.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Е*ахти съучениците

Значи от 1 седмица ме е ударила както един приятел казва "куродръвицата" xD смисъл постоянно се заглеждам по момичета (нормално на 15 съм и съм в ново даскало :>), ама ми прави впечатление, че никой от моите съученици не се заглежда по женски о_O. Сега някой ще каже "еми момчетата си мислят за уроците и за училището"е да, ама не : / постоянно са им в главите някви глупости от типа кой какъл левел е на WoW или кой колко фрага направи на CS . Когато им посоча някое хубаво момиче веднага почват "тая е грозна, урунгел, не знам си каква..."
    е***ти хората :X :X :X
    P.S 1 Темата не е проблем, но ми олекна като се изказах xD
    P.S 2 Стана малко дългичка за тва спирам до тук.....

Град
    Варна
    Лапета..

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Просто ти се правиш на голям, а вярвай ми - сега точно му е времето все още да цъкаш игрички на игрички на PC-то. Нататък след 17 едва ли ще имаш това време, с което разполагаш в момента.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    охх о6те са лапета ама и едва ли 6те поумнеят в близките 1-2 години не им обръ6таи внимание и както казаха преди мен ти се разива6 напълно нормално,намери си компания с твоите интереси

Град
    Ивагакуре
    Твоите приятели явно още не са тИЙнове.. Абе ти не им обръщай внимание ,ами си се заглеждай ве
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Момче, ти си 1000 пъти по-добре от тях, няма си пилееш живота с компютърни игри я. Хода земай някоя по-яка съученичка, а за тея ГЕЙмърчета остави грозотийте, ако има такива де.

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Просто ти се правиш на голям, а вярвай ми - сега точно му е времето все още да цъкаш игрички на игрички на PC-то. Нататък след 17 едва ли ще имаш това време, с което разполагаш в момента.
    ^This.

Мега фен Аватара на teenems
    и пука ти кво прави някой задръстен и затлъстял сульо,дето знае само да си залепи големия мазен гЪЗ на компа .
    и да води задръстен живот ,еми фък тогава и да не ти пука.
    те сигурно са с вежди тип : MAZDA и нещо такова ,тЕЙ че нека чакат да ги огрее слънцето с CS

http://autorelease.ru/images/thumbs/...c7faf36-wm.jpg - веждите
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ти си си добре за годините.Нормално е да се заглеждаш по момичета-те момчетата от 11-12 годишни почнаха вече (виждала съм такива случаи...смешна работа е ;д )...Съучениците ти явно още си имат повече ''детско'' в тях (както казваше една позната;д ) и се интересуват повече от игри и т.н...

Изобщо не се притеснявай и не се води по това, което те правят! В това, че се заглежадаш в момичета няма нищо лошо, то сега му идва момента на заглеждането. А за сладурите от твоя клас какво да кажа. Пределно са ми ясни, в моя клас също се броят на пръстите на едната ръка по-свестните момчета, все едно някой ги е подбирал да са толкова тъпи и ограничени хора, че няма и на къде повече. Разбирам те напълно, гледай да се движиш с някой свестен ако има в класа, поне да не си сам. Успех!!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

И в моя клас всички са така какво да се прави ...
    Гледам небето виждам теб.
    Гледам звездите виждам теб.
    Гледам луната виждам теб.
    Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Вече е нормално и на 10 да се заглеждаш и да имаш гадже. Все пак детсата на по 13-14 правят секс. Няма какво да се лъжем и аз имах гадже 3-4 клас. Сега съм на 13 и харесвам момиче на 12 и к'во нещо лошо ли има.

Град
    Бургас
    Заглеждай се да не ти пука а съочениците ти са пулни лапета

Последните двама писали в темата могат да обърнат внимание на училището, а не на гаджетата.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Аз пък не виждам какво лошо има в това момчета да си играят на компа.И откога има определена възраст за игра на компа?Аз съм на 16 и съм нямал гадже досега,ама не съм седнал да се оплаквам.Кой каквото иска да прави.И на тях ще им дойде времето.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Такива са им интересите на тези момчета няма какво да се ядосваш
    Вафла..

Не, напротив. И аз играя CS и други игри, но когато отида в училище не това е водещата тема :> . Айде остави ги момичетата на страна, но защо всяка втора тема трябва да е "знаеш ли колко фрага направих на CS и т.н" ?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Може би защото си в ново училище,още не с епознавате чак толкова добре и нямате общи теми

Най-накрая,евала!! ЕДНО СВЯСТНО МОМЧЕ!
    Те ако продължават да цъкат игрички няма да имат по-голям успех от теб с момичетата.
    ROCK
    ON!

Град
    Сливен

Re: Е*ахти съучениците

Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    Значи от 1 седмица ме е ударила както един приятел казва "куродръвицата" xD смисъл постоянно се заглеждам по момичета (нормално на 15 съм и съм в ново даскало :>), ама ми прави впечатление, че никой от моите съученици не се заглежда по женски о_O. Сега някой ще каже "еми момчетата си мислят за уроците и за училището"е да, ама не : / постоянно са им в главите някви глупости от типа кой какъл левел е на WoW или кой колко фрага направи на CS . Когато им посоча някое хубаво момиче веднага почват "тая е грозна, урунгел, не знам си каква..."
    е***ти хората :X :X :X
    P.S 1 Темата не е проблем, но ми олекна като се изказах xD
    P.S 2 Стана малко дългичка за тва спирам до тук.....
    Абе не знам що за изрод си ,че да обсъждаш твойте съученици кво правят.То си е тяхна работа.И промено аз ли съм задръстен ако някой приятел ми посочи няква дето не ме кефи.Всеки си има вкус
    Пък и всеки решава за себе си : )

Я погледни така нещата! Ако всички са свалячи, то тогава такава ревяща п*тка като теб ще си намери ли гадже ?

За съжаление някои не схванаха идеята >.< дадох момичетата като пример, не че съм някъв "сваляч" както afkforlife ме нарече, но nevermind :>

Не, напротив. И аз играя CS и други игри, но когато отида в училище не това е водещата тема :> . Айде остави ги момичетата на страна, но защо всяка втора тема трябва да е "знаеш ли колко фрага направих на CS и т.н" ?
    А за какво да си говорите? "Как бих и изкъртил путката на Ани от "б" клас?; Хайде да се съберем и наебем зубърката на класа!; Забелязахте ли, че Ива има луфт между краката сякаш наскоро се е праскала?..." Не е ли все едно дали си лафите за CS или "путки". Все културни и високообразователни теми.

За съжаление някои не схванаха идеята >.< дадох момичетата като пример, не че съм някъв "сваляч" както afkforlife ме нарече, но nevermind :>
    Я погледни така нещата! Ако всички са свралячи, то тогава такава ревяща п*тка като теб ще си намери ли гадже ?

Това изречение е насочено към теб...?! Абе вие хора сарказъм не разпознавате ли ?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си