.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Hybrid View

Re: Ако видите ...

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Бихте ли се отвратили ако видите 2 момчета да се целуват в кафе или пък да си разменят любовни ласки- ала бала. Дайте сериозно ... замислете се ... представете си ...
    Аз лично ще реагирам като пълния моралист незнам гнусно и грозно ми е... Извинявам се ако обиждам някой, всеки има право на мнение...
    Та ... бъдете честни :P
    Ам няма да е много приятно виждала съм в пицария двама да си държат ръцете ,просто се упитах да ги игнорирам ...
    Sleda ot liubovta

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Не пуснах я за да видя какво е мнението ви само че ми звучи малко странно: те на никого не вредят ...
    Човек просто отговаря без да се замисля ...незнам поне така ми се струва
    Ами.. то тук пак е въпрос на виждане. Аз лично мисля, че ти гей не ставаш ей така, защото е модерно или защото си го видял по телевизията.. Ти се раждаш така и аз смятам,че това си е генетично предопределено. И в този смисъл, дали детето ти ще го види или не, не би трябвало да му повлияе на неговата сексуална ориентация или на виждането му по темата. Не може пък и да ги обвиняваме тези хора,че са такива.. Живеем в 21 век и тези ограничения някакси звучат много остаряло, въпреки че аз също като цяло не мога да свикна с хомосексуализмът. Странен ми е, да. Изглежда ми антиприродно. Обаче щом това е начин на живот за някои хора, кои сме ние да ги съдим? И относно питането ти, да, мисля,че не вредят на никого.
    Според мен и утношенията в семейството са много важни .... незнам дали се раждаш такъв, по-скоро някаква външна намеса те подтиква да станеш хомо;би. ( като под външна намеса нямам предвид някой нарочно да те кара или нщ. такова)
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

В такъв случай, ти смяташ ли, че някаква външна намеса е в състояние да те превърне в би/гей ?

В такъв случай, ти смяташ ли, че някаква външна намеса е в състояние да те превърне в би/гей ?
    Ами ако си имам проблеми в семейството примерно или нещо друго което ме подтикне да се объркам е възможно, но АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ че човек трябва да има много слаба психика, за да изневери на природата по всички критерии.
    И моля ви недейте да си мислите, че си натрапвам мнението просто се опитвам да дам примери и да водим малко дебат. За секи случай по темата много може да се говори и мисля, че е много по-интересна и полезна от някои адски безсмислени теми.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Веднага ше им напрая зъбите меки

НИКФА ТОЛЕРАНТНОСТ!!! САМО БОЙ!!!
    GTA Stunting

Добре.. супер, да дебатираме тогава..
    Добре де.. Имаш право, признавам .. Ама не мога да си представя,че някакъв огромен проблем, до там ще те подведе, че да си смениш ориентацията.. По-скоро ако си нормален човек, ще търсиш изхода от тоя проблем, а няма да го задълбочаваш като станеш гей или би.. И обикновено хетеросексуалните хора демонстрират някаква резервираност към тея отношения мъж-мъж или жена-жена.. Което ме кара да се съмнявам, че те биха могли да обърнат резбата.. И другото, което е.. мои познати гейове са ми споделяли,че са си такива от малки.. почувствали са влечение към собствения пол още към 8мата, 9тата си годинка... така че.. за мен ориентацията е нещо, с което се раждаш.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Баси хомофобите сте тука. Сигурна съм че тея дето биха се отвратили при вида на целуващи се гейове, ако видят две лесбийки да се натискат няма да имат нищо против. Това е нормално нещо бе хора Аз няма да реагирам никак...
    мразим лесбийки.
    бисексуални се търпят...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами ако си имам проблеми в семейството примерно или нещо друго което ме подтикне да се объркам е възможно, но АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ че човек трябва да има много слаба психика, за да изневери на природата по всички критерии.
    В грешка си. Тук в Германия има практика да взимат деца от проблемни семейства (алкохолизъм, побойща, бедност и т.н.т.) и да ги дават на друго семейство докато тяхното си стъпи на краката. Та гледах репортаж за двама гейове които бяха взели при себе си 9-10 годишно МОМЧЕНЦЕ което обаче си беше хетеросексуално макар да живееше с "приемните татковци" вече няколко години. Това че родителите/приятелите/хората по телевизията правят еди какво си не значи че и детето ще го прави.
    Не е върпос на психика, нито на възпитание а въпрос на хормони

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Никак няма да реагирам,майна.Дали ша са момичета или момчета,такива леви истории не ми вляят,майна.
    +1

Супер фен Аватара на Shia
    Ще стоя и ще ги зяпам с лека усмивка на лице и ще им се радвам и някой батко ще им оправи кратуните.

Ще се отвратя, а ако са 2 яки мацки ше се присъдиня

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    СУПЕР ОТВРАТ ПОСЛЕ СМЯХ..

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не бих ги заглеждала ..
    + Заглеждал

Въпреки големия брой изследвания и до днес се водят дебати по въпроса за причините за хомосексуалността. Нито един от предложените досега отговори на този въпрос не са еднозначно подкрепени с доказателства. Основните становища са, че хомосексуалността е продукт на вродени конституционални, генетични или хормонални фактори, или че е придобито под въздействието на разнообразни социални фактори след раждането поведение. Съвременното научно мнозинство защитава позицията, че различните форми на хомосексуалността се определят от комплексни фактори.
    Това е извадка от уйкипедия .... няма научно доказателство, че човек с раждането си е гей, това е просто теория ... Според вас възможно ли е с воля човек да промени сексуалните си наклонности? ... Темата ми е много интересна и важна, тъй като имам такива приятели и искам да разбера нещо повече ...

Град
    Варна
    Право на личен избор,не ме засяга какво правят другите...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Голям фен Аватара на gret4ety

Тука изобщо не става въпрос за гей паради, както ти сама/сам каза--------->
    2 момчета да се целуват в кафе или пък да си разменят любовни ласки- ала бала
    А и може да забранят браковете но не могат да спрат гейовете да се целуват и да си "разменят любовни ласки" ... Баси моралистите няма що

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Тука изобщо не става въпрос за гей паради, както ти сама/сам каза--------->
    2 момчета да се целуват в кафе или пък да си разменят любовни ласки- ала бала
    А и може да забранят браковете но не могат да спрат гейовете да се целуват и да си "разменят любовни ласки" ... Баси моралистите няма що
    Добре замисли се наистина да имаш 2-3 годишно детенце и да те пита какво правят тези чичковци ... какво ще му кажеш че така показват любовта си? ... И то след няколко години да награби така някое приятелче защото го обича .... Нема връзка

не съм фен ,но.....

Цитирай Първоначално написано от bigsmile13
    СМЯЯЯЯХХХ

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    ориентацията е нещо, с което се раждаш.
    точно

Цитирай Първоначално написано от bigsmile13
    СМЯЯЯЯХХХ

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    оле майна, бих им скасал главите, баси отврата, ама ако са 2 лизбийки става
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Ами, ще се обърна на другата страна и ще си повторя няколко пъти, че и те са хора и ще се опитам да не реагирам шумно.

Бих се отвратила, да. Аз по принцип независимо от пола, дори и да са момиче и момче, ако се целуват пред мен ще ми стане гнусно. Защото все пак поне някакво уважение да имаме към останалите. Като са си у тях да си правят каквото щат, ама на публично място да се съобразяват с останалите.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си