- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоена ..
Такаам .. на 16 години съм и имам приятел на 21, той е от Бургас, а аз от Ямбол .. запознахме се лятото, всичко беше перфектно идваше всяка седмица по 2 пъти и се държеше супер мило 1 месец по-късно правихме секс .. беше ми първия път. След това той ми каза колко много ме обича и държи на мен и аз, разбира се, му повярвах нямаше по-мил човек от него.. държеше се с мен сякаш съм принцеса, угаждаше ми за всичко.Дотук добре сега вече сме заедно от 5 месеца почти, а аз не съм го виждала от 3 месеца все има работа и просто не идва чувствам се предадена, защото наистина мислих че той иска да е с мен и ме обича, но явно нещата за него стоят по съвсем различен начин винаги се оправдава с работата си бил много зает или събота и неделя искал да си почине малко и не идва.. Просто не идва.Започнахме да се караме за най-малкото нещо.Просто искам да е до мен и дори и да не се виждаме често поне да си говорим, да си споделяме, а аз дори и това не получавам.Никакво внимание, за споделянето да не говорим на него трябва да му се измъкват думите с ченгел от устата нищо не иска да споделя просто, когато си пишем или говорим единственото нещо което казва е обичам те и дотам свършва разговора, а когато твърдо бях решила че няма да съм с него повече той ми каза че не искал да се разделяме искал да сме заедно обичал ме .. Да ама аз не получавам това от което имам нужда просто искам някакво внимание от негова страна .. Преди 2 седмици се запознах с едно момче на 17 от моя град обаче той тренира в Берое (Стара Загора) супер добро момче излизаме всеки ден разходки, кафета просто е уникален държи се много добре и винаги се интересува как съм как ми е минал деня и просто си споделя с мен с 2 думи двамата са пълни противоположности а и да добавя това момче е нямало приятелка до сега казва ми че е чакал момиче като мен искал е някоя, с която не само да се прегръща и целува и така нататък, а иска и приятел и аз точно това търся но не знам простооо всичко е толкова объркано .. и сега просто съм разделена на 2 нямам си на идея какво да правя..вие какво бихте направили в такава ситуация ?
![]()
Аз се съмнявам !
live for the moment and be yourself ..