаш интерес към него-опитайте да бъдете заедно.Явно имате общи разбирания,интереси и т.н.И все пак-ако мислиш,че няма да потръгнат нещата с това момче,не го използвай като ''утешителна награда''.
    Успех.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Ако това момче 2-рото (свободното) ми харесва като характер, човек като цял.. бих избрала него.. За какво ми е приятел, който не ме отразява изобщо В една връзка не само обичта е важна.. Къде остана доверието, подкрепата, разбирането, споделянтето и всичко останало ?

Връзката от растояние е прекалено трудна,или поне за някои,за някои като вас.Ако иска да те види и те обича истински,то няма да се оправдава с работа,според мен трябва да го оставиш,колкото и да го обичаш,така само ще се мъчите.
    Другото момче е това което търсиш,нали ? защо се чудиш в такъв случай,ти избираш или да продължаваш да бъдеш пренебрегвана и сама или да започнеш нова връзка и надявам се тя да бъде успешна.Хайде Успех ти желая !

първия е бил с теб само заради секса..не се занимавай с него..

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0

Re: Раздвоена ..

Такаам .. на 16 години съм и имам приятел на 21, той е от Бургас, а аз от Ямбол .. запознахме се лятото, всичко беше перфектно идваше всяка седмица по 2 пъти и се държеше супер мило 1 месец по-късно правихме секс .. беше ми първия път. След това той ми каза колко много ме обича и държи на мен и аз, разбира се, му повярвах нямаше по-мил човек от него.. държеше се с мен сякаш съм принцеса, угаждаше ми за всичко.Дотук добре сега вече сме заедно от 5 месеца почти, а аз не съм го виждала от 3 месеца все има работа и просто не идва чувствам се предадена, защото наистина мислих че той иска да е с мен и ме обича, но явно нещата за него стоят по съвсем различен начин винаги се оправдава с работата си бил много зает или събота и неделя искал да си почине малко и не идва.. Просто не идва.Започнахме да се караме за най-малкото нещо.Просто искам да е до мен и дори и да не се виждаме често поне да си говорим, да си споделяме, а аз дори и това не получавам.Никакво внимание, за споделянето да не говорим на него трябва да му се измъкват думите с ченгел от устата нищо не иска да споделя просто, когато си пишем или говорим единственото нещо което казва е обичам те и дотам свършва разговора, а когато твърдо бях решила че няма да съм с него повече той ми каза че не искал да се разделяме искал да сме заедно обичал ме .. Да ама аз не получавам това от което имам нужда просто искам някакво внимание от негова страна .. Преди 2 седмици се запознах с едно момче на 17 от моя град обаче той тренира в Берое (Стара Загора) супер добро момче излизаме всеки ден разходки, кафета просто е уникален държи се много добре и винаги се интересува как съм как ми е минал деня и просто си споделя с мен с 2 думи двамата са пълни противоположности а и да добавя това момче е нямало приятелка до сега казва ми че е чакал момиче като мен искал е някоя, с която не само да се прегръща и целува и така нататък, а иска и приятел и аз точно това търся но не знам простооо всичко е толкова объркано .. и сега просто съм разделена на 2 нямам си на идея какво да правя.. вие какво бихте направили в такава ситуация ?
    E ше зареже 21 годишния и ще трагна с 17 годишния знам че е трудно за теб лесно е да го напиша но според мен това е добрия вариант оня кои зане каде ти изневерява с извинение !
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Цитирай Първоначално написано от sladyr4etoo
    първия е бил с теб само заради секса..не се занимавай с него..
    подкрепено с 1 глас!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    2рото момче

Мерси на всички за мненията мисля, че наистина така ще е най-добре просто имах нужда да го чуя и от някой друг
    Аз се съмнявам !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Избери си някой който е от ТВОЯ град. СКайп истории и връзки от разстояние почти винаги завършват с излъгани надежди и разочарования. Дискутирано е много пъти

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Еми да ти кажа честно бих избрала второто .. пъво е от твоя град и второ това другото момче сигорно ти изневерявя щот как виждаш мъж на 21 години да издържи 3 месеца без секс (макар че и това е възможно ако наистина те обича) ...

Не му мисли много.. от всички тези мнения не видя едно мнението което е: Остани с 21 годишния .. Продължавай напред и успех
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    2-рото момче-избери него
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Нещата ще се наредят, щом излизаш с другия всеки ден и се разбирате толкова добре, когато вече наистина си много привързана към него, няма да ти толкова трудно да избереш.. Всичко ще се нареди!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си