- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако видите ...
Ам няма да е много приятно виждала съм в пицария двама да си държат ръцете ,просто се упитах да ги игнорирам ...Първоначално написано от Dollystar
Sleda ot liubovta
Според мен и утношенията в семейството са много важни .... незнам дали се раждаш такъв, по-скоро някаква външна намеса те подтиква да станеш хомо;би. ( като под външна намеса нямам предвид някой нарочно да те кара или нщ. такова)Първоначално написано от DIVINE_TIME
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
В такъв случай, ти смяташ ли, че някаква външна намеса е в състояние да те превърне в би/гей ?![]()
![]()
Ами ако си имам проблеми в семейството примерно или нещо друго което ме подтикне да се объркам е възможно, но АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ че човек трябва да има много слаба психика, за да изневери на природата по всички критерии.Първоначално написано от DIVINE_TIME
И моля ви недейте да си мислите, че си натрапвам мнението просто се опитвам да дам примери и да водим малко дебат.За секи случай по темата много може да се говори и мисля, че е много по-интересна и полезна от някои адски безсмислени теми.
![]()
Веднага ше им напрая зъбите меки![]()
НИКФА ТОЛЕРАНТНОСТ!!! САМО БОЙ!!!
GTA Stunting
Добре.. супер, да дебатираме тогава..![]()
Добре де.. Имаш право, признавам .. Ама не мога да си представя,че някакъв огромен проблем, до там ще те подведе, че да си смениш ориентацията.. По-скоро ако си нормален човек, ще търсиш изхода от тоя проблем, а няма да го задълбочаваш като станеш гей или би.. И обикновено хетеросексуалните хора демонстрират някаква резервираност към тея отношения мъж-мъж или жена-жена.. Което ме кара да се съмнявам, че те биха могли да обърнат резбата..И другото, което е.. мои познати гейове са ми споделяли,че са си такива от малки.. почувствали са влечение към собствения пол още към 8мата, 9тата си годинка... така че.. за мен ориентацията е нещо, с което се раждаш.
мразим лесбийки.Първоначално написано от gret4ety
бисексуални се търпят...![]()
В грешка си. Тук в Германия има практика да взимат деца от проблемни семейства (алкохолизъм, побойща, бедност и т.н.т.) и да ги дават на друго семейство докато тяхното си стъпи на краката. Та гледах репортаж за двама гейове които бяха взели при себе си 9-10 годишно МОМЧЕНЦЕ което обаче си беше хетеросексуално макар да живееше с "приемните татковци" вече няколко години. Това че родителите/приятелите/хората по телевизията правят еди какво си не значи че и детето ще го прави.Първоначално написано от Dollystar
Не е върпос на психика, нито на възпитание а въпрос на хормони
![]()
+1Първоначално написано от golqmumnik
Ще стоя и ще ги зяпам с лека усмивка на лице и ще им се радвам и някой батко ще им оправи кратуните.
Ще се отвратя, а ако са 2 яки мацки ше се присъдиня![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от AlokiNn
Въпреки големия брой изследвания и до днес се водят дебати по въпроса за причините за хомосексуалността. Нито един от предложените досега отговори на този въпрос не са еднозначно подкрепени с доказателства. Основните становища са, че хомосексуалността е продукт на вродени конституционални, генетични или хормонални фактори, или че е придобито под въздействието на разнообразни социални фактори след раждането поведение. Съвременното научно мнозинство защитава позицията, че различните форми на хомосексуалността се определят от комплексни фактори.
Това е извадка от уйкипедия .... няма научно доказателство, че човек с раждането си е гей, това е просто теория ... Според вас възможно ли е с воля човек да промени сексуалните си наклонности? ... Темата ми е много интересна и важна, тъй като имам такива приятели и искам да разбера нещо повече ...
Право на личен избор,не ме засяга какво правят другите...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Тука изобщо не става въпрос за гей паради, както ти сама/сам каза--------->
А и може да забранят браковете но не могат да спрат гейовете да се целуват и да си "разменят любовни ласки" ... Баси моралистите няма щоПървоначално написано от Dollystar
![]()
Добре замисли се наистина да имаш 2-3 годишно детенце и да те пита какво правят тези чичковци ... какво ще му кажеш че така показват любовта си? ... И то след няколко години да награби така някое приятелче защото го обича .... Нема връзкаПървоначално написано от gret4ety
![]()
Първоначално написано от bigsmile13
оле майна, бих им скасал главите, баси отврата, ама ако са 2 лизбийки става![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Ами, ще се обърна на другата страна и ще си повторя няколко пъти, че и те са хора и ще се опитам да не реагирам шумно.
Бих се отвратила, да. Аз по принцип независимо от пола, дори и да са момиче и момче, ако се целуват пред мен ще ми стане гнусно. Защото все пак поне някакво уважение да имаме към останалите. Като са си у тях да си правят каквото щат, ама на публично място да се съобразяват с останалите.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en