.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Цикъл

Цикъл

Имам цикъл от почти 3 години и обикновено ми подранява, но сега закъснява с около седмица. Четох в интернет, че може да се дължи на стрес, на глад и т.н. Да, и сега съм се стресирала, може да се каже. От около месец и половина се стремя да се храня по-здравословно, ям си манджи и т.н., просто спрях да пия разни подсладени напитки, намалих сладкото, ям черен хляб, ям повече плодове и зеленчуци. Също така отвреме навреме карам велоергометър, ако има значение. И свалих килограми, естествено, но на мен целта ми са не толкова клограмите(с тях съм си добре), колкото мазнините. Някой има ли идея дали може да е от това хранене, при положение, че не чувствам глад или просто трябва да ям повече пъти на ден, защото обикновено ям по три пъти?

И не съм бременна.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Точно,защото си свалила кила ти закъснява.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Но има ли защо да се притеснявам? Аз вече повече не искам да свалям, но имам мазнини, които трябва да сваля.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Офф...аман от детинщини. Отиди на гинеколог и го питай.Не знаем всичко!Мазнини
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Aми почни да тренираш повече..и не се притеснявай за цикала това е нормално все пак може да отидиш на гинеколок за всеки случай, защото една моя приятелка ей така и закасня с една седмица отиди на гинеколог и той и каза че е нормално да й закъснява, обаче имала някаква болест там..просто ей така профилактично можеш да отидеш то не боли

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    и аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си