.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Моля споделете мнение за...

Здравейте,

чета форума отвреме навреме за въпроси дето ме интересуват, но отскоро се чудя за нещо дето не намерих отговор...

Ами питането ми е малко такова, ама айде директно...

В момента съм с нова приятелка и правихме секс вече няколко пъти. Харесва ми, на нея също (поне така казва)... но на няколко пъти като правихме, в началото като й го вкарвах, усещах че не е подмокрена - беше някак си суха, едвам го вкарвах... даже мен малко ме наболяваше от проникването в началото... след това се оправяха нещата де, но в началото...

С предната ми приятелка не съм имал такъв проблем... та сега се чудя...

Подпитах приятелката ми всичко наред ли е, тя ми казва че било от ситуациите и не можела да се отпусне (2-3 пъти го правихме по време на купон в някоя стая, докато в другите стаи е пълно с хора). По принцип ми звучи логично, ама...

Само исках да попитам дамската част да сподели - боли ли (или имате ли дискомфорт) ако ви го вкарват ако не сте се подмокрили ? И в крайна сметка ако ви е притеснено от нещо (хора наблизо или друга причина) и вие ли не се подмокряте.

И най-вече, ако не сте се подмокрили - неприятен ли ви е секса...

Иска ми се да знам, та да съм наясно....

tnx

Логично е,че като не е влажна ще я боли повече.
    Попринцип повечето хора се възбуждат,когато в другите стаи има хора..от самото напрежение да не те хванат,ама сега не знам за твоята приятелка.
    Следващия път като видиш,че не е влажна и направи малко френска и готово.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    да, логично е да я боли, ако не се е подмокрила, но тя няма круши в устата, ще си каже,ако я боли (предполага се ?!)

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мда и на мен ми се е случвало да не съм достатъчно възбудена. Рано сутрин примерно когато още не съм се разбудила се получава точно така както описа. В началото е малко некомфортно но болка изпитва само приятеля ми. В такива моменти просто почваме да се натискаме за да се отпусна и да ми дойде настроението и си продължаваме без проблеми.

Френската няма да помогне ако тя си свива мускулите нито той ще успее да я възбуди достатъчно ако тя не е в настроение или е притеснена. Не бъдете толкова наивни. Женската сексуалност е доста по-комплексна отколкото си мислите.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Нормално е да я боли повече като е суха. Даже може и протърквания да се случат, така че внимавайте с това жулене на сухо.

Ползвайте повечко лубрикант или презервативи с повечко лубрикант. Прави и френска и всичко ще е окей.

Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Логично е,че като не е влажна ще я боли повече.
    Попринцип повечето хора се възбуждат,когато в другите стаи има хора..от самото напрежение да не те хванат,ама сега не знам за твоята приятелка.
    Следващия път като видиш,че не е влажна и направи малко френска и готово.
    Аз винаги се подмокрям и то още в началото ,когато усешам как ме пипа и ме съблича ,независимо къде сме ,колко човека може да ни видят и колко човека има в другата стая.Като ми се прави никакви такива причини не ме спират.Но явно твойта приятелка е по -притеснителна .Следващия път го направете на по усамотено място само двамата.Наблекни повече на любовната игра с прашчета ,езиче.Питая как и харесва ,как се чувства .Всичко ще се управи.
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Като е смао на купони може да е така ако не повече игра.. ако не лубрикант

оу....ами боли си бе човек...и ако през цялото време е сиха тоо много и е гадно....навлажния да се отпусне и т н ама не го прави пак

оу....ами боли си бе човек...и ако през цялото време е сиха тоо много и е гадно....навлажния да се отпусне и т н ама не го прави пак

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: Моля споделете мнение за...

Цитирай Първоначално написано от BradPit91
    Само исках да попитам дамската част да сподели - боли ли (или имате ли дискомфорт) ако ви го вкарват ако не сте се подмокрили ? И в крайна сметка ако ви е притеснено от нещо (хора наблизо или друга причина) и вие ли не се подмокряте.
    Боли, разбира се. ;ддд Само не разбрах - някакви съмнения или имаш в приятелката си ...?

И най-вече, ако не сте се подмокрили - неприятен ли ви е секса...
    Е, по мое мнение - тук си зависи и от партньора...

I'm inlove with a criminal...

може би не я възбуждаш достатъчно..
    играй си повече :P
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Нормално да боли, като не се е подмокрила. Сигурно е било така заради обстановката (визирам купоните) или защото е ставало набързо. Пробвайте на по-спокойно място, повече любовна игра, ако не - лубриканти.

Е, аз нямах предвид, че никога не се подмокря... може би не се изразих правилно...

Но понякога така става... знам ли, може би 50 на 50... Както казах - подпивал съм я и ако наистина не ме лъже, казва че е от обстановката...

Аз и затова се интересувам тука де... Значи от мненията до момента, да разбирам че ако не е подмокрено момичето, вероятно не изпитва удоволствие от секса ?

И пак доколкото разбирам, в повечето случаи ако не е подмокрена мацката, значи я боли при проникването ?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    но тя няма круши в устата, ще си каже,ако я боли (предполага се ?!)
    Круши няма, има друго което пак започва с "к"

Жокерче: завършва на "ур"
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^ хахх, стана ясно, че не я ебе в устата, демек докато я боли, устата и е свободна

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Е, аз нямах предвид, че никога не се подмокря... може би не се изразих правилно...

Но понякога така става... знам ли, може би 50 на 50... Както казах - подпивал съм я и ако наистина не ме лъже, казва че е от обстановката...

Аз и затова се интересувам тука де... Значи от мненията до момента, да разбирам че ако не е подмокрено момичето, вероятно не изпитва удоволствие от секса ?

И пак доколкото разбирам, в повечето случаи ако не е подмокрена мацката, значи я боли при проникването ?
    Значи, че не изпитва удоволствие от секса в смисъл, че се чувства напрегната и не може да се отпусни, възбуди и овлажни. Не че ти имаш проблем за решаване.

И да, като я оправяш на сухо на дали е безболезнено за нея. -> френска и повечко лубрикант.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Обяснявам пак и дано разбереш. Не е нужно да изпитва болка ако я почнеш преди да се е подмокрила. Може просто да усеща дискомфорт. След като се понатискате и тя се отпусне вагината й се разширява, подмокря се и по-нататък сексът си е нормален и тя е в състояние да изпита удоволствие.
    Тоест в началото сексът й причинява дискомфорт (а на теб болка) но след като се поотпусне всичко се нормализира.
    Кое те кара да мислиш че те лъже че не я боли и не й е хубаво? След като ти го казва значи най-вероятно е истина. Не е в нейн интерес да те лъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си