- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бъди мъж
бъди мъж стани гей
двама мъже винаги се разбират по-лесно освен това в секса са равностойни да видиш половинката с някой от другия пол на саме не значи изневяра
няма опасност от забременяване икономия от противозачатъчни и не се излагате да ходите след жените да се излагате
запазвате честта си освен това половинката ви е нервна защото е в цикъл
бъдете мъже станете гейове оставете жените на професионалиста (мен)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много ще са тези които ще те послушатУспех
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
а женен съм сориПървоначално написано от Stef93
пп
след тези тежки думи масово жените се самоубиват
(най-сетне китай ще намалее)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
браво мъжо!![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Автора..., а защо ти не послушаш собствения си съвет и не оставиш жена си на професионалистите...?!?! :P
П.С. - Нищо лично против теб или жена ти нямам! Да не се разсърдиш нещо...![]()
аз съм се заклел да се гърча в женския огън за да спася мъжаПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Жените са за педераси,явно авторът какъв е,майна![]()
от тебе се учаПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Явно малко съм те ибал,майнаПървоначално написано от haritov
![]()
еми не си ме ибал все още деПървоначално написано от golqmumnik
и сам си даваш достатъчно
оуу.. ами ти по какво си падаш по кучета ли?! ама.. и те са 2 вариации и мъжко и женскоПървоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
Колкото и да ти се сака майна, не всички ще бъдем като теб![]()
макар да го искаме от сърце.
На жените кво ни остава усвен и ние да обърнем резбатаа![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
внимавай,какво лафиш на мъжа миПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Голям си забававник бре момко![]()
![]()
![]()
Ех... да беше казал по рано... вече съм ориентиран към хетеру..
It's too late...
Гоооооооооогиииииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе я няма казва6 така на мъжа миПървоначално написано от MZMA
![]()
![]()
Оо да и още какПървоначално написано от Sladurcho
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико