.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на melinor
    Ще се радвам и за още отговори...
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Аз имах подибна случка казах му един ден по скайпа : "имаш ли си гадже?" и той каза не, а аз "айде на кафе" . Стана му ясно и вече почти година сме заедно :P Просто покажи, че не е само приятел Аз чаках около година, но не губиш нищо ако му го кажеш или пък го пкажеш.... Успех....

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ми кво ти кажа аз познавам мъжки моми4ета и ако си като тях ддз може нали ама мом4ето няма да те възприема ба6 като моми4е а моми4ета които са постоянно с мом4ета и не са мъжкарани не познавам този вид все о6те ,трябва да те разу4а
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Доста трудно но има начин- флиртуваи но не се разочароваи много ако не стане. Успех!

И още: момчетата са открити пред теб защтото сигурно те мислят за добар приятел!

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    хем те боли, хем те сърби
    така е

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Ми кво ти кажа аз познавам мъжки моми4ета и ако си като тях ддз може нали ама мом4ето няма да те възприема ба6 като моми4е а моми4ета които са постоянно с мом4ета и не са мъжкарани не познавам този вид все о6те ,трябва да те разу4а

Просто предпочитам момчешката компания, защото са по-добри и верни приятели :] ПРекалено кофти случки имам от "добри приятелки" Иначе съм си момиче като момиче :P
    Боса по асфалта минавам,

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Определено трябва да се държи като повече от приятелка.Флиртувай! Успех!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    in the reality : )
    Виж сега... хубаво е, че направи тема, че да се похвалиш колко добра приятелка си с момчетата и колко добре се разбираш с тях и че те за всички момичета говорят лоши неща, освен за теб, защото ти си готина и те възприемат като нещо повече от останалите кифли... Та както казах, много хубаво, че се похвали. Ама не смяташ ли, че това, за което искаш съвет е безмислено? ... Щом момчето ти е приятел и те приема като "приятел" това е първата крачка към харесването и след това връзката. Сега ако той те харесва само по характер, но изобщо не си пада по теб като външност ти няма какво да направиш, независимо дали си му супер добра приятелка или не. Тъй че квото стане стане и това, че той ти има доверие и момчетата те приемат за една от тях няма нищо общо с цялата тая работа.
    И аз се разбирам с момчетата откакто се помня, но преди една-две години, когато поумнях осъзнах, че всяко момиче се нуждае от приятелка. Всяко.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Виж сега... хубаво е, че направи тема, че да се похвалиш колко добра приятелка си с момчетата и колко добре се разбираш с тях и че те за всички момичета говорят лоши неща, освен за теб, защото ти си готина и те възприемат като нещо повече от останалите кифли... Та както казах, много хубаво, че се похвали. Ама не смяташ ли, че това, за което искаш съвет е безмислено? ... Щом момчето ти е приятел и те приема като "приятел" това е първата крачка към харесването и след това връзката. Сега ако той те харесва само по характер, но изобщо не си пада по теб като външност ти няма какво да направиш, независимо дали си му супер добра приятелка или не. Тъй че квото стане стане и това, че той ти има доверие и момчетата те приемат за една от тях няма нищо общо с цялата тая работа.
    И аз се разбирам с момчетата откакто се помня, но преди една-две години, когато поумнях осъзнах, че всяко момиче се нуждае от приятелка. Всяко.
    Мерси заотговора ти...Не съм искала така да прозвучи...
    Боса по асфалта минавам,

Обличай късата поличка,високи токчета и всички ще те приемат като момиче

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    Мерси заотговора ти...Не съм искала така да прозвучи...
    Нито пък аз. Просто исках да кажа, че това, че момчетата те уважават нито ще ти помогне, нито ще ти навреди, когато вече искаш връзка, а не приятелство. Просто трябва да се надяваш момчето да те харесва и по външност. А иначе хубаво е и ти да направиш нещо, защото може той още да не е осъзнал, че те харесва, защото, когато ти си му добра приятелка той не вижда нищо друго в теб. Трябва да го види, да го проумее. Намекни му.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си