- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разумът или сърцето?
Кое слушате повече?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ии двете нз кое повече щото трябва да внимаваш какво правиш и с кого и ако го обичаш абе нз![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Първо се вслушам в сърцето си, а едва след това в разума...![]()
Сърцето...адски съм импулсивна...
За тва правя глупости.Но не съжалявам.
Брях,брях
зависи от ситуацията ако трябва на момента да решавам Сърцето... ако имам време да размисля може и разумът да надделее
There is no right or wrong, only fun or boring
Разуман а първо място. Сърцето допълва всичко с невероятен хъс и надежда![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Слушала съм много пъти сърцето си и съм съжалявала след това.Зависи от ситуацията.Слушай и двете едновременно.
и двете ги ползвам,но като че ли повече на сърцето залагам-то затова и губя често де![]()
зависи от ситуацията,но повечето пъти разума
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
стомаха
разума.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
интуицията![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много зависи.
The blood that binds us ..till death unites us
И двете, зависи от ситуацията![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+945241Първоначално написано от Zarity
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
бе к0ет първо ми отговори![]()
be praish copy i paste ;ras;
lesh sii putk0o shti praq hump na dypitu ~!
Винаги ме е предавало сърцето... така, че разумът...
It's too late...
и двете 50/50