- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търси се .... моми4е!
Търся си гадже . Моми4е , на 11-13 год. , 1.55-1.60 висока , от София.
а ти на колко си 7-8? или са ти много.. а и сайтовете за сватосване ще умрат, ако всички продължавате да си търсите гаджета тук!Първоначално написано от Dyany10000
мислете малко и за хляба на другите!
офф ако тарсиш по форуми нищо няма стане ше си намериш другаде омфггггггг It's no Easy to be Stuped![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Колко пари даваШ ?
на пясъчника ли ще играете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Значиииии ти си някВо приблизително 13годишно пишлеменце което гледа как големите какички и батковци си имат гаджета и как ходят хванати за ръчички по улиците и изпитваш някакво такова вътрешно желание и ти да си като тях ...така ли да го разбирам ... искаш да се правиш на пич.... интересно ...много интереснооо... че и височина сложил.... тегло няма ли да сложиш или нямаш претенции за килограмитеПървоначално написано от Dyany10000
От София... ти си шопско чадо ... ухааа ....ти мислил ли си дали джобните които родителите ти ти дават за бонбонки и близалки ще ти стигнат да си хванеш някое бусче че да отидеш да се видиш с нея
Дечко сядай пред телевизора сега по празниците много анимации дават ще имаш с какво да се занимаваш и не си прави труда да пускаш тъпи темички тук ! Ай със здраве
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
10000% че това ще стане!Първоначално написано от haritov
пп Гошее да не би да си ми сърдито бее..![]()
![]()
закла вождаПървоначално написано от sunshinepp
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В гугъл пробвай може и онлайн поръчки да взимат
То детето любовта търси ,тука го нахранихте 'сички .![]()
Иначе ,миличко ,сладичко мое ,лапенце - за тая работа Импулс има,
че и Аха и ай да не изброявам кфи още ...
Задаваш там претенциите си и веднага ти изкачат готини какички ,оскъдно облеченки или в твоя случай 11-13 годишни пикли , и те с доста оскъдно облекло .
Избираш една ,драсваш съобщенийце "Ай да те ч**ам TONIGHT " и вече имаш среща и мацка . It's easy ;]
Дано съм помогнала .![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
специално за малкия малко анатомия
оОо БеБзИиИ шЛяДкУуУ,нЕ гИ сЛуШаЙйЙй
Аз ТеЕ иСкАаАм зЪъЪ гАдЖиИиИ![]()
![]()
![]()
хохооо ..Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Много зле ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дълоко в сърцето ми ме разчувства. Бих станал педерас зради тебе пич....![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
бъди мъж стани гейПървоначално написано от Sirius
аммм зн ли залепи обява точно пред децката градина можи да ти са лепнат Майна...
It's too late...
Предпочитания за зодия? За кръвна група? За дължина на косата и тип кожа?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
пиши не някоя 13-годишна в ИмПуЛсЧи , Че исКъъШ олЛн4и и 4е и ДавЪЪш ПлюС4ии![]()
![]()
Memento mei, memini tui!
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!