- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчета..
Момчета,споделете от какво се възбуждате?
космати крака,които още миришат на прасето от кочината
Станислава
Шимейл, транс, левичари, хлебарки, трупове, роднини и 103-годишни дядовици и космясали бабки ме възбуждат основно.
Освен това много си падам по животни, предимно хамстери и катерички.![]()
Сериозно: Като е за момчета темата какъв очакваш да е отговора на това какво ни възбужда? Хубави момичета естествено...
КЛЮЧ: Тема лишена от всякакъв смисъл.![]()
аз се кефя на роботи,чукам терминатори![]()
Както и мнението ти ..Първоначално написано от amk933
По темата: дупе.. устни .. мръсници ,думи.. много неща
Ъъъъъ...темата по някаква огромна случайност се подесетва: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...dee5ea6efe1a2cПървоначално написано от AlokiNn
И за това предложих ключа. Освен това изказах мнение след саркастичното вмятане...
КЛЮЧ!
влажи пиченца и краченца...
поглед, устни, коремче, цици и др.
от сладки момченца с хубави гърди![]()
Мусака и кюфтета....
It's too late...
тц .. дискриминацияяя!!!![]()
Защо не може и момичетата да отговарят .. хъх ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
вчера в детската градина ток удари двама трима хей тез дечица веселучки светят като крушки
а над смълчаните полета пеят траурни звънчета черна катафалка мина дядо мраз почина
детенце слушка във количка майка му го гъделичка бръкна му с пръст в окото пукна то горкото
аз пък с ятагана съм бърз и много точен вчера баба ми намина и не си замина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами много неща.![]()
t0d1t0, haritov, stupid0boy, Bianc0, kiborganaizer
да се чувстват предупредени.
Стъпка 1 от 3.
amk933 е дал линк за подобна тема, все още е малко рано за нова, предвид, че старата не се е развила.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮